Cafea cu aroma de femei-*89*
Raspunsuri - Pagina 17
MsLara spune:
Multumesc Alic si Principe
!
Principe si tie distractie placuta in week-end!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MsLara Dodo, cand vii cu vestile? ![]() Emma lupta iar cu cancerulLali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa |
Sper ca cel tarziu saptamana viitoare joi.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
iahim spune:
Buna dimineata!Ar trebui sa va servesc cafeaua de sambata dimineata!Totusi ,va las una calda!

ramyteo spune:
Buna fetelor.
Am intrat sa va las cate o
si sa va zic ca va
si nu stiu cand o sa mai pot intra.
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam
Dodo-pui spune:
Maine dupa ora 18 vin cu vesti
.
ramysper sa revii repede
Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
iahim spune:
Abia astept vestile Bune!Dodo,mai sunt pe aici...Ramy,ce mai faci,cam rarut in ultima vreme...
Dodo-pui spune:
Ramy nu are acces la net,nu stiu care-i exact problema,de aceea nu mai intra.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Maadi spune:
Buna fetele,
Dodo -
Asteptam vestile bune. Bodo ce face, cum se descurca cu caldurile?
Belutza - Bine ai revenit. Noi traim, tu ce faci? Povesteste-ne, ca ai cam tras chiulul. Ce face pisoiul, nu-l votam si pe el?
Marule - Cum mai merge treaba? Cum a fost in we? Baiatul l-ai inscris la scoala? Spor la munca in continuare.
Noi sambata am fost toata ziua la Snagov, la baza MAI-ului. A fost super, copii s-au zbenguit in voie, au facut baie (in piscina nu in lac), s-au plimbat cu barca. A fost bine ca era multa umbra si am reusit sa stam pana seara pe la 20:30. Duminica insa mi s-a parut infioarator de cald, desi eu prefer calsura decat frigul
Maine este ultima zi la scarbici si vineri, cu noaptea in cap, plecam la mare. Bagaje nu am resuit sa fac deloc, nici cumparaturi.Dar sper sa reusesc in cele 2 zile care imi raman ptr. partea administrativa.
Pupici la toate.