haideti sa vorbim despre AMANTE

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

catalina ,e bun bancul...
dar aici se pp ca sotul tb sa fie cu buzunarele pline...

brotacel...nu tb sa faci tu nimic,ca are grija cel de sus!
daca cineva isi imagineaza ca Dumnezeu doarme se inseala...nu doarme si da fiecaruia dupa fapta/fapte...
eu asa am zis....si bunul Dumnezeu a dat!
nici nu ma bucur dar nici nu ma intristez..doar cred

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Violeta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

violeta...nu are nici o legatura cu subiectul....in urma cu 5 saptamani am pierdut doua inimioare pe care le asteptam de mult timp...in chinuri groaznice....acum spre norocul meu am fost la control in Grecia si m-au chiuretat din nou pt.ca aveam bucati din placente...dar de atunci ma intreb....oare Dumnezeu da intotdeauna ce trebuie...si daca da oare cu ce trebuie sa fi gresit sa imi ia puii?
Dar cum spuneam...nu face parte din subiect. Prefer sa raman la amante.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

n-ai de unde sa stii catalina...poate copii nu erau sanatosi si a fost mai bine pt ei asa...
cine stie cum face DD?!
si cine suntem noi sa intrebam de ce?!
noi doar tb sa credem....in orice situatie..
imi pare rau pt tine si te inteleg...pt ca si eu am pierdut o sarcina...tb sa se nasca in iulie

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

erau sanatosi...asta ma scoate din minti.
imi pare rau ca ai trecut prin asta si pe deasupra si prin experienta cu sot nabadios si amante nebune.esti o persoana puternica.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
citat din mesajul lui catalina2307

Mai fetelor voi sunteti putin comuniste. Oare va trece prin cap ca respectivul (respectiva) are dreptul la putina fericire? Ca doar nu trebuie nici unul arestat ,sechestrat si castrat daca se intampla ca in cuplul respectiv sa dispara armonia.

Vrei sa zici ca amanta are dreptul la fericire cu barbatul insurat pe principiul ca oricine are dreptul la fericire?
Eu n-am nimic impotriva fericirii, cand chiar nu se mai poate convietui impreuna, chiar si din cauza ca sotia s-ar face cat frigiderul (apropos, ma intreb cum le-o pica comparatia ta cu frigiderul mamicilor care au ramas cu kg in plus...), exista intotdeauna posibilitatea de a iesi dintr-o relatie cu capul sus si decent.

quote:
Si ideea asta cu "are copii "deci trebuie sa intepeneasca langa ea/el pana cand moartea ii va separa mi se pare demagogie curata.

Da, daca ai copii, in momentul in care decizi sa traiesti o viata paralela, devii responsabil pentru viitorul si fericirea lor, devii responsabil pentru o eventuala suferinta la care ei vor fi supusi in momentul divortului. Si nu-mi suna deloc a demagogie asta. Iar faptul ca daca ai copii trebuie sa intepenesti langa sot pana ce moartea te va desparti iar nu stiu de unde mi-o atribui, cu atat mai mult cu cat si eu la randul meu am divortat de primul sot si am ramas cu un copil.

quote:
Hai sa nu fim penibili si ridicoli si sa facem noi psihoanaliza amantelor, a amantilor si sa ne dam cu presupusu cam ce face amanta in pat ca doar nu citeste nimeni zilnic contorul la pasarica lu amanta sa vada daca a depasit traficul admis. By the way...admis de cine?
Si m-a bine dispus si concluzia cu amantele sunt complexate si isi cauta feminitatea. hi hi hi. Da cum poate sti cineva ce cauta amanta daca nu s-a intamplat sa fie amanta?

Hai sa nu fim penibili si ridicoli si sa ne imaginam ca din bune intentii si din altruism accepta amanta relatia cu barbatul insurat . Ai vreo idee cam care e diferenta la nivel de caracter, bun simt si respect intre o femeie care cu buna stiinta se baga intr-o casnicie si Brotacel03, de exemplu? Pentru ca aproape oricarei femei i s-a intamplat poate la un moment dat sa fie abordata intr-un fel sau altul de un barbat insurat. Brotacel03 a refuzat, chiar daca era vorba de fostul sot, eu am refuzat o relatie cu seful insurat cand mi-a propus asta la modul direct, privindu-ma in ochi. Multele insa nu refuza. Ce crezi tu ca le determina sa accepte? Vreo iubire patimasa? Hai sa fim seriosi...
Aceasta psihoanaliza, daca vrei tu sa-i zici asa, vine din experientele celor din jurul meu. Ca sa te lamuresc mai bine, am in jurul meu multe femei, unele foste colege, altele rude din familia extinsa, care, la un moment dat s-au complacut in astfel de relatii, si le cunosc pe femeile astea foarte bine. Una dintre era minora cand s-a cuplat cu un barbat insurat (nevasta-sa era gravida la momentul ala) si l-a si despartit pana la urma, vreo 2 dintre ele sunt de varsta mea si am copilarit impreuna, altele mai la 40 de ani, iar una dintre ele are acum 50 si ceva de ani. Toate in astfel de relatii de compromis. Crede-ma, nici una nu este cu adevarat fericita. Iar acea "psihoanaliza" e de fapt doar mecanismul acceptarii unei relatii de compromis.

quote:
Cred ca cel mai bine este sa ne uitam in ograda noastra si sa avem grija sa ne hranim relatia. Ca acu daca sotia uita sa isi mai dea cu peria prin par se face de 120 kg face pipi cu usa deschisa doarme cu bigudiuri in cap isi unge hemoroizii in fata sotului si are migrene in fiecare seara acu bietul sot ce sa faca? O sa caute amanta complexata si cu feminitate nedescoperita.

Cred ca si eu am spus acelasi lucru in final, sa ne uitam in ograda noastra. Iar ce descrii tu aici cu sotia de 120 kg care face pipi cu usa deschisa samd.... pe langa faptul ca duci discutia in extremele extremelor, mi se pare discutie de dragul discutiei.
Cu alte cuvinte, am senzatia ca bati campii doar de amorul discutiei. Daca zici ca vorbesti din pozitia femeii, fa un exercitiul de imaginatie si pune-te in papucii unei proaspete mamici, cel mai bine la prima sarcina, coplesita de grijile pentru copil, care afla ca barbatelul, oripilat de kg ei in plus, are o relatie cu o alta femeie. Si apoi mai vorbim.

Acum, sa revenim, fetelor, exista situatii si situatii. Nu sunt de acord ca in toate cazurile vina este bilaterala. Sunt barbati in a caror cod genetic exista tendinta catre dualism. La fel de bine cum da, sunt si situatii cand este impins, sub o forma sau alta, catre o alta femeie. Am intalnit si asta, si zau ca nu-l condamn pe acel prieten care in final si-a lasat sotia (care apropos, era intr-o continua cicaleala si rafuiala cu el pe diverse motive, multe si marunte) si si-a gasit o alta, mai pe structura lui.
In concluzie, amandoi sunt vinovati deoptriva, si sotul si amanta lui. Insa nu-l poti trage la raspundere decat pe unul: sotul. Este singurul care are responsabilitatea caminului.

Elle

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui brotacel03

Ai si tu dreptate, Catalina. Si sotul (ma rog, ex in cazul meu) are dreptul la fericire. Problema este atunci cand incearca (si uneori chiar reuseste) sa mearga o vreme in paralel. Eu nici nu stiu daca e motiv de bucurie sau de ciuda ca m-a lasat pentru o femeie despre care multi spun ca e 'sub mine'. Nu sunt nici grasa, nici proasta (desi ar fi fost uneori bine sa ma prefac ca sunt), nici nu eram delasatoare cu aspectul meu fizic, dar acestea nu-s suficiente. Ce ma amuza mai mult, e ca dupa atata amar de timp in care am tot analizat evenimentul care m-a pus in situatia de a creste singura un copil dorit, ajutat sa apara cu tratamente premergatoare (cine e mai cu vechime ma stie de prin perioada trat. naturiste cu Livia) si in cele din urma ajung la o acceptare, vine ex-ul si-mi spune ce buna sunt! Banuiesc ca s-o referi strict la pat

N-aduce anul ce-aduce ceasul...

Uite, Catalina, sunt si situatii in care chiar nu se pune problema celor 120 kg si a aspectului neingrijit...
Si culmea ironiei, dupa ce o inseala si o lasa, revine la ea sa-i spuna ce a buna... . Poti spune acelasi lucru, ca e vina amandurora si ca el avrea dreptul al putina fericire extraconjugala?

Elle

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ruxij

Barbatii merg in paralel pt ca asa cum nevasta nu le poate satisface toate nevoile, nici amanta nu le poate satisface toate nevoile. Nevasta le satisface 2-3 nevoi si amanta alte 2-3. Niciodata una nu poate sa le satisfaca pe toate. Asa ca sa se intrebe si amanta de ce nu sare dumnealui hop tzop imediat sa isi paraseasca nevasta si ce nu face ea, amanta, suficient, nu sa se imbete cu apa rece la ideea bigudiurilor si kilogramelor nevestei.

Aha, cam asa e.

Elle

Mergi la inceput

Elle Seb daca ai facut tu analiza fiecarui cuvant scris de mine apai te-a deranjat tare de tot. Asta e, vedem lucrurile diferit.
Ori eu m-am exprimat gresit ori tu incerci sa dai o alta nuanta cuvintelor mele.
Cand m-am referit la sotiile care se fac cat frigiderul nu m-am gandit la bietele mamici care raman cu kg in plus dupa nastere ci la sotiile care servesc la micul dejun sarmale iar pana la sfarsitul zilei fac plinul la frigider de cel putin doua ori.Si sa nu-mi spui ca nu ai vazut, nu ai auzit.
Cand vorbeam despre fericire ma refeream la fericirea tuturor implicati in povestea asta. A sotiei (eu un nu as fi deloc fericita langa un sot care nu ma mai iubeste , ma ignora si sta langa mine numai pentru ca avem un copil impreuna ) , a sotului si chiar si a amantei.Desi fericirea amantei pe mine ca sotie ma priveste mai putin.
Nu am copii ,dar daca o casnicie este distrusa(si uneori acest lucru se intampla si fara sa existe o amanta - dar daca ea exista ne simtim mai bine - putem sa fim victime, avem si vinovatul si nemernicul) ma indoiesc ca certurile, scandalurile, atmosfera incordata or sa faca copiii sa se simta fericiti.
Iar faptul ca un barbat sau o femeie vrea sa iasa dintr-o casnicie nu inseamna ca nu va mai fi tata sau mama.
Si ma gandesc ca si copiii cresc, isi iau zborul, iar eu ca si sotia unui om care a incetat de mult sa ma iubeasca o sa ma trezesc singura si nefericita.
Dar fiecare isi doreste lucruri diferite de la viata. Eu una nu consider ca lumea incepe sau se sfarseste cu un barbat fie el si sotul meu. Reprezinta totul pentru mine cata vreme si eu sunt totul pentru el.
Mi-e scarba de barbatii care isi inseala sotiile insarcinate (si pentru ce ti-ai dori asa ceva langa tine) mi-e scarba de mincinosii care incearca sa joace la dublu .Dar nu am nici o treaba cu amantele. Sa fie sanatoase. Toti ne vedem interesul si vrem sa ne fie bine.Ne place sau nu asta e adevarul.
Si se pare ca nu prea le putem avea pe toate in viata.
Probabil pentru mine este usor sa spun toate aceste lucruri pentru ca nu sunt in pozitia ta si in mod sigur simtim diferit. Daca mi s-ar intampla este posibil sa simt acelasi lucru. Adevarul este ca atunci cand suntem nefericiti sau se intampla ceva tragic in viata noastra avem nevoie de vinovati. Si de ce sa nu fie amanta?
(Ex cu sotia de 120kg nu l-am dat de amorul artei ci pt ca exista. Ei bine nu ca facea pipi cu usa deschisa, daca el facea baie pe ea o taia nr.2 si intra peste om sa se usureze.
Iar tie in mod special nu ti-am atribuit nimic. Pur si simplu am facut referire la cazuri pe care le cunosc).
Eu va doresc sa fiti fericite si de ce nu...egoiste.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
citat din mesajul lui giani

Ia sa prezint alt caz- o fata care a avut de tras in copilarie din cauza aceleiasi probleme (tatal a parasit nevasta cu doi copii mici pentru alta)s-a indragostit de un nene mai in virsta, casatorit si cu copii , care a divortat pentru ea. A durat cit a durat mariajul, au infiat si un copilas, dar pina la urma s-a lasat cu divort. La scurt timp, domnisoara cu pricina incepe o relatie la serviciu cu un coleg, casatorit, dar fara copii, intr-o casatorie ce parea solida. Pleaca de acasa, se muta cu colega de care s-a indragostit, nevasta cade in depresie, isi arde rochia de mireasa cu prietenele, trebi d-astea. Astia doi par fericiti, asa, de la distanta, nu-s casatoriti, au mai infiat inca doi copii, plus inca 3 facuti impreuna (ultimiii doi cu insamintare artificiala). La inceput toti asteptau ca el sa se intoarca cu coada intre picioare inapoi la nevasta, dar nu prea s-a intimplat. Mie imi place foarte mult de ea, de amanta, e o tipa foarte interesanta, imi pare rau si de fosta nevasta, asta a fost sa fie, as zice ca nimeni nu e de condamnat, daca oamenii s-au indragostit.... daca soarta asa a decis, toate regulile si principiile morale nu puteau opri oamenii astia doi.

astia doi nu-s Angelina si Brad?

Mergi la inceput