Aspirante optimiste > 20 (335)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata,cafeluta este gata ,eu am baut-o deja.
Mihaela,la fel ca toate fetele ,iti repet si eu ,da-l incolo de audit,mai bine o penalizare ,daca se va ajunge la asta,decat sa se intample ceva cu bebe si sa suferi dupa aceea .Chiar tu ai spus ca inimioara bate mai rarut decat este normal ,atunci ce mai astepti?O vizita la medic si un concediu este ceea ce ar trebui sa faci.
Sa nu te superi pe mine ,nu pot lua eu decizii,dar nu as mai sta pe ganduri,fiindca sefii nu au grija de copilul tau.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Ce-mi plac fetele cu vechime medie,ce pline de viata sunt,nu le cunosc pe majoritatea ,dar sunt o echipa forte,e atmosfera faina si deschisa.
Si ce de povesti de nasteri ,pline de umor dar si de emotie.
Bravo voua !

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

MIHA SIGUR CA NE VEDEM DUPA SERVICI CHIAR PE LA 6 SAU 7 SEARA....CA SA FIE RACOARE....ca sunt fara masina....fara sot....si eu zic ca si fetele sa iti bagi un medical.....

anidaz buna dimineata.....cum mai esti???? te-ai gandit la un medic bun de infertilitate pe bucuresti???? sau nu vrei????

12+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Neata fetele,
Asta chiar este o dimineata buna, cu vesti bune...ma bucur Mihaela, ca ai iesit totul bine. Acum ramane doar sa te menajezi, din toate punctele de vedere, tu si bebe sunteti cei mai importanti acum...
Haideti la cafelute..eu una, pana nu beau cafeaua nici ochii nu mi-i pot tine deschisi... ( scuze pt berica...ea simbolizeaza cafeluta.... nu gasesc cafeaua pe acolo. care e formula?) o zi frumoasa!

Moni

http://s350.photobucket.com/albums/q420/moni_k_photos/

Mergi la inceput

Cami,nu ca nu vreau ,dar chiar nu-mi permit.Mai repede mi-as permite la Szeged,e mai aproape de mine si mai ieftin,dar si asta numai dupa ce primesc diferentele alea ce nu se mai dau odata,.Am rata la casa,rata la masina,la magazin abia de la anul putem astepta sa ne folosim de profit ,fiindca desi merge foarte bine ,totul a inceput prin credite,nu ne-a ajutat nimeni cu nimic,de fapt asa a fost dorinta sa facem totul prin propriile puteri,noi doi si doua dintre cumnate.
Asa ca ...intotdeauna a fost prioritar altceva,dar anul asta m-a terminat sarcina cumnatei mele si am zis -ajunge-e si randul nostru ,insa ca multa lume (cred)depindem noi de bani si nu invers.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_k

Neata fetele,
Asta chiar este o dimineata buna, cu vesti bune...ma bucur Mihaela, ca ai iesit totul bine. Acum ramane doar sa te menajezi, din toate punctele de vedere, tu si bebe sunteti cei mai importanti acum...
Haideti la cafelute..eu una, pana nu beau cafeaua nici ochii nu mi-i pot tine deschisi... ( scuze pt berica...ea simbolizeaza cafeluta.... nu gasesc cafeaua pe acolo. care e formula?) o zi frumoasa!

Moni

http://s350.photobucket.com/albums/q420/moni_k_photos/

formula este : imi place cafeaua .
Las ca mai dau eu

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salutare
Ma bag si eu la o cafelutza... se poate?

Mihaela... mi-au dat lacrimile de emotie cand ai zis ca e bine bb... De felul meu sunt o mare kk - cioasa cand vine vorba de chestii d-astea... si de aia nu am zis nimic.... dar ma bucur f f f mult

Anidaz... te-am lasat la sfarsit... cu banii... nu ai dreptate... gandeste-te un pic... si doctorul asta il plateai.. nu?? E vorba de chestii importante... nu de mofturi aici... cel putin asa gandesc eu si incerc sa fac cat de mult pot... Eu plateam un mil / luna echo si transport... din cate am inteles preturile nu sunt cu mult mai mari la szeged... pls... mai gandeste-te... cu cat mai devreme pui mana pe tel. pt o consultatie, cu atat mai bine. Nu vreau sa te mint... e destul de costisitori... pe mine analizele initiale m-au costat cam 8 mil... dar depinde de la caz la caz si de ce analize ai mai facut tu. ici multi!

Hai cu

Mergi la inceput

Ruxandra,pe medicul asta nu-l plateam deloc,bilet de trimitere,adeverinta de la serviciu si am gratuitate suta la suta chiar daca e cabinet privat.Eco la fel, gratis.
Stiu si ai tot dreptul sa ma certi,dar sotul nu a vrut sa avem copil in chirie,apoi am deschis magazinul,am mai facut una alta pe-acasa si uite asa au mai trecut 2-3 ani.
Nu ma pot lupta cu morile de vant,eu nu am un sot care sa-mi faca toate voile(din pacate).Ma iubeste ,stiu asta,dar e genul de om practic ,nu este romantic deloc.Uneori ma doare asta,mai ales ca stiu ca-si doreste si el acum copii,dar e atat de orgolios ca nu-l pot convinge nici macar sa-si faca o spermograma.De protejat nu ne-am protejat niciodata ,dar uite ca nu a aparut copilasul asteptat.
Of ,nu stiu daca ma intelegeti in totalitate,insa eu de multe ori sufar in tacere,subiectul tratament pentru copil,se termina intotdeauna cu lasa ca daca vom avea bani mergi...

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anidaz tu ai facut HSG?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Nu stiu daca fac bine ce fac,dar decat sa ma plang unor cunoscuti si apoi sa-mi dau cu capul de pereti ca de ce nu am tacut ,mai bine v-am spus voua cum stau lucrurile.Deci sa se inteleaga nu am primit nici macar o palma de la sot(daca primeam acum nu as mai fi fost cu el),dar e mai rece,nu-i place sa fie dragastos ,sa ne pupam cu toate ca in momentele intime e cel mai tandru sot,dar atat doar atunci.
Nu v-am spus niciodata,insa el e singurul barbat care m-a facut sa ma simt femeie dupa un viol petrecut in urma cu multi ani inainte.Nimeni nu stie de asta din familia mea inafara de sotul meu si acum voi.
Nemernicul a ramas nepedepsit din cauza nestiintei mele si a rusinii de a spune cuiva.Traiam la sat si nu am avut curajul sa deschid gura,acum deja nu mai conteaza fiindca asa cum v-am spus sotul meu a reusit sa ma faca sa trec peste asta,stand langa mine doi ani fara apropiere intima.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput