O noua carte de Bucate
Raspunsuri - Pagina 4
3x3 spune:
ingerasul mananca cu succes biscuiteii. nu prea are gustul pe care il stiu de la bunica, insa sunt buni. am pus mai putin zahar, si am folosit bicarbonat de amoniu in loc de praf de copt.
multumesc
ate_09 spune:
probabil gustul nu este acelasi tocmai datorita ingredientelor pe care le-ai inlocuit. Important e ca i-au placut micutului.
3x3 spune:
tocmai am adaugat o reteta de nuga cu macademia in carte de bucate.eu am mare succes aici; cautati "nuga". e o minunatie;
aici nu prea stiu cum sa echivalez un praf de copt! ce cantitate are plicul? ce contine praful de copt? poate cineva sa ma ajute?
multumesc
ate_09 spune:
Praful de copt este un ingredient alimentar granulat care se foloseste īn panificatie. Din punct de vedere chimic, praful contine o baza;, de obicei bicarbonat de sodiu, si un acid cristalizat, ambele amestecate cu amidon pentru a se mentine uscate. Īn combinatie cu apa, praful de copt emite dioxid de carbon, care se observa īn produsele de panificatie sub forma unor goluri īn aluatul copt.
De obicei praful de copt se gaseste ambalat in pliculete de 10 grame.
ate_09 spune:
am incercat sa adaug si eu doua retete in cartea de bucate...si desi imi apareau ca adaugate...nu le vad nicaieri?? Nu fac ceva bine??
Ma poate ajuta cineva?? Am dat clic pe adauga reteta...am scris la fiecare rubrica...apoi la final clic pe Adauga....dar apoi cand am cautat-o nu e nicaieri.......
3x3 spune:
frumos raspuns! felicitari pentru stilul academic in care mi-ai raspuns! te-am admirat!
din pacate, nu am bucatarit cat am fost in tara. iar aici, nu folosesc produsele de acasa. ingerasul meu s-a imbolnavit, si mi-a fost imposibil sa caut pe internet. mersi insa pentru informatie.
am sa adaug azi profiteroale in caramel si am sa iti scriu pasii pe care ii fac, ca si retetele tale sa treaca. a mea a aparut pe lista deja. pana sa apara, retetele trec printr-o cenzura la administrator. asta inseamna ca au si ei un cuvant de spus in ceea ce priveste calitatea informatiei distribuite in cartea de bucate.
3x3 spune:
cine doreste sa vada demonstratia de coffee ecler, sa vizioneze demonstratia video din web-ul masterchef australia:este prezentata si reteta. si veti gasi si alte retete gatie vi filmat procesul! mancarea este de calitatea cea mai inalta!
www.masterchef.com.au
cosminiq spune:
BRAVA FETELOR!
Sunt cateva retete super misto!
E tare cartea de bucate. Ne mai scoate din ceata din cand in cand.