O noua carte de Bucate
Raspunsuri - Pagina 2
mariussimiuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ADMIN
Este o idee buna dar cine se ofera sa stranga aceste sfaturi ca sa avem o baza de inceput? Apoi am sa dau posibilitatea de a adauga sfaturi la toata lumea dar inca o data am nevoie de o baza de minim 20 ca sa-mi fac o impresie despre cum trebuie programata... |
Fac eu un pas mic mic... Cu o schita pentru viitorul ghid...
*Metode de pregatire a meniului
*Aranjarea meselor
*Alcatuirea meniului
*Pregatirea meniului pe etape
*Ornarea
*Primirea musafirilor
*Preparate culinare
*Semi-preparate culinare
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
gabriella1 spune:
ptr noua carte de bucate!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
miky_mamica spune:
Deja am gatit ceva si a iesit superrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
mephala30 spune:
felicitari pentru initiativa, .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
ramonaiani spune:
Felicitari! Foarte bine organizata cartea de bucate. Mie mi-e f util motorul de cautare dupa ingrediente
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Viairo spune:
Foarte buna idee!
N-am gasit nimic despre paine. Se poate adauga un capitol in care sa fie puse si retetele de paine.
Multumesc.
iulicutza spune:
foarte tare!!!
Si eu sunt tot o gospodina incepatoare,abia m-am mutat la casa mea iar aici am gasit o gramada de retete care mai de care mai apetisante!
Mii de multumiri!!!
StMihaela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta29 Suuuuper, felicitari, noul format e mai mult decat eficient! |
de acord
m0oniik spune:
[/quote]
Fac eu un pas mic mic... Cu o schita pentru viitorul ghid...
*Metode de pregatire a meniului
*Aranjarea meselor
*Alcatuirea meniului
*Pregatirea meniului pe etape
*Ornarea
*Primirea musafirilor
*Preparate culinare
*Semi-preparate culinare
Miha curajoasa papa-tot
[/quote]
Idee foarte buna , felicitari . Am sa ma straduiesc sa fac si poze
Monik 23+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik