fibrom uterin

fibrom uterin | Autor: Anima

Link direct la acest mesaj

Am 37 ani si am fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica si cu fibrom uterin -5cm, localizat in spatele uterului retrovers. Medicul mi-a recomandat tratament cu vitamina E, femicur si pentru sani diclac -gel. Gelul Diclac nu era absorbit si ramanea ca o pelicula pe sani, motiv pentru care medicul mi-a recomandat Fastum gel, care vad ca se absoarbe bine in piele. Initial a vrut sa imi mentioneze pe reteta unguentul pentru mastoza preparat in farmaciile Dona, insa nu a stiut concentratiile si mi-a recomandat Fastum gel.

Referitor la fibrom, medicul mi-a spus ca nu poate fi extirpat din cauza proastei localizari (in spatele uterului), si ca cea mai sigura metoda de a scapa de acel fibrom este aparitia unei sarcini - informatia e destul de contradictorie cu ceea ce stiu si cu ceea ce am mai citit pe alte forumuri, oricum, doresc sa mai merg la un control, la un alt medic, pentru o a doua parere. Nu am mai avut experiente de acest gen pana acum, si v-as ruga, daca aveti timp si pentru mine, sa imi recomandati un medic ginecolog de incredere, in functie de experienta voastra.

As incerca si tratamentele naturiste, deja am luat de la plafar tinctura din mladite de zmeur, am auzit si de baile de sezut cu ceai de coada soricelului. Sunt suficiente doar aceste doua produse?
Sunt foarte ingrijorata dupa ce am primit "bomba" asta joia trecuta, am citit totusi aici pe forum si povesti mai placute... iar pe forumul de pe naturaplant.ro povesti neplacute, incat acum sunt chiar confuza.

Referitor la utilizarea tratamentelor naturiste - zmeur, coada soricelului, coacaz negru etc. - stiti cumva ce efect au acestea asupra nivelului de progesteron si estrogen? Mie nu mi s-au recomandat analizele hormonilor, insa stiu ca acestea sunt importante; in tratarea fibroamelor am citit ca metoda propusa de dl dr Andritoiu de la Tg.Jiu. a dat rezultate foarte bune - cunoasteti persoane care au folosit apiterapia in vindecarea fibromului?

Am mai citit pe forum despre embolizare, iar o prietena mi-a spus despre fibrozare (nu stiu daca se refera la aceeasi procedura medicala) facuta la spitalul universitar;

Am mai citit despre reducerea sau eliminarea fibromului prin bioenergoterapie - a apelat cineva dintre voi la bioenergie pentru tratarea fibromului? va rog, daca stiti, sa imi recomandati si mie un bioenergoterapeut din Bucuresti.

Desi am cumparat tinctura din mladite de zmeur, nu am inceput sa o utilizez,sunt in a treia zi de menstruatie si nu stiu daca este indicat acum, analize hormonale nu mi-au fost recomandate... sunt destul de confuza de cand am aflat de fibrom si practic nu prea stiu cu ce sa incep ...

Deocamdata folosesc, asa cum mentionasem la inceputul mesajului, vitamina E forte (4cps/zi, femicur 1cps/zi si fastum gel pentru mastoza.
Am mai citit ca in tratarea mastozelor si a fibroamelor se recomanda folosirea vitex-ului, si am vazut ca pe cutia de la femicur este mentionat "extract uscat din fructe de vitex agnus castus" - foloseste cineva acest produs?

Va multumesc pentru raspunsuri, celor care asteptati sa apara bebe-ii pe lume va doresc din tot sufletul sa aveti o sarcina usoara, multa sanatate iar celor care sunt sub tratament, optimism si rabdare in urmarea tratamentului...
Multumesc din suflet,
Mona

Bluel - am citit despre evolutia sarcinii tale in conditiile in care fibroamele sunt prezente - iti doresc din tot sufletul sa iti pastrezi optimismul si ma rog la Dumnezeu sa te ajute sa treceti cu bine de 19 August!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116642&whichpage=1

Poate asta te ajuta, in link-ul de masi sus se discuta despre fibrom.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Anima, multumesc din suflet!
Vad ca deja mcm ti-a dat link-ul subiectului nostru, te asteptam acolo, o sa gasesti multe informatii pe prima pagina, tratamente si proceduri si in cele 20 cap. bineinteles, experientele noastre. Te inteleg ca esti confuza acum cand abia ai aflat, dar e bine ca ai avut sansa sa dai peste acest forum, crede-ma ca acum 7 ani cand eram si eu in situatia ta mi-ar fi prins tare bine si m-ar fi scutit de pierdere de timp, energie si bani. Te asteptam acolo si nu iti mai fa griji, exista o solutie pentru fiecare!

Mergi la inceput