Fetele din jud. Hunedoara *5*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata poftiti la
Cristina cum iti mai este? Cum te mai simti?
Astazi am program sexi...curatenie
Va pe toate si o zi buna la toate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=14" target="_blank">Votati va rog pe mar1 mar2

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Mai fetele,am ajuns pe pagina 4...nu va mai gaseam...
Ia poftiti la o cafea mare si neagra..

Noi ne laudam cu primii pasi facuti singurica...de ieri,exact la 1 an si 1 luna In rest,toate bune si frumoase..

Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

buna dimineata! va salut pe toate si va pup nu am mai intrat de mult dar avand in vedere ca muncesc si azi e duminica am un pik timp liber sa va scriu cate ceva despre Andreea:exact peste 2 saptamani voi tine ziua de nastere a fetitei mele,care va impini 7 ani.

Vineri a fost o sarbatoare aici ziua iluminatiei, de fapt e sambata dar cum Andreea a avut o serbare a trebuit sa-i cumpar haine da canaria,poate o sa am timp sa o imbrac din nou si sa-i fac o poza si a cantat la un instrument impreuna cu invatatorul ei .

A fost singura clasa din scoala care a dat acest spectacol si apoi s-au mancat castane.Imi pare rau ca nu am putut sa o vad fiind la munca dar ce sa faci riscurile meseriei.

Mergi la inceput

Salutare fetele...ce mai faceti?
Fetelor...noi avem mari probleme..............sa va explic....ca sa ma intelegeti mai bine......
Am fost la cimitir cu aproape toti din familie...printre care a fost si un frate de al meu care acum doi ani de zile l-am imbracat in mos crciun si pentru ca tot plangea ...avea un an si jumatate...am zis ca sa ii aratam cine ii mosul ca oricum uita....si acum ii zice la Adi[fratemiu] "Adi mai ti minte cand ai fost imbracat in mos craciun?" am zis ca pic jos nu alta...mi-au amurtit picioarele pe cuvantul meu...nici nu ne vine sa credem ca a tinut minte ca de fatza cu ea nu vorbim asa ceva....
Invatam deja tot mai multe poezii , cantece...incercam sa invatam culorile da nu prea vor ele...culorile sa ne intre in cap...nicicum...bine poate si din cauza ca o data le zicem in romana si o data in engleza...dar cuvinte asa stie cateva in engleza si acum invatam o poezie si stie sa intrebe si ea "cum te numesti?" nu prea o stresez dar cand vad ca are chef...zicem culorile si vreo doua trei cuvinte in engleza...sau invatam cate o poezie ...
Sa va mai zic ce a facut...avem o batrana sub noi si de cate ori ne intalnim cu ea, ba ne zice ca fata aleargas noaptea...ba ca mutam mobila prin casa....ba ca ii curge apa de la noi...si e asa de inervanta...bun...nu vb asa ceva de fatza cu fata...ca sa nu ma trezesc cu surprize dar...noi cand stam pe geam ii explic ca sa nu se palece ca o prinde baba cloanta de cap si fata acum vreo doua zile o vede pe vecina de sub noi la care zice in gura mare "mami am vazuto pe baba cloanta si are si batic " si era chiar vecina de sub noi sa vedeti ce repede am luat fata si ne-am bagat in casa ca nu stiu daca o fi auzito
Va pe toate!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=14" target="_blank">Votati va rog pe mar1 mar2

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!

La multi ani Mihaela(ochi verzi)! Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

buna vad ca aici chiar daca am lipsit mai mult timp chiar nu prea se mai scrie ceva nou ,sau cum mai e prin HD .pe 14 nov a fost ziua fetitei mele a implinit 7 ani ,la scoala merge binisor dar kcititul e mai greu...

Mergi la inceput

Buna fetele...cam rarutz pe aici se pare...
Rasfatata
Danuta

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Hello fetele!

La Hunedoara e soare de dimineata,dar din ala cu dinti Sper sa iesim la o plimbare mai tarziu,ca n-am iesit deloc cateva zile,fiind tot urat...

Rasfatzata cu intarziere,La multi ani fetitei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mamici, va astept cu drag la subiectul " Ajutoarele lui Mos Craciun", avem nevoie de idei si voluntari . Nu vrem sa ducem jucarii numai copiilor din Bucuresti, doreste cineva sa se ocupe si de copilasii de-acolo ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Buna papanash...noi suntem o mana de fete din judetul HD dar daca crezi ca sunt copii pe aici cu probleme sigur ca ajutam si noi

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput