haideti sa vorbim despre AMANTE
Raspunsuri - Pagina 17
catalina2307 spune:
Elle deja faci mizerii...si daca citim regulamentul forumului nu suntem aici pentru a vana greseli gramaticale. Ma gandesc ca uneori pana si Perfectiune Ta greseste. Ups ...am uitat tu nu gresesti, nu te indragostesti, tu morala, desteapta, sa.
Esti de compatimit. Rautate, razbunare, agresivitate. Plina de calitati.
Daca m-ai atins? Nu,dupa doua facultati si un dr. cacaturile oamenilor de genul tau ma lasa rece.
Catalina
Elle_seb spune:
quote:
citat din mesajul lui catalina2307
Elle deja faci mizerii...si daca citim regulamentul forumului nu suntem aici pentru a vana greseli gramaticale. Ma gandesc ca uneori pana si Perfectiune Ta greseste. Ups ...am uitat tu nu gresesti, nu te indragostesti, tu morala, desteapta, sa.
Esti de compatimit. Rautate, razbunare, agresivitate. Plina de calitati.
Daca m-ai atins? Nu,dupa doua facultati si un dr. cacaturile oamenilor de genul tau ma lasa rece.
M-ai convins ca nu meriti nici dramul de atentie pe care ti l-am acordat in marinimia mea
Domnilor moderatori, da' chiar n-o vede nimeni pe fatuca asta cu 2 facultati?
Elle
catalina2307 spune:
Cu "fatuca" am sa te rog sa te adresezi prietenei, copilului, vecinelor (astea daca iti vorbesc)chiar si mamei tale.
Catalina
gabriella1 spune:
Ei,ei,ei de ce va certati?Ce aveti ,doamnelor,de impartit?Eu cred ca fiecare are dreptul de a spune ceva .chiar daca unul dintre noi mai sare si in sus.Dar acel ceva sa fie strict legat de subiect.Asa mi se pare normal.
Ce v-a apucat de va jigniti?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Elle_seb spune:
quote:
citat din mesajul lui catalina2307
Cu "fatuca" am sa te rog sa te adresezi prietenei, copilului, vecinelor (astea daca iti vorbesc)chiar si mamei tale.
Am sa te rog sa te intorci cu spatele .
Elle
oocristina spune:
Uuuuu, fetele! E tare!
"cacaturile oamenilor de genul tau ma lasa rece."
Nu s-ar zice.
Nu uitati, adevarul supara intotdeauna!!!!!!
violeta69 spune:
....cred ca urmeaza Xio sa ca l-am preluat pe Gigelutz ala care sta cu boticu prea lipit de femei
may, da' yo sunt cuminte ...nu zic nimic
gata,am gasit steagul
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Elle_seb spune:
quote:
citat din mesajul lui oocristina
Uuuuu, fetele! E tare!
"cacaturile oamenilor de genul tau ma lasa rece."
Nu s-ar zice.
Nu uitati, adevarul supara intotdeauna!!!!!!
Eh... ce sa-i faci? Asa e cand te bagi in cocina....
Elle
gabriella1 spune:
astept paruiala
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
oocristina spune:
Stiu cum este cu cocina, Elle_seb.
Este chiar recomandat sa te bagi odata, ca sa stii cit de mare este mizeria. Altfel, avem impresia ca toata viata este numai indragosteala, lapte, miere, Feti Frumosi si neveste vrajitoare.