Aspirante optimiste > 20 (335)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita33 spune:
ceau fetelor...ANIDAZ scumpo,va citesc dar nu am nici o noutate...Am fost la medic si i-am zis ca am 10 luni de cand incerc si mi-a zis ca pana la 12 luni trebuie sa astept si daca nu se intampla nimic atunci discutam..Zic- pai am 30 de ani...nu trebuie dupa 6 luni sa discutam?Raspunsul-pana la 39 de ani o femeie e considerata infertila dupa un an de incercari...si ca am o forma fizica f buna si ca mi-a facut echo intra vag.si e ok...Dar aici nu se dau stimulante asa usor,se pune mult accent pe calitatile naturale ale organismului.Mi-a dat acid folic asa ca am 3 luni de cand iau,si in rest
...
Va pup pe toate...

http://tt.lilypie.com/ncZkp2.png
Rallu spune:
BUuunnnn....
Nu m-a lasat inima si am facut Barza Gold si ..... si n-a iesit![]()
.
E adevarat nu l-am facut cu urina de dimineata si nici sperante prea amri nu aveam dar totusi...offf...nasol moment.
Acu astept sa ajung la fix 28 de zile si sa vedem daca apar sau nu uratii. Daca nu, poate fac alt test...daca da, n-a fost sa fie.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
noname spune:
Neatza fetelor!!!!
Am intrat si eu acum un pic, dar am treaba si trebuie sa plec. Dupa amiaza intru sa mai citesc noutatile.
Acum nu va pot oferi decat o cana mareeee de cafea
si va doresc o saptamana cat mai placuta.
Pupici la toate fetele!!!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Rallu spune:
Neata fetele,
O sa ziceti ca sunt dusa (cel putin sotul asa a zis) dar sa vedeti ce s-a intamplat aseara cu minunea de test.
L-am facut atunci cand am si scris si la vreo 10 min am plecat din casa. Eram destul de bosumflata si vroiam sa ma relaxez nitel.
Cand m-am intors si m-am uitat din nou la testul din baie aparent nu se schimbase nimic dar la o studiere mai atenta am observat ca de fapt mai e o umbra acolo...unde trebuia sa fie a doua liniuta.
O fi fost si prima data, n-am idee pt. ca m-am suparat instantaneu si n-am stat sa ma chiorasc mult la el.
A zice ca se mai vede o liniuta e cam mult, nici nu stiu cum sa ma exprim...mai degraba se vede locul unde ar trebui sa fie liniuta, se vede ca o umbra.
L-am comparat cu un BlearBlue negativ pe care l-am pastrat eu mai demult ca etalon (exact pt. momentele cand o s-o iau pe aratura si nu ma mai prind ce vad in fata ochilor). Clar....acolo nu se ghiceste locul unde ar trebui sa fie a doua liniuta.
Sunt dusa sau nu?
Acu ma pregatesc de scarbici dar sunt rupta de somn pt. ca am tot iesit azi-noapte la pisu.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
iulia_30 spune:
Buna rallu!Buna fetele!Rallu vreau sa iti spun ca asa se intampla cu testele fie de sarcina sau de ovulatie dupa un anume timp.Iti doresc din suflet sa iti iasa pozitiv asa cum iti doresti tu.Eu ce sa zic,nu cred ca s-a prins nimic pentru ca mi-am luat temperatura si era 36,9.Sunt in ziua 26 din 28 cred.Fac tratament cu duphaston de 4-5 luni.Inainte de a incepe tratamentul imi venea cand vroiau muschii lui adica 37-35 de zile.In timpul tratamentului in ziua 31 fiz,luna trecuta surpriza ziua 28.Acu sa socot ca am ciclu la 28 de zile? ![]()
iulia
ruxandrab spune:
Neata! Prezent!
Parca topicul era ceva cu optimism...asa ca...

TREZIREA!!!
Am facut de dimineata prima injectie sotului meu... Sunt optimista (ha ha ha) ca va fi bine! 
Hai cu

lalala13 spune:

corect!!! optimism ne trebuie!!
eu raportez z 29.....daca r fi sa ma iau dupa luna trecuta mi-a venit in z 35!!! deci mai am de asteptat! simptome nu am deloooooooc desi cateodata imi place mie sa cred ca simt ceva furnicaturi ca de ciclu dar f f usor,......da nu e nimik mai mult k sigur...da nah....sa-mi fac de treaba
si colac peste pupaza cred ca iar mi s-a intors a naibii candidoza 

raluu eu iti tin pumnii !!!! cine stie...poate poate...oricum ai maaaaaaaari sanse ca mine eu doar am
asea...naturel....![]()
Maria_K spune:
Anidaz
cu intarziere apar si eu intr-o pauza de la
cu o pozica cu BURTICA
Maria
10+
vine bb!
Pozele noastre
Ramonika spune:
buna fetelor, multumesc de urari si de incurajarile de pe pagina 1 sau 2. de atunci ati mai scris mult, eu am fost la mare si nu am avut net,maine plec la munte inca 5 zile, dar de sapt. viitoare voi fi mai mult prezenta pe forum.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Rallu spune:
Acum m-am intors de la serviciu si am hotarat ca pana joi-vineri sa stau linistita si sa nu ma mai tin de teste.
Acum sper sa ma tina si vointa.
Simptomeala la mine parca s-a mai potolit.
Sanii mai sunt foarte putin sensibili (nu durerosi), a mai ramas faptul ca fac pipi des si simt o presiune in burtica si spre spate ca si cum urmeaza sa-mi vina ciclul.
Presiunea e constanta indiferent ce-as face si-s si balonata.
Toate tind sa convearga spre...vin uratii.
Asteptam cu interes.