oare???
Buna ziua,dragelor! Vreau parerea vostra... Incerc sa raman insarcinata si sunt trista azi, rau de tot,
caci mi-a intarziat 2 zile, dar testul a iesit negativ.![]()
![]()
Nu mai vreau sa stau in suspans!!! Stiti vreun test, care sa garanteze 100% rezultatul? Eu am folosit Sure Check. Sa mai astept cateva zile? Voi ce spuneti?? Multumesc!
Raspunsuri
many_bani spune:
De acord testul de sange Beta HCG este relevant si se poate face la urgenta cu rezultat cam intr-o ora, depinde daca in localitatea de unde esti exista asa ceva. In Bucuresti sunt laboratoare care fac la urgenta.
Bafta
corastanciu spune:
Multumesc pentru raspunsuri! Stiam de analiza de sange, dar nu-mi vine sa ma intep, dar daca nu vine pana luni, atunci voi merge la analize. Sper sa fie un bebe !!! Este un copil foarte dorit, pe care il asteptam de 1 an, daca e bebe ... Daca nu, voi fi din nou dezamagita si trista, ca in fiecare luna, cand n-a iesit.
inna30 spune:
corastanciu..mai cumpara un test asa pt linistea ta si mai fa si alt "model", iti doresc succes sa reusesti cat mai repede.
MirelaV spune:
Din cate stiu eu, Sure Check se pozitiveaza mai greu. Incearca Clear Blue. E mai scumput..dar e sigur!
Succes sa iasa cum iti doresti!
MirelaV
pupicei pe burticei
corastanciu spune:
O sa-mi iau un alt test, caci ma macina incertitudinea. Am toate simptomele sau cel putin asa cred ... Greturi, somnolenta, repulsie pentru mirosurile tari ... Inainte imi placea mirosul benzinei, iar acum nu-l mai suport, imi vine sa vars. Oare?? Ce bine ar fi!
jasmine30 spune:
Si eu am facut un Surecheck ieri si a iesit negativ si sunt abia in ziua 25 a cm. Oare se pozitiveaza mai greu?
Sincer, eu inca mai sper.
corastanciu spune:
Fetele ziceau pe forum ceva de Clear Blue, ca ar indica mai repede. Incearca si vezi ce iese! Si eu vreau sa-l cumpar in seara asta. Poate, poate ... Mai ales ca am deja 30 de zile si nimic... Mie nu mi-a intarziat niciodata, asta e culmea.
aris26 spune:
nu stiu de clear blue decat faptul ca e mai scump decat orice alt test si nu stiu daca asta inseamna ca este si mai bun. pot sa va recomand singurul test care a fost norocos in cazul meu: un amarat de barza gold dinala banda. cel mai ieftin si simplu. pe care il port in portofel de o saptamana
bafta, sper sa va poarte noroc si voua
4+