ecografia mamara

ecografia mamara | Autor: coltofeanu

Link direct la acest mesaj

Stiu ca ecografia mamara nu este invaziva, dar nu stiu cat de des se poate face. Apare vreun risc daca este facuta des, de exemplu de doua ori intr-o luna?

http://www.termografiemedicala.ro/diferente.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

nu. chiar poate fi mult mai folositoare. unele formatiuni la nivelul sanului cat si sanul in sine sufera modificari pe parcursul ciclului, care pot fi urmarite in felul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

nu,ecografia nu are reactii adverse(oricand
) iar mamografia cam de 2 ori pe an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Dar unde se poate face ca sa fii sigur ca cine se uita pe ea vede ce trebuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Medicover,Sanador,Medsana etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ce imi da certitudinea ca cel care ma examineaza are cea mai buna experienta in domeniu si astfel pot sa-l frecventez periodic, pt. ca am motive f.serioase sa ma ingrijorez de aparitia unui cancer mamar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

quote:
citat din mesajul lui b.nica

Ce imi da certitudinea ca cel care ma examineaza are cea mai buna experienta in domeniu si astfel pot sa-l frecventez periodic, pt. ca am motive f.serioase sa ma ingrijorez de aparitia unui cancer mamar.

Care sint motivele?Daca sint ingrijoratoare nu mai pierde o secunda-:)).Si nu ecografie,la ecografie nu se vad toate formatiunile sanului,direct mamografie.Nu iti cunosc virsta,dar o iradiere intr-un caz "serios" e ft. necesara.Ce simptome ai?Cit priveste certitudinea,nu iti convine,schimbi medicul!

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Eu am facut ecografie mamara acum 2 saptamani, la dr. Mihai Lesaru, Total Radiology. Se afla la policlinica Vitan. Ecografii poti face, nu te iradiezi, mamografiile in schimb se fac mai des doar daca sunt suspiciuni, altfel, o data pe an de la varsta de 35-40 ani. Dr. Lesaru te indruma ce sa faci, eu m-am dus si l-am intrebat ce sa fac, eco sau mamo tinand cont ca am 38 de ani. Mi-a zis sa fac doar eco. Daca ai ceva antecedente, persoane in familie cu probleme iti va recomanda si mamo. Atentie insa, la mine a durat programarea aproape 2 luni...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
citat din mesajul lui miflore

Eu am facut ecografie mamara acum 2 saptamani, la dr. Mihai Lesaru, Total Radiology. Se afla la policlinica Vitan. Ecografii poti face, nu te iradiezi, mamografiile in schimb se fac mai des doar daca sunt suspiciuni, altfel, o data pe an de la varsta de 35-40 ani. Dr. Lesaru te indruma ce sa faci, eu m-am dus si l-am intrebat ce sa fac, eco sau mamo tinand cont ca am 38 de ani. Mi-a zis sa fac doar eco. Daca ai ceva antecedente, persoane in familie cu probleme iti va recomanda si mamo. Atentie insa, la mine a durat programarea aproape 2 luni...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Miflore, ti-am trimis mes privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
citat din mesajul lui b.nica

Fiind medic, nu esti suficient de pregatita sa pui intrebari pertinente cu privire la pregatirea profesionala a medicului respectiv?

Intreb si eu asa...ma gindesc ca un punct comun aveti, sau o retea interna de "cunostinte"...renumele colegilor de breasla...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput