Help - referat psihologie!

Help - referat psihologie! | Autor: camelia72

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
Am mare nevoie de ajutorul vostru,stiu ca aici mereu am gasit sprijin si am indraznit sa apelez...trebuie sa depun la facultate pana la 1 sept. un referat despre tulburarile de comportament sau de personalitate ori despre problemele copiilor sau tinerilor din centrele de plasament!
Eu am terminat anul 1 si m-am gandit ca poate aveti din anii trecuti vreun referat de genul asta,ma refer la cei care au absolvit sau sunt inca studenti la Fac. de Psihologie...!
Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mumyca spune:

Cauta pe google.Sigur gasesti ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Asta se numeste plagiat, nu? Nu ai avea o satisfactie mai mare daca ai munci tu pt acel referat?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

quote:
citat din mesajul lui miereamara

Asta se numeste plagiat, nu? Nu ai avea o satisfactie mai mare daca ai munci tu pt acel referat?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

My baby

Plagiat e prea mult spus...desigur,satisfactia ar fi mult mai mare daca as face personal acest referat!
Am apelat la ajutor din lipsa de timp,luna asta sunt prinsa in multe chestii pe la job si nu numai,chiar nu m-am asteptat sa ni se ceara referat dupa primul an de facultate,pana acum s-au facut dupa anul II.Aceasta facultate o fac din placere si chiar mi-am propus ca din anul 2 sa ma ocup serios de aceasta ramura...nu vreau sa ma justific,caut doar putina intelegere si daca se poate o mana de ajutor...!!!
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Wonder spune:

De ce plagiat? Pentru a scrie un referat trebuie sa studiezi articole de specialitate s.a.m.d. Atâta vreme cât indici sursa informatiilor este totul in regula. Si a sistematiza informatiile gasite pe net este o munca nu intotdeauna usoara.

Mergi la inceput

Cred ca nu ai inteles mesajul. Ea vrea un referat deja facut de altcineva, pe care sa-l predea in numele ei, da ...si in cazul asta chiar ai dreptate, nu mai e plagiat, e de-a dreptul copiat...
Eu asta am inteles, daca ma insel atunci imi cer scuze anticipat.

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Wonder spune:

@miereamara

Mii de scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cred ca sunteti foarte dure si prea tare judecati de toate.

Camelia din pacate nu te pot ajuta dar poate gasesti ceva pe net sau vorbesti cu un psiholog de la protectia copilului ca ei au tot felul de studii si referate.Succes!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Help!
Sunt medic in primul an de rezidentiat si am nevoie de casa. Trebuie sa depun pana la 1 septembrie un avans pentru imprumutul de la banca, altfel pierd ocazia ivita. As dori sa stiu cat este spaga data de voi la medic ca sa vad daca-i dau inainte cu precontractul de cumparare. Aceasta meserie o fac de placere si chiar mi-am propus ca dupa ce trec de acest hop sa nu mai cer spaga pacientilor.

Mergi la inceput

Capcaunule, fusesi de coma! (nu gasesc omuletul ala care se tavaleste pe jos de ras)!

Citat:
citat din mesajul lui asi

Cred ca sunteti foarte dure si prea tare judecati de toate.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Nu sunt deloc dura. In alte parti un astfel de student ar fi zburat demult din facultate si chestia asta ar fi figurat in dosarul lui pt multa vreme. Eu am avut examene aici in care profesorul a plecat din clasa si la sfarsit dupa ce am terminat ne-am dus cu lucrarea la el. Nimeni, dar nimeni...nu s-a gandit sa copieze. Una la mana pt ca in general se presupune ca studiezi din pasiune si doi, regulile privind onestitatea studentului sunt foarte stricte, ai copiat si ai fost prins, la revedere! Regula se aplica si in cazul referatelor, lucrarilor, etc.
La noi au rasarit facultatile ca ciupercile dupa ploaie si sincer chiar nu inteleg goana unora dupa diplome, in conditiile in care nu-i pasioneaza ceea ce fac (pt ca daca i-ar pasiona ar pune osul la munca) si tot ceea ce urmaresc este sa termine taras grapis ca sa poata inrama diploma pe perete.

Acum am fost intr-adevar dura! Dar aceasta este parerea mea, mi se pare absolut degradant sa copiezi si sa profiti de munca altora.
Da' las' ca merge s'asa!

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

miereamara (), demersul Cameliei este, din pacate, caracteristic MAJORITATII studentilor din Romania. Si tot din pacate, sunt multi care gasesc fel de fel de scuze acestui comportament.
Daca am fi cu totii la fel de duri Romania si-ar gasi demnitatea din perioada interbelica ...

Mergi la inceput