FIV 188
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanatugs spune:
Nusy multumesc iubita, da sunt mai bine!
Tu ce faci, cat mai ai pina dai dai startul ?
Kitta cealalta fata de la ziua mea era BOO - prima graviduta pe 2008 si va naste peste cateva zile. Insa la ea desi ai prezis ca va fi fata, se pare ca e baiatel 100 %, la toate ecografiile.![]()
Rami73 multumesc pentru incurajari iubita!
O sa-i spun spun finutei mele ca astepti o fetita, se va bucura pentru tine.
cu drag Ioana
crystyna75 spune:
buna Nusy. eu mi-am cumparat tot tratamentul, insa nu gasesc 2 fiole de Pregnil 5000UI. tu nu ai cumva 2 in plus ca sa le cumpar? mai spune-mi te rog la cate eco te-a chemat incepand cu ziua 7? zilnic sau la 2 zile? nu stiu cat concediu sa-mi iau in sept?! eu pe 8 sept voi fi la Gynera, in a 7a zi. pupici
nusy spune:
Crystyna: din pacate nu am Pregnyl in plus,am doar doua fiole pe care mi le-am cumparat ca sa le folosesc la acest FIV inca de acum 2 luni,de cand se zvonise ca dispare Pregnylul, din Bucuresti,de la farmacia de vis-a-vis de Spitalul Parhon.Si chiar daca as fi avut nu stiu cum ti le-as fi trimis pentru ca trebuie sa stea neaparat la frigider tot timpul,iar cei care fac curierate nu au posibilitatea asta.Vezi ca au mai scris fete aici,pe forum,ca doneaza Pregnyl(este chiar subiect cu asa ceva),poate mai gasesti la ele.
In legatura cu ecografiile,la mine au fost asa: prima ecografie inainte de z21(pentru a putea incepe inhibarea); a doua eco la sfarsitul inhibarii(inceputul stimularii);a treia ecografie in z 7,la FIV 2(sau 9 - la primul FIV).Si apoi punctia.Deci,efectiv 3 ecografii inainte de punctie.Asa a fost la mine,insa sa stii ca sunt cazuri cand mai cheama la o eco si dupa z7,in cazul in care nu se raspunde bine la stimulare si se prelungeste tratamentul.Eu am avut protocolul lung,nu stiu de care ai tu.
Cu concediul...eu am facut naveta si mi-am luat cate o zi,cate o zi cand am avut nevoie( la eco si la punctie).Apoi,de la ET(inclusiv) mi-am luat 6 zile,in care am stat acasa si apoi am inceput munca(asta la al doilea FIV,caci la primul am stat mai mult acasa,pana la test).Tu,daca nu faci naveta si vrei sa ramai in Bucuresti pana dupa ET,iti cam trebuie concediu incepand cu 8 septembrie cam 10-14 zile.Te pup!Ce tratament ti-a prescris?
Ioana: o luna,cam asa...sper!
Nusy
rubia spune:
fetelor pe 26 aug o sa fac rost de pregnyl 12 fiole din italia daca ar mai avea cineva nevoie (de-asta am luat mai multe) ca pana acum n-am reusit sa gasesc la nici o farm in Romania.
va anunt in momentul in care mi le aduce vara-mea.
k?
pupici!
aelita spune:
Bine v-am gasit !
Am sa fiu o perioada pe aici ,pt ca vreau sa o ajut pe cumnata sotului sa isi implineasca visul de a avea un copil.
Cumnatul (fratele sotului ) si sotia lui ,din cate li s-a spus pana acum ,nu au nici o problema,dar nu reusesc sa obtina o sarcina de vreo 10 ani.
I-am povestit sotului ca aici pe forum sunt multe fete care au reusit cu FIV si asa i-am reunit la un consiliu de familie ![]()
Am hotarat sa ii finantam cu jumatate din costul unui FIV ,iar celalalta jumatate sa o suporte cealalta cumnata (sora sotului).
Am tot citit pe aici,sper sa culeg informatii ca sa le explic si lor ce au de facut si sa aleaga ei unde sa mearga .
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da asa ..primii pasi ca nu stiu de unde sa incep.
Va tin pumnii ,sa dea domnul sa reusiti toate !!!
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
antosit spune:
Buna dimineata!
O saptamana buna tuturor!...eu noutati nu prea am, dar va citesc mereu.
Iana nu iti este deloc dor de noi?Mai da si tu un semn!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"

Tabitha spune:
aelita: 

felicitari pt. initiativa voastra si sa dea DD sa reuseasca cat mai repede cumnata ta. Probabil un bun punct de plecare este sa analizezi informatiile de pe prima pagina, despre doctori, clinici, preturi, ce inseamna FIV etc. Trebuie vazut daca au facut toate explorarile necesare pt. a determina cauza infertilitatii (trompe blocate etc) si trebuie sa-si aleaga repede un medic, deoarece listele de asteptare sunt destul de lungi. Si sa aiba mare incredere in ei si in doctorul ales. Pupici si numai bine.

PETRICIA spune:
Buna dimineata tuturor,o saptamana minunata si plina d vesti bune. Va rog din suflet sa-mi spuneti si mie ce simptome sunt in situatia in care este ceve in neregula cu sarcina.
Tabitha spune:
Petricia: tu nu ai ce face???? iti faci de una singura de treaba???? Stai linistita si ai incredere in Dumnezeu, El le va aranja asa cum trebuie. Daca totusi tii sa afli cate ceva despre simptome in caz de probleme, pot sa-ti spun ca singurul meu simptom au fost niste scurgeri maronii, pt. cateva ore. Atata tot. Dar nu uita ca eu aveam extrauterina. Tu fa bine si potoleste-te. Te pup dulce si iti tin pumnii sa fie bine totul.

alexamary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rubia fetelor pe 26 aug o sa fac rost de pregnyl 12 fiole din italia daca ar mai avea cineva nevoie (de-asta am luat mai multe) ca pana acum n-am reusit sa gasesc la nici o farm in Romania. va anunt in momentul in care mi le aduce vara-mea. k? pupici! |
buna
la sfarsitul lui august incep procedura pt FIV cu dna dr ALINA BOLINTINEANU
si am nevoie de 3 fiole PREGNYL 5000 UI
as vrea sa stiu daca mai ai disponibile as dori sa cumpar
te rog mult sa imi dai de veste
am cautat peste tot chiar si in pitesti am sunat si la spitalul panait sarbu dar nu am gasit