Apocalipsa
Raspunsuri - Pagina 4
BeLucci spune:
capcaunule, dar cum vezi tu evenimentele apocaliptice? serios vb :)
ladyj, daca ai citit ce scrie la link-ul acela despre 666, ai vedea ca este vorba despre un eveniment din apocalipsa care se implineste acuma in zilele noastre. :)
nu stiu daca este doar o carte ca sa sperie. de ce sa se sperie oamenii? credca daca esti impacat cu Dumnezeu nu ai de ce sa tesperii.
credca sunt destule romane de groaza si filme, ca sa mai trebuiasca sa te sperii si cand citesti Biblia.
quote:ai spus perfect bine pana ai ajuns la "sanul bisericii", dupa parerea mea, daca-mi permiti, eu as inlocui "sanul bisericii" cu Dumnezeu.
Atunci,se considera ca sfarsitul lumii e aproape,´´mantuiti-va si intorceti-va in sanul bisericii.´´
ladyJ spune:
quote:
citat din mesajul lui BeLucci
ladyj, daca ai citit ce scrie la link-ul acela despre 666, ai vedea ca este vorba despre un eveniment din apocalipsa care se implineste acuma in zilele noastre. :)nu stiu daca este doar o carte ca sa sperie. de ce sa se sperie oamenii? credca daca esti impacat cu Dumnezeu nu ai de ce sa tesperii.
credca sunt destule romane de groaza si filme, ca sa mai trebuiasca sa te sperii si cand citesti Biblia.
[quote]Atunci,se considera ca sfarsitul lumii e aproape,´´mantuiti-va si intorceti-va in sanul bisericii.´´
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote"> ai spus perfect bine pana ai ajuns la "sanul bisericii", dupa parerea mea, daca-mi permiti, eu as inlocui "sanul bisericii" cu Dumnezeu.
Cu putina imaginatie,evident ca se accepta.
Eu mi-am spus parerea vis-a-vis de apocalipsa.Iti repet, sunt lucruri interpretative,generale, pe care fiecare le ia conform propriei imaginatii(citeste ce scrie ham si oliv)
daca eu ma uit la cer acum,s-ar putea sa mi se para ca vad 3 nori in forma de 6.
Sau poate in buletinul meu,exista cei trei de 6.sau poate in numarul meu de telefon.Asta inseamna ca sunt anticristul?
capcaunul spune:
quote:
Uite, eu ma-ngrozesc gandindu-ma ca va veni ziua apocaliptica in care-ti vei posta pe forum cel de-al 666-lea mesaj.
capcaunul spune:
quote:
"mantuiti-va si intorceti-va in sanul bisericii"
dupa parerea mea, daca-mi permiti, eu as inlocui "sanul bisericii" cu Dumnezeu.
Se prea poate ca Ioan sa fi spus intoarceti-va la Dumnezeu dar copistii bisericii sa fi schimbat fraza. Si nu din greseala.
Apocalipsa nu va veni din cer (decat peste vreo 3000000000 de ani, cum bine spunea doruletz. Am pus toate zerourile ca sa va linistiti). Dar noi ne-o vom crea aci pe Pamant daca nu ne bagam mintile in cap cat de repede, adica daca nu ne vom intoarce la Natura cu tot respectul care i se cuvine si pe care l-am cam pierdut de cand cu industrializarea, poluarea, exterminarea speciilor, defrisarile, samd.
sorana spune:
Am vazut eu un reportaj (cred ca pe National Geografic) care zicea ca la Conciliu, dupa ce s-au hotarat ce evanghelie si cum o pun ca sa aiba cartea (Biblia) continuitate au constatat ca aceasta carte n-are final. Si au pus "Apocalipsa" pe post de final, ea fiind de fapt un fel de roman SF al unui contemporan al lor .....
Sorana si Monica (5 ani)
ham spune:
De pe e-mail:
Cum ar relata media din Romania, apocalipsa :
Antena 3:
In trei zile Basescu nu va mai fi presedinte!
Am invins!!
OTV:
Senzational!
Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu!
Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta.
Libertatea:
E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5!
Trimite o poza acum.
ProTV:
Un copil a ars de viu si nu va mai apuca sa vada apocalipsa!
CanCan:
Sursele noastre spun ca Nicoleta Luciu va petrece sfarsitul lumii departe de iubitul ei.
Cotidianul:
Mai ai timp sa citesti o carte din colectia Cotidianul!
B1Tv:
Urmareste la Nasul dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfarsitul lumii!
Cosmopolitan:
10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica!
Sfaturi in bucatarie:
Pregateste-ti singur coliva!
Aventuri la pescuit:
Daca apare pestisorul auriu, trimite-l la noi.
Catavencu:
Apocalipsa noastra e mai inteligenta decat a lor.
Victoria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Dar noi ne-o vom crea aci pe Pamant daca nu ne bagam mintile in cap cat de repede, adica daca nu ne vom intoarce la Natura cu tot respectul care i se cuvine si pe care l-am cam pierdut de cand cu industrializarea, poluarea, exterminarea speciilor, defrisarile, samd. |
Asa vad si eu "sfarsitul" lumii noastre...
V
BeLucci spune:
Citat: |
Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta. |
nu credca avem nevoie de sfaturi de la nimeni cum sa ne purtam pe lumea cealalta. vom sti ce avem de facut fara sa primim sfaturi.
blackpanterro spune:
BeLucci tu asa vorbesti de parca esti in deplina cunostinta de cauza, sau primesti tips & tricks de pe undeva? :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner