Cafea cu aroma de femei-*89*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyteo

Mei da va dati seama ce ar fi insemnat sa avem cu adevarat animale de hastea? Ar murii bei frate...intr-o saptamana sar duce...
Apropos....votati votati votati ca la noi sunt alegerile

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam

Helloooooo!
Pai eu am atatea animale pe care le hranesc zilnic si fac curat dupa ele
... deci: o labradoritza neagra de 52kg , o westie de 3kg , 3 pisicute mici , un cotoi , 2 hamsteri din care au rezultat 6 alti hamsteri si dupa 5 saptamani au mai rezultat inca 5

... si vad ca nu mai moare nici unul

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

marule felicitari si

dodo bravos si la mai mare si mai multe

principeso ... no coment la baietu tau , nici ca se putea altfel

lali eu votez toate animalutele dupa 12 noaptea ... ca opresc pc-ul pe la 3 , iar pt ca tu ai venit ultima , adresa lu Josepa e prima la mine in pc. Daca mai pleci da parole ca il scoatem noi la plimbare ...

ramy nu inteleg de ce dracia asta de pc nu incarca pozele alea nu pot sa le vad si pace

Aida

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

am votat toati lighioanili ca sa nu ma sculati de dimineata.

sa va zic de golanul meu.eram in parc si l-am dus iar in iarba langa un pom sa faca pipi si fara sa vad am intrat cu picioarele intr-un musuroi de furnici,cand am simtit ca ma inteapa ,ma uit si vad ca eram plina de furnici pe picioare.mi-am luat copchilu de aripi si asa cu puta aafra din pantaloni m-am dus cu el pe asfalt.eu ma luptam cu furnicile sa le omor si mandrul meu radea in hohote si cu puta din pantaloni vroia sa se pise pe furnici...n-ar fi fost nimic daca furnicile nu erau pe picioarele mele.
afost de coma nemernicul mic.

gagici spor la crescut animale ...eu o intind la nani.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata .
Poftiti la buna....
Aida ...of.... http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=69e1a373a4dcfb7d040280 incearca acum sa vezi poate iti merge ca la alte fete le-a mers. Dar astea sunt poze de acum un an dar care acum le-am vazut si eu ca le-am avut la Mire si mi le-a facut pe cd
Principeso la print
Mi-am adus aminte ca Teo avea vreo un an jumate -doi si am fost la o vecina la spital si am stat in curte si acolo erau multe furnici si ficamea si-a gasit de lucru...cu degetyul aratator il tinea atintit si omora furnicile si zicea ceva de genul "ute...una..."

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Principeso, pleci la nani si nu lasi si tu o cafea pentru cei ametiti de somn dimineata? Mi-a placut mult de baietelul tau. Este super tare.Pupici.

Dodo - Bravo, ma bucur mult de progresele mari pe care le faceti. Sa o tineti tot asa.

Maru - Felicitari pentru noul job. Succese in continuare la tot familionul.

Votat animalutze. Sper sa nu intre in carantina si sa nu mai putem vota, ca va fi vai de ele.

Cafea pentru toata lumea si croissante de post.
Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Neata!
azi am luat 2 cefele: si de la Ramy si de la Madi, ca sa nu se supere niciuna!

mai...eu is dezamagita cu puzzle-lul asta...mai mult ma scoate din minti; nu cred ca a castigat careva vreodata, dar ma rog...de-acum mergem inainte!

multumesc pentru voturi!

O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Pai la cate voturi trebuie.....dar noah merem inainte cu tupeu si sa vezi ...ce ne fac fetele ca le stresam cu votarea noastra....si dupaia de nu castigam....sa vezi ce ne da cu cafelele dupa noi

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Nu aruncam cu cafea ca doar nu stricam orzul pe gaste. Gasim altceva.....mai eficient.

Ramy - "La multi ani printesei!" Astazi este Sf. Teodora. Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti noroc cu carul. Pupici multi.

Mergi la inceput

principeso sunteti de coma

la toate!

Aida

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

am sosit la sau ceai negru ca-i mai bun pe caldurile astea

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la