pierderea diplomei de bac
primul pas pe care trebuie sa-l urmezi este sa te duci s-o declari pierduta in monitorul oficial.Intrebarea mea este:trebuie sa sti vreun nr de inregistrare sau o serie a diplomei sau pur si simplu"pierdut diploma de bac din anul cutare ,pe numele cutare"?
Raspunsuri
ardeiash spune:
sorry.. eu mi-am pierdut certificatul de nastere.. sunt oare in aceiasi situatie>
s-auzim numai de bine! si
Ontica Camelia spune:
quote:
citat din mesajul lui ardeiash
sorry.. eu mi-am pierdut certificatul de nastere.. sunt oare in aceiasi situatie>
s-auzim numai de bine! si
in cazul certificatului de nastere, stiu ca se elibereaza un duplicat. Intreaba la Primarie care sunt pasii.
Despre diplomele de bac nu stiu nik.
quote:
Cucu, mie mi s-a dezlipit doar poza de pe diploma. O fi grav?
Nu merge s-o lipesti cu nimic? Zic si eu.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
anyella spune:
Da,mai intii te duci la colegiul care a emis-o,apoi monitorul oficial.Din cite imi amintesc eu a durat vreo luna si ceva pina a fost publicata pierderea(cam in atita timp am intrat in posesia duplicatului).Drumuri,stress...dar iti emit un duplicat.Trebuie sa stii cu certitudine anul absolvirii,ce e mai rau acum e faptul ca e perioada concediilor.Ai grija la duplicat! Al doilea nu se mai emite:).Atit imi amintesc,eu am un duplicat de acum vreo 4,5 ani.Succes!
Aniela
corina30tg spune:
Ti se da o hartie cu nr diplomei de la liceu,(vezi sa-ti faci o copie dupa ea), apoi mergi la posta si au acolo instructiuni despre ce trebuie sa trimiti la monitor( sau poti intra pe net pe site-ul Monitorului oficial), trimiti plicul recomandat, trebuie sa platesti si o taxa de publicare tot la posta. Vezi ca nu iti trimit acasa monitorul cu declararea pierderii daca nu platesti si o taxa suplimentara. Oricum, astepti sa-ti vina Monitorul acasa sau il urmaresti la o sala de lectura, caz in care iti faci o copie xerox pe care sa consemneze directorul bibliotecii "conform cu originalul", apoi mergi la inspectoratul scolar de care apartine liceul tau, ti se spune acolo ce acte iti trebuie sa-ti faci un dosar, il depui, trebuie aprobat de conducerea inspectoratului, apoi dosarul este trimis la liceu si de acolo ti se elibereaza duplicatul cand are chef secretara! E un traseu lung care dureaza. Bafta!!!!!![s
iulia06 spune:
merci ptr raspunsuri.eu stau in constanta iar liceul l-am terminat in negresti jud vaslui.Am de facut cam vreo trei drumuri.Vai de mine