Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (296)
Raspunsuri - Pagina 12
asteryaro spune:
Holla!
Noi n-am mai plecat, fiindca viorel a avut sedinta azi si acum tot plecat e, undeva intr-o zona muntoasa, s-a adunat tot stafful... in fine.
Luni trebuia sa mergem la control la Bucuresti la Sanda Magureanu, dar azi am prmit sms ca "d-na profesor nu poate veni, ne cerem scuze bla bla bla, va rigam sa va reprogramati". Halal clinica particulara, pe noi oricum ne-a peirdut de clienti. Sa dea Domnul cel bun sa facem ceva miercuri la Radu Naghiu (la homeopat), ma mai vede Magureanu cand imi vad ceafa. Fara oglinda. Oricum, asa ceva nu se aface, decat daca murea... In fine.
Asa ca, probabil de vineri, plecma la mare, vreo saptamana, unde nu voi avea net.
Asa ca Ioana de BN - posibil sa ne cunoastem, sa vada si ochiu' meu
cat de rea esti, zau asa! Oricum, de ajungem, te sun negresit.
Gio, iertata sa-mi fie interventia, eu nu cred in febra de la dinti!!! E cu totul altceva. Vezi de vreo infectie urinara, ceva luat de la strand... febra fara motiv nu-i. Si pupam ochisorii bolnaviori, ooofff, asta-i nasol.
Maraki, Angelo ce mai face, cum ii mai este? Sper ca sunteti bine.
Miha, berea cand o bem? Eu accept si fara alcool, muahhh.
Copilul meu a mancat 2 zile la rand ciorbita la pranz, dar numai cocotat in scaunul de masa. M-am inchinat, sper sa-l tina obiceiul.
Fetelor, sa ma MANDRESC. Razvan stie sa arate urmatoarele: ochii, nasul, obrajii, gurita, capul, gatul, tzitzi, putza/cucul, buricul, mana, picior, degetel, buba (de la degetel, cand s-a taiat intr-o cutie de pateu, a trecut de mult, dar o tine minte). Danseaza imediat ce aude muzica. Si mai sunt cateva, dar lasam si pe data viitoare, nu?
Bianca, imi pare rau de excursia nereusita. Important este ca ati fost impreuna toata familia, eu asa cred.
Gata, noapte buna, pe maine.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
asteryaro spune:
wooowwww, ce linisite, imi tziuie urechile breeeeee...
am culcat copil obosit dar plin de energie si veselie, dupa ce am facut o plimbare la bunicul la curte (la Rm. Sarat), am papat si eu si merg langa el, sa ma incarc cu energii pozitive. Langa Razvan, langa cine credeati [iconcuzambaretulranjit]?
hihiiii, pa paaaa
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
MIHA78 spune:
Cristina asa fericire transmit ultimele tale mesaje. Ma bucur tare mult pentru voi, minunate lucrurile pe care le face Razvan
.Tu ai facut pentru el mai mult decat toti dr. la un loc, felicitari mamico.
Giova cum mai e Marco? Tudor mi-a facut vreo 3 zile febra 38, cand l-am dus la dr. avea rosu in gat. Altfel stare foarte buna, manca se juca, vezi tu luni ce e.
Bianca asa am patit eu cu pensiunile anul trecut cand am fost in Felix, am cautat in toata statiunea de ne-am zapacit, nu ne mai trebuia nimic.
maraki spune:
Hello si de la noi,
Au venit socrosenii si au adus asa: un laptop spidermann in greaca pt >Angelo( are cantece, nr. litere,si nu mai stiu ca mi se pare complicat, inca nu i.am dat de cap ) dar nu mi se pare asa misto, este micut si simplu i exterior si tastatura,3 tricouri cu Ellada si unul Beneton de la neamuri,doi ursi, trei dvd-uri,un set de pat pt. mine dar se potriveste la Robert pt ca patul nostru e mare,siii.....2 vinete, 2 rosii, juma de pepene, tirosalata, salata vinete, cascaval, etc. faza tare a fost cand m-a intrebat mama la telefon: mai Mona, vroiam sa te intreb...ce-i spuneai lui taica-tu, 2 kg de rosii, 2 kg de vinete......sau 2 bucati??? ![]()
![]()
hahahaha....am lamurit-o si pe mama ca erau bucati.....![]()
Astery felicitari puiului
Sa stii ca eu ccred ca nu are nimic copilul, daca e sa ne facem EEG-ul, toti avem ceva la cap dar nu stim ca nu ne.am cautat pe la dr.
Hai stai linistita ca e OK Razva...asta nu e copil cu probleme de sanatate
Angelo e aproape vindecat, putin i se mai infunda nasul....faza e ca la socrosenii a mancat spanacopita si inca cu pofta!!! Acasa cand i-am dat ieri, nici nu a vrut sa guste macar....nu stiu ce sa mai zic, in casa la noi nu vrea sa manance.....la altii da......
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:

Salutare, salutare!!!
noi suntem binisor, ieri seara iar a avut febra 38,2. dupa panadol a scazut si nu a mai facut. culmea e ca apare in jurul orei 22 febra.
Nu a prea mancat ieri, nici azi. In gat m-am uitat, nu e rosu, asa ca nu stiu ce o fi.
Tratamentul nu i l-am schimbat, caci farmacistele nu au vrut sa-i dea fara avizul doctorului, ca sa nu fie alergic la vreunul din ele. de parca dr. stie la ce e alergic si daca e alergic, in fine....
Ochiul e mai bine de ieri seara, dar continuam tratamentul cu Tobrex si cu urlaturile de rigoare
.
azi am fost la gratar si la baie in Timis. a fost fain, dar super cald.
Nici acolo nu a vrut sa manance, ba da....ciocolata, seminte, chipsuri si lichide la greu.
am uitat: aseara a mancat la niste priteni, le-a deschis frigiderul si s-a servit de acolo cu ce a vrut. noi ne-am bucurat ca mananca, caci de permis...isi permite cam multe la ei.
cam atat despre noi.....sa revin la voi....
Miha ma bucur ca ati avut un concediu frumos si ca v-ati intors cu bine acasa. zicic ca i-a fosdt dor lui Tudorel de casa? drasgul de el.
asa-i ca s-a facut frumos strandul la felix? si noi mergem de vineri pana sambata.
Bianca imi pare rau ca nu a fost fain acolo si ca nu ati gasit cazare. te cred ca v-ati saturat de cautat si v-ati intors nervosi acasa.
Maraki is mortali socrii tai...auzi? 2 rosii, 2 vinete....
. bine ca mananca Angelos, in deplasare dar mananca.
ma bucur ca si-a mai revenit si cu gripa.
Astery nu stiu ce sa zic cu febra...mai vedem si-nseara asta....
Cam naspa d-na asta doctor. parca ti-a mai facut odata asa, sau ma insel?
deci va pregatiti de vacanta si intalniri cu spiridusii, ce fain
.
Bravo razvanel
pt. progresele facute!!!
Cristina sa ne mai povestesti ca tare imi place si ma bucur. si cred ca nu numai eu, ci toate mamicile.
Liliana
multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!!!
va
, o sapt. buna sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
MIHA78 spune:
Giova bine ca a mai cedat conjunctivita. Frumos ati petrecut azi. eu vazusem in pozele tale strandul, dar pe viu e chiar f. frumos, lume mai putina, mi-a placut, ca destinatie de weekend e super acum zic eu. Mare dreptate ai legat de Cristina si Razvan, asteptam toate cu bucurie sa ne spuna ce mai face frumosul.
Maraki, am citit eu tot dar vad ca am sarit mesajele in care ne spuneai ca e racit Angelo, imi cer scuze, va spun acum multa sanatate. Esti totala cu socrii, am ras de numa citind mesajul, mai dar si ei sunt niste figuri mai bine pastrau ptr. ei cele 2 buc de rosii, vinete.
Biancas spune:
Buna seara...
Noi am fost azi la Zoo ca la gratar nu am avut eu chef...m-a trezit Dani pe la 8 si m-a apucat somnul pe la 10 si m-am intins in pat, am adormit vreo ora apoi...nu am mai avut chef. Dupa ce s-a trezit am fost la zoo ca vremea era cam urata de strand.
Astery, ma bucur mult de progresele lui Razvan
. Ce fericire pe tine, se simte si in postarile tale
. V-ati recreat azi...la bunicul...am vazut ca are de toate Razvan acolo..si casutza de pitici...ce frumos..
Maraki, ce sa faci cu 2 bucati de vinete, rosii?
. Au carat cu avionul sau masina rosii?
Pai ce in Germania nu sunt?
.Faine jucarii i-au adus lui Angelos. Mancarea de la altii e mai buna nu stiai?
Da, probabil ca iei aveam surpriza sa fie plin de lume la Busteni dar macar poate vedeam babele. Asa...am vazut niste stanci si gropile de pe drum
.
Miha, cand incepi serviciul la noul loc de munca? Cu scutecul cum stati? Ati progresat?
Cosmi, Maraki, cum stati cu scutecele? Aveti progrese?
Giova, ma bucur ca v-ati simtit bine azi, daca nu ati stat la umbra e dezastru de cald in aer liber. Bine ca ochiul lui Marco e mai bine.
La Zoo a fost bine, Dani a fost incantat de animale, a pus mana pe camila, a vazut si auzit cum rage leul...(in fiecare seara 3 angajati se chinuie sa bage leii inauntru in custile lor si nu e usor deloc...am vazut acum).
In rest nimic nou, i-am dus la socrii ca maine muncim amandoi.
Am sa pun niste poze in drop.
O seara placuta 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
d_melli spune:
Buna dimineata si de la mare!
Cristina ma bucur mult cand aud ce progrese a facut bulanosul si sunt convinsa ca va face si mai multe si ca va fi bine.Sper sa dai un telefon cand ajungi si poate ne vedem si cu Ioana.
Miha ce ai facut pana la urma cu examenul ca stiu ca luasei la scris si mai departe nu am mai citit...a fost bine?
Maraki pai hai ca ti-au adus ceva socrosheniile , pe bucati dar merge acolo cat sa iti faci pofta.
Giova sanatate lui Marco , nu ar fi mai bine sa mergi la un medic sa vezi de ce face febra? Ca dela conjunctivita nu cred ca face , ma gandesc eu.
Bianca bine ca aveti zoo , noi avem o rezervatie de lighioane de mai mare jena , sunt murdare , flamande , putine , vai mama lor.
Eu sunt la munca mi-am facut un pic de timp insa sper sa mai intru azi.
A si noi am scapat de scutece de vreo luna , bineinteles doar ziua ca seara la culcare mai punem ca inca continuam sa bem mult lapte seara. Si am scapat intr-o zi fara bataie de cap , fara scandal , fara nimic, pur si simplu a cerut el la baie si gata. Si la mare dc merg iese din apa si cere sa il duca la baie. Deci mai usor de atata nici ca se putea. Sa vedem cum scapam de ala de noapte.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
toanca spune:
Neata fetele.
Ce mai ziceti, ce mai faceti?
Bianca, nu am internet acasa; nu am nici macar calculator pentru ca imi ajunge cat stau cu ochii in calculator la servici; nu mai imi trebuie si acasa.
Cristina.......

ma bucur mult pentru Razvanel.......
Sa va dau o veste naspa: m-a anuntat bona ca nu mai vrea sa vina
; asa ca l-am inscris pe Matei la gradi; mi-e groaza pentru ca nu stiu cum o sa reactioneze si ......sunt asa cu fund-un sus
O sa mearga din septembrie de cand ne intoarcem din concediu
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
miraklucker spune:
buan dragelor!!
Noi am fost iar plecati. Vineri a fost ziua nationala aici deci liber. Am plecat vineri dimineata la socrii s-a tinut acolo in localitate mare "fest" de 1 august. Ne-am aducnat aprope toata familia. Ne-am distrat pe masura mai ales cei mici. Pe la 4 s-a pus ploaia, ca de, altfel nu se putea. Apoi am plecat pe munte la cabana. David super fericit cand a vazut ca erau acolo si vecinii de cabana cu baiatul lor de 7 ani. am aprins artificii si am baut vin pana seara tarziu.
A doua zi o zi minunata, au venit si socrii, am cules fragute si afine, David cu vecinul pana seara la 10 abia l-am adunat acasa, ei au aprins si focul de 1 aug amanat din cauza ploii.
Eu .....nu am facut nimic. Cateodata mi-e si greu sa ma gandesc cum e sa nu faci nimic. Dar acolo pe munte, departe de toti si de toate viata e mult mai simpla. altii au gatit pentru mine, copii fericiti si-au gasit singur preocupari, asa ca eu m-am lungit pe un sezlong si am privit in zare...m-am prajit bine pe fata si in cap cu toate ca fugeam cat puteam de soare.
Pozele pe seara,
astery ma bucur de progrele lui Razvanel, iar cat priveste buna/cresa sunt 100% deacord cu tine. Nu se compara, orcat de buna ar fi bona. Ale mele fete incep de la 1 septembrie si ele. David mai are o saptamana de vacanta si incepe deja gradinita.
cica duminica vien socrela la noi pentru 3 zile. Asta ca n-a mai avut cum sa se scuze, socru-meu e in pensie de 2 luni iar Heinz i-a ajutat aproape 2 saptamani acum in vacanta sa schimbe ferestrele la casa. Mai mult pentru o nepoata de-a sotului care tare mult vroia sa vina. am incurcat-o putin pe mama care-si luase deja si bilet pe miercuri.Asa si-a amanat ea venirea pentru 14 aug. Numai bien ajunge aici de ziua singurului ei nepotel.![]()
....v-am pupat
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi