haideti sa vorbim despre AMANTE
Raspunsuri - Pagina 13
mariuta spune:
quote:
citat din mesajul lui violeta69
..de obicei in "domeniile" unde nu am experienta...si nici n-am trcut pe acolo nu imi dau cu parerea...
daca totusi se intampla(f rar ce-i drept...ca mai gresesc si yo )nu sunt atat de vehementa....
ca am mai zis yo ....sa spui ca ce buna e carnea de sant-bernard da' tu sa nu fi gustat niciodata mi se pare doar ca te hazardezi ca n-ai ce face!
in fine,ceea ce s-a intamplat cu mama,vecina,prietena,x-uleasca si x-ulescu nu se compara cu ceea ce traiesti pe propria piele...
ca inainte de...si eu ma bateam cu caramida in piept ca eu n-as face,n-as drege,nu as suporta...numai ca socoteala de acasa cu aia din targ nu se potriveste de nici un fel....
asa ca eu va pup...si va doresc ca niciodata sa nu aveti de-a face cu vreo draguta si nevinovata amanta
sa inteleg ca doamnele care posteaza aici au experiente de amante, au fost vreodata in situatie? :)
oocristina spune:
Catalina, "Eu raman la aceeasi parere : mi se par mult mai patetice sotiile care se agata la nesfarsit de un sot care pur si simplu nu mai vrea sa le fie sot si incep cu tot felul de santaje sentimentale care includ copiii decat o amanta ."
Cred doar ca privesti viata mult prea usor. Inca nu imi pot explica aceasta fraza.
In primul rind, este josnic sa compari o sotie cu o amanta. Jignesti toate sotiile pe care nu numai ca le faci "patetice", dar le pui si mai prejos de amante.
Cred ca viata nu se rezuma numai la sex. Viata este o responsabilitate. O casnicie este o responsabilitate. Asumata in fata parintilor, a tuturor cunoscutilor. In fata ofiterului de stare civila. In fata preotului. Si mai ales in fata lui Dumnezeu.
Cuvintul acesta, RESPONSABILITATE, cam zgiriie si devine desuet. Dar o casnicie este un angajament si o responsabilitate. ASUMATE DE AMBII!!!!
Depinde de fiecare in parte cit de mult isi respecta pormisiunile, responsabilitatile si faptele.
Copilul nu apare din neant. Nu vine barza si il lasa la usa, poate nu stii. In momentul in care barbatul face sex neprotejat este constient ca ar putea sa apara un copil. Barbatii nu sunt niste prosti, inconstienti. Stiu ce este aceea sperma, spermatozoizi, ovul, si celelalte. Au mijloace de contraceptie, chiar ieftine.
Desigur facerea unui copil presupune si placere, dar este doar natura care are grija de reproduceri.
Pe linga responsabilitate casniciei, pare si responsabilitatea copilului / copiilor.
Aproape ca imi vine sa vars gindindu-ma cit de usor compari o FITZA de amanta in calduri si poftita de bani cu o sotie responsabila de familia sa, de copilul ei si de sotul ei.
Cele mai multe femei lupta sa isi respecte angajamentele luate. Lupta sa isi protejeze copii.
Desigur, nu trebuie dus la absurd. Dar stii, NIMENI nu poate tine legat cu lantul un barbat care vrea cu adevarat sa plece. Pleaca pur si simplu, asa cum pleaca in armata, la studii, moare, nu stiu.
Asta cu santajele si "crizele" sotiei sunt doar scuzele sotilor care nu stiu ce vor. Ce sa le spuna amantelor: Draga mea, nu am chef, putere si vointa sa plec de acasa si sa divortez? Le spun: Vai, nevasta ma santajeaza, copii, etc.
Sincer, nu am vazut nici un barbat legat cu lantul pe strada! Nu exista sotii care se agata la nsfirsit, ci doar barbati neputinciosi - impotenti. Despartirea este o responsabilitate. O responsabilitate care trebuie asumata de cel care vrea sa iasa din relatie, nu de cel care este inselat.
Sunt doua lucruri distincte: placerea si responsabilitatea. Uneori le putem avea pe amindoua. Dar de cele mai multe ori este aleasa calea cea mai usoara: doar placerea.
Amantele sunt niste adolescente vesnice. Au impresia ca totul li se cuvine, ca toti barbatii le sunt permisi, ca lumea este a lor si ca celelalte femei - sotiile - le sunt dusmance. Au nevoie de placeri dar nu sunt dispuse sa isi asume responsabilitatea pentru aceste placeri.
Se vor maturiza si ele, cu timpul. Pentru ca timpul trece pentru fiecare. Chiar si pentru ele.
Bebe Beca spune:
Am o intrebare. Ce inseamna, concret, sa lupti pentru barbatul care se gandeste la alta femeie?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
A_Iulia spune:
Haideti mai fetelor, acum ati ajuns sa va certati intre voi de la amante?
Lasa-ti-le in pace, ele au parte de atata cat pot, cat merita si cat le duce capul, cum sa va enervati pe ele?! Si ziceti ca pentru bani o fac? Pai daca nu le-a placut cartea...
Serios acum, nu merita sa ne batem capul. Mereu o sa existe femei dispuse sa accepte prostitutia in diversele ei forme.
delsim spune:
"Eu raman la aceeasi parere : mi se par mult mai patetice sotiile care se agata la nesfarsit de un sot care pur si simplu nu mai vrea sa le fie sot si incep cu tot felul de santaje sentimentale care includ copiii decat o amanta ."
Daca sotul nu mai vrea sa fie sot, daca nu mai vrea acel cuplu, de ce nu divorteaza? De ce prefera sa insele? De ce se gandeste doar la el?El cum poate fi numit?
Nici mie nu-mi place argumentul " are copii acasa" , pentru ca aici nu e vorba de copii, ci de CUPLUL pe care il formeaza sotul si sotia, totul e legat de relatia dintre ei , care moare sau se strica, dar nu are nici o legatura cu copiii rezultati din acel cuplu.
XIO spune:
quote:
citat din mesajul lui oocristina
Catalina, "Eu raman la aceeasi parere : mi se par mult mai patetice sotiile care se agata la nesfarsit de un sot care pur si simplu nu mai vrea sa le fie sot si incep cu tot felul de santaje sentimentale care includ copiii decat o amanta ."
Cred doar ca esti super - increzuta. Inca nu imi pot explica rautatea ta din aceasta fraza.
In primul rind, este josnic sa compari o sotie cu o amanta. Jignesti toate sotiile pe care nu numai ca le faci "patetice", dar le pui si mai prejos de amante.
Cred ca viata nu se rezuma numai la sex. Viata este o responsabilitate. O casnicie este o responsabilitate. Asumata in fata parintilor, a tuturor cunoscutilor. In fata ofiterului de stare civila. In fata preotului. Si mai ales in fata lui Dumnezeu.
Cuvintul acesta, RESPONSABILITATE, cam zgiriie si devine desuet. Dar o casnicie este un angajament si o responsabilitate. ASUMATE DE AMBII!!!!
Depinde de fiecare in parte cit de mult isi respecta pormisiunile, responsabilitatile si faptele.
Copilul nu apare din neant. Nu vine barza si il lasa la usa, poate nu stii. In momentul in care barbatul face sex neprotejat este constient ca ar putea sa apara un copil. Barbatii nu sunt niste prosti, inconstienti. Stiu ce este aceea sperma, spermatozoizi, ovul, si celelalte. Au mijloace de contraceptie, chiar ieftine.
Desigur facerea unui copil presupune si placere, dar este doar natura care are grija de reproduceri.
Pe linga responsabilitate casniciei, pare si responsabilitatea copilului / copiilor.
Aproape ca imi vine sa vars gindindu-ma cit de usor compari o FITZA de amanta in calduri si poftita de bani cu o sotie responsabila de familia sa, de copilul ei si de sotul ei.
Cele mai multe femei lupta sa isi respecte angajamentele luate. Lupta sa isi protejeze copii.
Desigur, nu trebuie dus la absurd. Dar stii, NIMENI nu poate tine legat cu lantul un barbat care vrea cu adevarat sa plece. Pleaca pur si simplu, asa cum pleaca in armata, la studii, moare, nu stiu.
Asta cu santajele si "crizele" sotiei sunt doar scuzele sotilor care nu stiu ce vor. Ce sa le spuna amantelor: Draga mea, nu am chef, putere si vointa sa plec de acasa si sa divortez? Le spun: Vai, nevasta ma santajeaza, copii, etc.
Sincer, nu am vazut nici un barbat legat cu lantul pe strada! Nu exista sotii care se agata la nsfirsit, ci doar barbati neputinciosi - impotenti. Despartirea este o responsabilitate. O responsabilitate care trebuie asumata de cel care vrea sa iasa din relatie, nu de cel care este inselat.
Sunt doua lucruri distincte: placerea si responsabilitatea. Uneori le putem avea pe amindoua. Dar de cele mai multe ori este aleasa calea cea mai usoara: doar placerea.
Amantele sunt niste adolescente vesnice. Au impresia ca totul li se cuvine, ca toti barbatii le sunt permisi, ca lumea este a lor si ca celelalte femei - sotiile - le sunt dusmance. Au nevoie de placeri dar nu sunt dispuse sa isi asume responsabilitatea pentru aceste placeri.
Se vor maturiza si ele, cu timpul. Pentru ca timpul trece pentru fiecare. Chiar si pentru ele.
Permite-mi sa rad datorita afirmatiei subliniate. Asta va este greu sa intelegeti, ca dragostea sau indragosteala aia , atunci cand apare nu se opreste si se gandeste"mmmmm,uite un certificat de casatorie , hai sa-l las pe asta /pe asta in pace".
Atunci cand te indragostesti este dragoste intre o femeie si un barbat, si atat.
E ca si cum ai spune ca e josnic sa se indragosteasca un director de o muncitoare la banda.
Amanta e o femeie. Sotia e o femeie. Daca se iubesc si nu este doar ceva sexual , crede-ma ca sotia si amanta sunt exact la fel si exact pe aceeasi treapta. Asa este si nu vad de ce ar fi asta o ofensa.
Este o femeie care iubeste , si care din pacate iubeste pe cine nu trebuie , sau care din pacate este iubita de cine nu trebuie.
Imi ete greu de inteles de ce atunci cand cineva isi anunta partenerul ca nu-l mai iubeste acesta se supara si face scene. De ce sa te superi , sa faci scene , sa-l faci pe ala sau sa o afci pe aia in toate felurile? Dragostea vine si pleaca fara sa o poti controla. Asta-i viata.
Casnicia nu-ti garanteaza o viata fara divort , asa cum copiii nu-ti asigura o viata linistita cu sotul langa tine.
Adina zau ca mi-ar placea sa te vad gandindu-te macar la un barbat casatorit , sa vad daca atunci te transformi in prostituata fara carte ,jumate de femeie , samd.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ruxij spune:
Asta e teoria hedonista. Hedonismul spune: "E moral ce imi face mie bine, indiferent de efectul actiunilor mele asupra celorlalti, copii sau adulti".
Sper ca exista Dumnezeu.
A_Iulia spune:
Xio , cred ca fiecare se gandeste la ce reprezinta "amanta" din experienta sa.
Eu am vazut femei indragostite de vreun barbat insurat in urmatoarele cazuri: ori ea e o fatuca fara minte, la vreo 18 ani, care crede ca tot ce zboara se mananca, ori e maritata si-si cauta sa-si completeze ceva ce-i lipseste din carnetul de bal, sau erau prea deprimate de situatia in care se afla ca sa poata reactiona, ori niste mimoze care si-au luat-o rau de tot daca au indraznit sa viseze cu ochii deschisi.
Stiu ca unele din ele chiar ajung sa se marite cu respectivul (de parca asta ar fi un premiu, ceva), dar mi se pare atat de complicat sa suporti toata situatia - divortul lui, nervi, probleme - incat sunt convinsa ca ceva-ceva tot le lipseste fetelor astea(daca nu scoala sau mintea, atunci un picior ceva) de accepta asa complicatii.
Stiu ca zici never say never...dar la fel as putea sa ma gandesc si la probabilitatea de as face sex cu un caine. Si prin absurd de s-ar intampla ce-mi cobesti tu, sa stii ca o sa-mi asum statutul de "gasculita fara minte", iti promit.
gabriella1 spune:
Xio,unde apari tu,apar si controversele ..
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.