sarcina? tinizon? sure check?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

te doare burtica pt ca se mareste

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

scurgerile maronii sunt acum rosii. am fost la urgente si nu s-a uitat nimeni la mine. am sunat-o pe dna pelin si a zis ca trebuie sa astept cateva zile sa-si faca tratamentul efectul. am ajuns acasa si parca s-a mai potolit. sincer va spun ca mi-e frica sa ma duc la baie.
burtica ma doare in continuare. sangerarile au inceput o data cu durerile. o fi un semn rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

cum nu s-au uitat la tine? nu sunt normali!!!

te sfatuiesc sa dai un telefon la salvare sa faci o intrebare. eu am mai procedat asa cand n-am putut ajunge la un doctor. de fiecare data m-au ajutat cu sfaturi.

din cate stiu eu sangerarile nu sunt tocmai ok. sangele e rosu rosu sau maro?

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

fetelor am pierdut sarcina. Am avut scurgeri cu cheaguri. M-am dus la maternitate si am gasit-o pe dna dr. Problema este ca ea si un alt dr sunt convinsi ca nu am avut sarcina. Nu au gasit nici un embrion si nici alte semne de existenta a unei vieti. Si eu de ce sangerez? Acum eu trebuie sa fac chiuretaj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

nu-mi vine sa cred!! nu ai avut ecografia veche sa le arati? analiza bhcg pozitiva? nu ti-au facut o ecografie acum? De ce sunt asa siguri ca gata, s-a terminat?
Doamne ce dr. sunt pe lumea asta!!
Oricum este suspect ca ai avut de atatea ori teste pozitive, eu sincer n-am mai auzit teste pozitive in termenul de 5-10 minute fara sa fie sarcina. Mai bine cauta un medic bun la Bucuresti pentru ca la tine in oras e jale, scuze, dar ma ingrozeste ce povestesti. Fa-ti neaparat teste pentru sindromul antifosfolipidic, e cauza celor mai multe avorturi spontane in sapt. mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne nu-mi vine sa cred !!!!!!
Esti sigura ca nu ai eliminat nimic?
Mai sangerezi?
Eu am avut sambata trecuta un avort menstrual si am avut dureri mari de burta,sangerarea si in final am eliminat un cheag mare.
Cum nu s-au uitat la tine?
Acum cum esti?
Daca intr-adevar ai pierdut sarcina o sa se elimine singura ca era mica

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

pai mi-a facut eco. Abdominal si nu a vazut nimic si apoi a venit un alt dr si mi-a facut transvaginal. Al 2-lea dr a zis ca am endom...(nu sitiu ce) si ca e semn ca a fost sarcina. Dar apoi i-a aratat primul dr acolo si acolo si acolo si la convins ca intradevar nu a fost sarcina. Spune ca testul a iesit pozitiv pt ca a fost extrauterina.
nu aveam poza la mine pt ca in momentul in care am vazut ca am sangerare abuziva cu cheaguri am iesit pe usa si am plecat.
sunt perfect de acord cu tine...dr de aici sunt groaznici. Acum ma crede si sotul ca cea mai buna sansa o am la bucuresti. Sunt convinsa ca a fost un avort spontan. Incerc sa ma ridic psihic si sa nu stau sa ma gandesc prea mul;t la ce a fost. Vreau doar sa fiu eu sanatoasa si sa putem sa incercam inca o data. Nu stiu insa daca se face chiuretaj sau nu.

si am mai auzit ceva: primul dr i-a zis celuilalt "nu am simtit la laba" ca sunt insarcinata (cand mi-a facut consultatia initiala). ce inseamna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adica nu a simtit cu mana ,dar la mana se simte o sarcina mai mare de 4-6 saptamani.
Mai sangerezi?
Endometru era gros?
Si la sarcina extrauterina bb nu era in uter cum ti-a iesit tie la eco

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

imi pare rau anca ...sincer. dar lasa ca ne punem pe picoare nu? o sa fie bine a 2-a oara. nu ne putem ingropa in amaraciune. Sotul imi tot repeta ca ma iubeste si ca mai incercam. Si cand ma gandesc ca a intrat pe usa cu flori si eu i-am spus "sangerez cu cheaguri, hai la dr" si a aruncat florile si a iesit cu mine. Acum o sa fac un set de analize amanuntit, o sa ma controlez la tiroida, o sa tratez candida, o sa imi gasesc un dr bun in bucuresti care sa ma ghideze. si am sa incerc inca 8 luni daca e nevoie, dar de lasat nu ma las. Nu-i asa anca? mai incercam nu?

Mergi la inceput

da, de endometru zicea. Spunea ca il vede dar nu mi-a zis daca e gros sau nu. Au ignorat endometrul si s-au axat pe altele....pe chistul de pe partea dreapta, pe mucoasa etc. Imi spunea ca chistul e de sarcina cand eu am chistul ala de 2 ani. Nu am nici o indoiala ca am fost insarcinata si ca am avut un avort spontan. Burtica inca ma mai doare si nu stiu daca mai sangerez pt ca mi-e teama sa ma uit.

Mergi la inceput