parchetul laminat, solutii de montare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Liliana, de ce se pune parchetul perpendicular pe peretele cu fereastra? Ca noi nu am facut asa .
Mihaela, sustin sa imbinati bine placile. Altfel cu timpul vor fi sanse ca sa apara spatii intre ele. Am vazut la un prieten asa ceva.
La noi, in Colorado, unde aerul este foarte uscat, pe instructiuni scrie sa il tii la temperatura din casa timp de 2 saptamani si abia dupa aceea sa il instalezi.
Dar aveti mare grija cum bateti placile ca sa nu stricati marginile.
Va fi greu la primele placi puse. Apoi e floare la ureche. Ia timp taiatul lor. Eu mi-am pus intr-o camera singura cu tata (care este atehnic).

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

eld, spor la treaba! Uite cati au facut lucrul acesta singuri...chiar ca e de ambitionat!

dodo, multumesc de indicatii, cea cu grosimea stratului de "spuma" e importanta. Inca nu am ales culoarea, mie mi-ar placea ceva mai inchis, ca am vopsit un perete maro ciocolata in living...plus ca usa de la terasa si ramele geamurilor sunt tot maro inchis. Podeaua de acum e deschisa la culoare, cred ca e laminat stejar. Trebuie sa ne gandim si la mobila pe care inca nu o avem, ce culoare ar fi potrivita...inca suntem in negocieri. Sotul mai are de dat o data cu alb pe pereti si apoi vom vedea.
Da, laminat cu clik vrem si noi...numai sa gasim culoarea ce ne place.

ciuf, nici eu nu am inteles de ce se pune podeaua perpendicular pe geamuri, cum spuneam cea actuala din livingul nostru e paralela cu geamul, acela fiind peretele cu latura mare. Altfel nu cred ca ar arata bine, noi tot asa-paralel cu geamurile vrem sa o montam.
Si in filmuletul lui pd scrie ca trebuie lasat laminatul cateva zile in camera inainte de a-l monta. Tu spui 2 saptamni...asa mult? Vom intreba la magazin, cand il vom cumpara in zona noastra cum e indicat...aici e o zona mai degraba umeda.

pentru toate, va multumesc inca o data.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Eu abia m-am intors din vacanta, de asta n-am raspuns pana acum. Mihaela, ati pus parchetul, cum a iesit? Uitasem de chestia cu fierastraul elecric si cu "aclimatizarea" pachetelor cu casa inainte de montaj.
Intreba ciuf de ce perpendicular pe geam. Citisem eu undeva(poate pe net?) o explicatie legata de felul in care "cade" lumina naturala("da" mai bine). M-am uitat la mine in casa unde am parchet din asta pus in urma cu 10 ani de meseriasi si e pus asa. Nu stiu daca e pertinenta explicatia sau e doar o alta gaselnita ramaneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Liliana, inca nu l-am pus...am fost zilele trecute sa vedem in magazin culorile si modelele, am ales ce ne-a placut mai mult si urmeaza sa-l cumparam. Sotul meu zice sa vedem prima data daca il putem scoate pe asta existent. Inca mai are putin de zugravit, apoi luam sus hartia de pe parchet si vom incerca sa il ridicam pe asta existent.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput