Noua fita in moda masculina: strampii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Lucialu (offtopic) - mi-ai adus aminte de o conversatie avuta cu tata in w-e, cand m-a vazut in blugi si tenesi: "mai ce-i moda asta de rahat, inainte femeiel erau elegante, toate pe tocuri". I-am raspuns: ai purtat tu sa vezi cum e?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

chiar ma gindeam la moda asta si mi-a venit in minte asa, din istorie, cavalerii si pajii in tights...cine stie...poate vine moda inapoi! mamaaa... atunci sa vezi complexe la barbati cind au marfa la vedere :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

JG dreptate ai!Cautand pantoci intr-o zi ma pune necuratu' sa probez neste toace de fo 10 sau mai mult nu ma pricep, asa de fun.Si ma lua cu ameteli.Imi trecu' fanu in doi timpi si trei miscari.Lor le place ca nu-i poarta ei.Noroc ca au revenit balerinii.Imi vine sa imi fac depozit pentru vremuri sumbre.
Happy ei ca ei dar noi...caz doar nu toti is manechinuite...sa vezi chinu' naibii pe ochiu nostru.Nici noua nu ne-ar fi comod.Am schimba fete fete.Dar o zi n-ar fi rau ce spui,sa le treaca de umflaturi.
Ala din poza parca ar fi unisex.android,clingonian,numa' mascul nu prea bate.Ca tine si strimfii aia intr-un "mare"fel.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

oare cum ar fi sa vina sefu la servici su asa ceva????

19+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Cumva off -topic... sau nu prea. :)

Acum doi ani am mers cu bunica mea la spital, ave programare cu un neurolog (facuse o paralizie usoara si faceam analizele de rigoare)si mi-am luat liber sa o duc eu... Doctorul...mmmm...mi-a cazut fatza cind l-am vazut! Tinerel, cred ca era gay insa, imbracat ca un manechin, foaaarte la moda. Si tocmai atunci iesisera pantalonii de barbati cu o croiala care ii "avantaja" in fata..."acolo". Erau niste blugi Versace indigo, cu croiala strimta la picioare, dar nu prea strimta... si marfa expusa bine... O camasa alba frumoasa, apretata si ciocate din piele de crocodil.

In fine... imi cadea privirea mereu "acolo" si ma inroseam la fata ca o scolarita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu ma gandesc la ce bulaneala o iesi in mijloacele de transport

Edit: bineinteles ca in mijloace de transport romanesti sau www.youtube.com/watch?v=YZ9tL8MOo08" target="_blank">chinezesti

Razvanel soricel&Co

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput