Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 71

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

Vin de la tutu m-a bagat in ceata,a zis ca sunt ”beton” ,la mine totul este in regula,vrea spermograma si de luna viitoare monitorizare.
Am fost si la spital mi-a scos Ioana firele.
Dar tot nu inteleg,aderentele nu erau o problema? sau tutu m-a confundat?
Sper sa aveti voi vesti bune luna asta,eu sunt pe tusa,poate luna viitoare.
Va pup si spor la facut bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

COCO, e bine daca la tine aderentele nu au afectat nimic, la mine, de pilda, au afectat iremediabil trompele. Mult succes in continuare!

Cat despre faptul ca ne putem gandi ca dr. ne poate confunda atunci cand ne vorbeste de diagnostic sau de ceea ce a gasit la operatie...asta e chiar trist....

Numai bine tuturor!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

mai fetelor, iar ma bagati in ceata!
cand iesi din spital nu ti se da un bilet de externare in care scrie ce s-a intamplat pe perioada spitalizarii? ce tratament? etc?
adica se bazeaza doar pe memorie?
coco, felicitari pt diagnosticul beton!

Mergi la inceput

si referitor la cabinetul de la spital, poate nu isi aminteste pe cine a chemat si la spital si pe cine nu; ca de ex pe mine nu m-a chemat la spital si nu stiu unde se fac monitorizarile acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

coco, io te felicit pt diagnostic insa pt siguranta si linistea ta , cere biletul de externare ..acolo vei vedea diagnosticul
tamy, iubita mea , cand mergi 6 luni la dr t , sau chiar si mai putin , chiar si 2 la monitorizari , regula este asa .. prima monitorizare la cabinetul privat unde platesti , si apoi , la spital dimineata .. doar la inseminari te cheama si acolo si acolo .. si chiar si de mai multe ori pe zi ... asa ca o pacienta mai veche , si cand zic mai veche ma gandesc la 2 luni , mi-e greu sa cred ca nu stie unde se fac monitorizarile la spital ...caci e o mareeeeee de femei pe holul ala ,in zilele bune .. numai lili a nimerit doar o persoana , adica je , tocmai cand vroia sa-i arate lui sosulica cata lume e la usa .. nu-i asa lilisor ... ?dar las' ca trece ea vacanta si iar se umple de fumei la usa dr t

aaa.. si cand iesi din spital nu primesti externarea ,ci la fire , adica peste 1 sapt ... odata cu concediul medical .. din memorie , zic ca scrie si pe 1 pagina ... parca .. sper sa nu dau de gard

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Felix uite de la asterix ex- obezlixchintecu' promis:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110232&whichpage=5 .
Mada al meu o fujit dupe prima laparo cu dobermanii in dinti Ce vremuri domle,ce vremuri!Ce fiara eram...Acu' fug eu din nou.N-a mai tinut schema.Frumoz ai mai scris,ca de obicei
Aerlilian ti-am zas ca ai inebunit gigeii si pe fabrica lor?Lasa lupa ca mai rau ii nevrozezi.O sa fie ghini.Parca era o crema pe care a folosit-o si Anca pt imbunatatire endometru la IA-ul superreusit de la unguri,dar nu mai stiu cum ii zice.Cauta daca chiar te linisteste.
Va pupe fata pe toate toate!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi,

Va astept la cafeluta, ceiut, lapic, 3in1, laptic cu cereale si praji!

Felix

Mergi la inceput

nu stiu ce sa zic draga mea, pt ca in cele trei luni de monitorizare pe mine nu m-a chemat niciodata la spital.
poate pt ca eu nu sunt din Bucuresti si nu puteam ajunge decat dupa ora 5 la monitorizare.
va urez de acum sa aveti un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Felix ,matinala fata noastra astazi!!!
Georgia ,bine ca nu l-am luat si ieri,ca tot asa era la cabinet...liniste!
Lucia ,sper ca mama sa nu sune,dar tu poti suna oricand!!!.
Tamaryllis,probabil ca de aceea te cheama numai la cabinet,pt ca esti din provincie..Desi...nu are el de unde sa stie ca tu nu poti veni la 7.30 si la spital.Si crede-ma,pentru monitorizare,eu cred ca merge mult mai repede acolo,pt ca la cabinetul respectiv,doar asta face.
Cum credeti ca e treaba cu endometrul asta al meu de 7,8.Astazi probabil e de 8,dar nu cumva e prea mic?Alta data la ovulatie il aveam 9,5 -10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele dragutele,

Testuletul meu n-are decat o liniuta dar simptome de menstruatie nu-au aparut inca. Ma gandesc ca daca nu e bebe sa vina odata si sa nu ma apuce la mare. Mai vedem ce se va intampla...

Lucix, mersic de canticel, ma voi apuca de incantatii!

Cocolina, nu ti-ai luat si foaia de externare, acum ca ai fost la scosul firelor? Mie atunci mi-a dat-o. Nu trebuie sa te sperii daca initial ti-a spus ca ai aderente, mai mult ca sigur ca ti le-a rezolvat si acum esti BETON. Sper sa vii repejor cu liniutele mult visate!

Anaconda, bine ca ti-au venit rusii in final, macar acum poti sa incepi sa speri din nou!

Sorela, ce frumisete de endometru ai!!! Ca sa bag jordeaua prin gard, pe la alte topicuri citeam ca la monito le spune si consistenta endometrului, cica ala trilaminar ar fi perfect pentru implantare... Doftorila al nostru v-a spus la vreuna din voi cum este? Ca mie nu, niciodata....

Aerlilian, ie bunicel endometru, va mai creste pana se hotaraste mnelui nazdravanu sa faca poc... Ma bucur ca spermograma nu este chiar asa de naspa! Imi faceam ganduri d-alea negrulii cum ca si sosul meu are vreo 21 de mil/ml si tre sa ma fivuiesc si eu. Mai bine zicem pas si reusim naturel sau, cel mult, ne inseminam!

Tamy, ba da, ti se da bilet de externare si concediu medical dar asta la scosul firelor...

Fetele, ma speriati de-a dreptul cu linistea de la cabinet... Sunteti sigure ca ati ajuns la usa care trebuie?

Magdi, nici azi n-am dat telefonu norocos, poate peste inca 2 zile daca nu vine rusalaul in vizita.

Mada, Rocsy pup fetele!

Iama,iama,iamaiamaia,iama.....
Foliculii foliculi foliculiiii fliculaaaaaaaaaa
Iamaiamaia foliculii foliculaaaaa ( Asta ca sa invat versurile sa cant cand va fi cazul)

Felix

Mergi la inceput