cine incheie contracte v-c?

cine incheie contracte v-c? | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

Hello,
Am citit de curand acest articol: http://www.gandul.info/actualitatea/casta-notarilor-lovita-adanc-la-buzunare-video.html?3927;2834158 si as dori sa stiu daca intr-adevar acum si avocatii pot incheia si autentifica contracte de vanzare-cumparare pentru bunuri imobile.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

am inteles ca legea exista deja de prin 2000-2001.cauta in B.O.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

ce inseamna B.O.?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

am vrut sa zic monitorul oficial dar am scris B.O.- de la buletinul oficial(denumit in franceza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Liviana Din cate am inteles eu, avocatii nu pot incheia contracte de v-c pe imobile cu teren. Casele ies din discutie, iar la apartamente se considera ca au cota indiviza din terenul de sub imobil.
Sper sa intre cineva avizat sa ne lamureasca mai bine, eventual cu art din M.O., pt ca si pe mine ma intereseaza.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui kid

Liviana Din cate am inteles eu, avocatii nu pot incheia contracte de v-c pe imobile cu teren. Casele ies din discutie, iar la apartamente se considera ca au cota indiviza din terenul de sub imobil.
Sper sa intre cineva avizat sa ne lamureasca mai bine, eventual cu art din M.O., pt ca si pe mine ma intereseaza.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Kid,
ceea ce ai spus tu este apararea notarilor. poate le explica cineva si despre dr de superficie. en fin- eu am o prietena f buna jurista in romania care incheie acte de v-c de imobile la avocati de prin 2000 si ceva. in U.E. se discuta deja despre desfiintarea notarilor in priv. tranzactiei imobiliare. In america nu exista- contr de v-c nu-l inchei la notar.caut si pun pe site cand gasesc

Mergi la inceput