haideti sa vorbim despre AMANTE
Raspunsuri - Pagina 4
ocebine spune:
Dar de amanti putem vorbi?
Femeile inseala la fel de mult ca si barbatii...doar ca stiu sa isi tina secretele.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
violeta69 spune:
quote:
citat din mesajul lui ocebine
Femeile inseala la fel de mult ca si barbatii...doar ca stiu sa isi tina secretele.
Anamaria
asa e..in mod normal..
doar daca un barbat isi inseala partenara cu alt barbat si o femeie isi inseala partenerul cu o alta femeie
atunci n-ar mai fi in proportii egale!
da' de astea nu discutam...ca e mult mai grav..cred...
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
ocebine spune:
quote:
citat din mesajul lui violeta69quote:
citat din mesajul lui ocebine
Anamaria
asa e..in mod normal..
doar daca un barbat isi inseala partenara cu alt barbat si o femeie isi inseala partenerul cu o alta femeie
atunci n-ar mai fi in proportii egale!
da' de astea nu discutam...ca e mult mai grav..cred...
Eu ma refeream la amantii femeilor. Mi se pare nedrept sa tot crucificam amanta cind la rindul lor si femeile calca pe bec doar ca tac din gura...
Situatia descrisa de tine ma depsaeste...
Anamaria
coltofeanu spune:
Femeile vorbesc despre amantele sotilor lor, iar barbatii ar trebui sa vorbeasca despre amantii femeilor. Tot noi sa vorbim si despe amantii femeilor? Cele care au... in genereal ii va apara, dar barbatii nu prea vin aici sa-si apere amantele.
violeta69 spune:
ocebine,de ce esti asa suparata?
eu nu ziceam decat ca exista tot atatea amante pe cat exista si amanti.....ca daca nu ar fi unii n-ar exista ceilalti
nu le crucifica nimeni pe bietele amanate,au ele grija sa se crucifice singure
treaba lor....
si batrbatii amanti sunt le fel de josnici,dupa mine...
eu inteleg orice,cred ca am aceasta capacitate....nu inteleg insa de ce tb sa existe victime colaterale...
totul se poate face corect daca nu mai exista iubire....dar ceea ce as face eu nu e obligatoriu sa faca si altii...asa e viata si e colorata in n feluri....in fond fiecare cum isi asterne asa doarme...
unii bine o perioada si chiar nu au remuscari,numai ca roata se mai intoarce si au "sansa " sa vada si cealalata parte a ei....
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui Cristina_C
Un barbat care isi iubeste cu adevarat sotia n-o inseala pentru nimic in lume , indiferent cate amante incearca sa-l ademeneasca. Sa fim seriosi, daca nu exista "disponibilitate" din partea barbatului, amanta poate sa incerce mult si bine si tot degeaba!
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui petra
O aventura de o noapte este cu totul altceva decat o relatie ascunsa extracopnjugala, in care cei doi se intalnesc repetat si nu pentru a face piata, ci pentru sex - este clar.
Nu vad nici o diferenta!
Rufus spune:
quote:
citat din mesajul lui andiraquote:
citat din mesajul lui Rufusquote:
citat din mesajul lui andraduska
Din ce am observat, multe femei cauta scuze barbatilor care inseala.
Au luat spaga. Precis. Si au fost invatate ce sa spuna.
chiar ma intrebam de ce nu apare nici un barbat pe aici...
Nuuu...e pericol!
Pai daca ziceam eu ce a indraznit ocebine, vedeam eu pe naiba...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
coltofeanu spune:
Niciun pericol, Rufus....
Nu-ti fie frica. Eu promit ca o sa stau in banca mea Chiar ma intereseaza parerea unui barbat.
alexadra spune:
asteptam parerea unui barbat
in asteptare.... am pus azi o intrebare la munca : "de ce femeile care se cula cu 10 barbati sunt curve si de ce barbatii care se culca cu 10 femei sunt cei mai tari" ? Raspuns : de la o colega de 52 de ani "ca asa e normal" !!!! restul : ... au tacut, nu am mai primit nici un raspuns. Poate imi dati voi
Mama de print