Aspirante optimiste > 20 (335)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Am facut o vizita la panou statistici si se pare ca cel putin deocamdata voi vorbi singura,nu sunteti inca online,

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata...
Ce sa spun, nu m-am lamurit neam.
Ca sa nu mai spun ca aseara am facut si o criza de nervi si in final m-am pus pe plans. Nu ma intrebati de ce dar simnteam ca o sa explodez daca nu refulez cumva.
Saracu' barbata-miu nu stia ce sa-mi mai faca ca sa ma linisteasca.

Am citit aseara o groaza...am scos si cartile din biblioteca sa ma mai documentez. Acest domeniu nu e deloc specialitatea mea.

POate avea numeroase cauze care la mine nu-s valabile.
Poate fi si sarcina dar testele nu se pozitiveaza...inca. Nu ma pot supara nici pe asta prea mult pt. ca de abia sunt in ziua 27 si stiu ca la unele femei se pozitiveaza greu, chiar si la o saptamana de intarziere.
La altele deloc...
Offf...
N-am prea dormit azi-noapte si evident acum maraiala e accentuata si de oboseala.

Chiar nu stiu ce sa zic.

POate stimularea ovariana sau pregnylul sa dea asa ceva?
Din tot ce am citit eu nu reiesea nicaieri dar vroiam sa intreb si fetele care au mai facut, poate n-au respectat toate organismele prospectul.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Am ajuns la concluzia ca toate mi se intampla numai mie,ieri am mancat o nectarina,doar o nectarina,nespalata ca nu am avut apa in masina si mi-a fost sete si n-ati vrea sa vedeti ce pete am eu azi pe fata .Zici ca am pojar,ma asteptam la ceva fiindca sunt tare sensibiloasa cand vine vorba de fata mea,dar nu chiar asa multe si asa rosii,

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Rallu eu de la stimulare am avut dureri mari de sani ,dar de lichid sau altceva nici vorba.As vrea sa te ajut dar nu stiu nimic despre asta.
,nu mai vorbesc singuraaaa,cel putin pentru moment.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Acum o sa fac capitol nou ,da?Sa scapam de toate relele si sa vina fetele!

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Nu vorbesti singura dar eu is asa de cu "curu in sus" ca nu stiu ce sa fac sa-l intorc in jos.
Eram convinsa ca n-a iesit nimic...testele confirmau.
Acum asta...
Daca in loc sa iasa bebe...iese o mare dereglare?
Dar daca e bebe...atunci de ce nu iese la teste.

In final singura concluzie e ca oricum eram dusa...acum parca is si mai si.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Acum un : CAPITOL NOU

Mergi la inceput