Puiuti de Randunici 2008!! (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Si pt Simo-mimo-simo sunt si frumoasa si desteapta
Asa ar zice ea,,,nu ca ma laud

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna, fetele! Am si eu o intrebare pentru posesoarele de Jolly Jumper: ce sistem de prindere pt tocul usii are? Este nevoie de un toc special sau merge la oricare usa? Multumesc.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sa-ti fie de bine Ursu!:))

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Giani - pana aproape de 1 an, 9 luni as spune eu, poti sa-l lasi pe Andrei la ai tai si sa mergeti sa-l vedeti cand nu mai puteti de dorul lui, dar dupa aia sfatul meu e sa-l cresteti voi, trebuie sa fie in compania voastra zilnic. Nu e chiar indicat pentru psihicul copiilor sa se dezvolte langa persoane mai in varsta. Bunicii nu mai au nici forma fizica necesara pentru un copil care incepe sa mearga, nu vor alerga dupa el ci vor incerca sa-l atraga cu activitati mai linistite, or, la varsta asta nu de activitati linistite au nevoie. Acuma eu vorbesc la modul general despre bunici, si din ce am vazut eu prin parcurile de copii. Plus ca in jurul varstei de 8-9 luni copiii trec printr-o faza in care isi aleg o persoana de atasament si incep sa fie anxiosi in prezenta strainilor. Si acea persoana de atasament e bine sa fie unul din parinti. Sunt multe aspecte de discutat privind cresterea copiilor de catre bunici, inclusiv rasfatul excesiv, grija excesiva, care la un moment dat poate dauna, pentru ca oricat de stricti au fost bunicii ca si parinti, ca si bunici vor fi altfel, mai ingaduitori.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cami,are un sistem de prindere special jolly jumperul de tocul usii!nu trebuie nimic,totul vine in cutie,tb doar asamblat!si sotul credea la inceput ca nu il va tine pe copil,pe cutie scrie ca e pana la 13 kg...deci,noi tb sa profitam din plin!nu vei regreta daca vei lua!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Cuscra, imi pare bine ca esti alaturi de mine.
Cristina de la cluj, multumesc tare mult pt sfat( m-am hotarat) si cred ca decizia este luata, am mai vb si cu o prietena pe PM , pe care o si aici. si nu voi lasa copilu mai tarziu de decembrie acolo ......,ca apoi avem solutia, deci este problema de lunile august-decembrie. deci in concluzie de luna urmatoare voi fi singura cu randunoiul( poate ii mai facem o sulioala lui Andrei) si stiu ca nu-mi va fi usor. io fata din butoi si mai haide pe la noi.
Ursulica sa-ti fie de bine,!!! dar poze????, poate am timp sa vad.
Simo 27 vazui barosanel , care este Barosan ! si imi venea sa pup ecranul de dragul lui.,iti vine sa faci yami si sa te lingi pe bot , pt amindoi. eu nu fusei pe faza cind a pus sovi linkul cu jumperul , asa vrea si eu daca se poate.??

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Multumesc mult de raspuns Simo! Arata super Sam in jumper, cred ca se distreaza de minune. Eu sunt hotarata sa-l pun pe Luca in jumper pt ca in leagan nu i-a placut deloc, era prea static pt el.

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Cami , la tine nu a ajuns apa????

andreiul meu

Mergi la inceput

Giani, la mine la etajul 3 e mai greu sa ajunga dar in satele de pe langa Bacau e jale mare(am vazut si eu la stiri...)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Hai ma Cami, eu vb serios. , de aia te-am intrebat ca am vazut zilele astea la stiri, .........dar daca stiam ca stai la etajul 3 nu te mai intrebam

andreiul meu

Mergi la inceput