Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (187)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ktrinel, mamaana, multumesc.

Am intrat sa pun pozele din vacanta la mare

Am sa fac si un album separat cu rasaritul la malul marii.... dar cand voi avea timp.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Donia, felicitari lui Cristinel....pentru "papuci"

Eu sunt translator, trebuie sa traduc ce spune Stfey.... in masina, pe drum striga intr-una gaii...gaii aia fiind covrigeii si altele, care mai de care mai caraghioase...

Ktrinel, cu olita mai avem de lucru...., dar vad ca merge.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

aseara si azi ,Sofia a facut cam moale...acum bineinteles ca ma gandesc ca o fi de la ce i-au dat ieri in parc...ce or fi apucat sa ii dea,si dupa gurile lor ..
poate nu e asa,poate e de la dinti..

nu ma pricep ce sa ii dau ca noi nu am avut niciodata probleme,si sper sa treaca de la sine.

Azi ma duc in alt parc,desi acolo nu sunt copii...ca te gandesti ca iesi cuun copil asa la vreun regim de ceaiuri si altele pt diaree,si vine unda din asta si ii da apa colorata cu gheatza de ti-l face praf ! il duci in spital direct.
nu mai zic ca nu imi convine sa ia ceva de la ei si sa vina si la Andres cu boala ,la numai 2 luni !
asta nu inseamna ca o tin in incubator,ca nu am tinut-o niciodata. doar faza de ieri m-a enervat rau..

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dragi gravidute si mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.htmlVa multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Aelita, si eu intreb intotdeauna mama inainte sa-i dau unui copil ceva de mancare, indiferent ce-ar fi. Asa e normal! Ma enerveaza la culme persoanele care isi permit sa-i ofere Alexiei tot felul de chestii fara sa ma intrebe daca are voie. Iar faptul ca, desi tu i-ai spus tipei aleia sa nu-i dea ceva Sofiei, iar ea ii da pe ascuns mi se pare… nesimtire de zile mari! As fi pus-o la punct serios si as fi ocolit-o. Sper ca Sofia sa fie ok si kk moale sa fie doar de la dintisori.
Madaluta E greu acum cat sunt copiii mici, dar peste 2-3 ani ma gandesc ca va fi mult mai usor, fiind apropiati ca varsta. Sa fie sanatosi si voi la fel! Tu mergi si fa niste investigatii pentru problemele la stomac, nu mai amana.
Dianocica, bravooo lui d pentru rostogoliri!
Donia, felicitari lui Cristinel pentru “pa-pu-tii”!
Lacramioara, foarte frumoase pozele de la mare! Stefy e o scumpa! Acomodare rapida la serviciu!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

salut

am scris ditamai mesajul cu acomodarea la cresa... si cand mai aveam un paragraf pur si simplu a disparut in timp ce scriam.
acum tr sa intru intr-o sedinta si nu cred ca mai reusesc astazi sa rescriu, dar revin la subiect sapt viitoare.

azi ma duc dupa adina. offf asa am un dor...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani tuturor Mariilor!

Deci si alor mele :). Astazi imi sarbatoresc bursuca sefa, mama si finuta micuta.
Asa ca poftiti la un pahar virtual si o inghetata.

M-am binedispus de dimineata. Ioana i-a facut cadou Mariei un desen :). Sunt asa de scumpi toti 3! Victor a strigat: "Mami batze!" :)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI MARIILOR!!!
SI ALE E MARIA ASA CA ,POFTITI LA UN PAHAR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Dandusa,Kikineata,Acs, Aka,luly,Chinico, Inerasa26: sa va traiasca Mariile sa fie sanatoase iar voi sa le serbati ziua numelui inca 100 de ani de-acum inainte..daca nu 100 macar vreo 80, da? promiteti?

Avem asa multe sarbatorite si nimeni nu da nici nicio visinata pe-aici, pai e frumos?
Am si eu iarasi o clipa de ragaz k dorm toti, vreau si eu sa beau ceva si n-am ce...Nu-mi ramane decat sa inchin singura in sanatatea fetelor vostre o visinata mica ,( la propriu k am in frigider...si e asa rece si buna..da nu prea multa k o bag pe briana in coma alcoolica apoi)

Multumesc mult pentru toate vorbele bune si pentru sustinere. Azi deja ma simt mai bine si parca ne-am mai obisnuit.Ne gandim din ce in ce mai mult la ideea de a-l duce pe dariusla cresa/gradi , caci nu vreau sa il privez de joaca si libertate doar pentru a-i oferi un confort brianei.Ea are nevoie de liniste si in timpul zilei pt k e micuta si trebuie sa doarma mult, iar cu darius acasa, chiar daca am lua o bona, lucrul asta ar fi aproape imposibil.Asa k incepem sa testam piatza. de fapt l-am inscris la cresa din aprilie, doar k sa prinda un loc, dar se pare k tot nu a prins, asa k incepem sa cautam gradinite particulare care sa ne primeasca

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Acs, Dandusa, Chinico, Adina, Kikineata, Aka, Luly, Ingeras, Carla, Porumbita, Avdanaarhire sa va traiasca Mariile si Mario

.. zise tot una.

Hai noroc!

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput