Dureaza casatoriile facute de tineri?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Noi suntem cei mai tari...

Eu aveam 21 de ani..el 24..ne-am cunoscut pe 8 martie..intr-un anume an..peste 2 saptamani il "solicitam" de sot.....A fost o nebunie..o pura nebunie frumoasa..

Suntem impreuna de 12 ani jumate..si viitorul se intrevede luuuuung..pentru ca exista inca o nebunie..o pura nebunie frumoasa..doar ca a evoluat intr-o nebunie matura..si nu am putea respira unul fara celalat..si nici unul dintre noi..fara al 3-lea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Eu aveam 18 si el 21 cand am devenit prieteni. Apoi la 21 ai mei si la 24 ai lui ne-am casatorit, eu am acum 30. :)

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Acum 2 sapt am fost la o aniversare deosebita : Ruby Wedding , sau 40 de ani de casatorie.
Am fost invitati de vecinii de alaturi,un cuplu de oameni foarte simpatici si de treaba.
S-au casatorit la 19-ea si 20-el.
Acum au 59 respectiv 60 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cand am devenit prieteni eu aveam 16 si el 25, de atunci nu ne.am separat nici macar o zi, adica nu am fost separati de vreo cearta sau altceva, acte ne.am luat cand eu aveam 24, acum am 31 si toate.s bune si frumoase, mai bine ca la inceput:)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Sincer nu cred ca au viata lunga casatoriile facute in jurul varstei de 20 de ani, iar ce ati enumerat mai sus le consider exceptii, mai stiu si eu vreo doua chiar.Statisticile din Rusia , de exemplu, unde majoritatea se casatoresc de f tineri iar copiii vin imediat, imi confirma afirmatia.In prezent, majoritatea femeilor de 30 de ani din mediul urban de aici, sunt divortate si cu un copil sau doi.Asta ca raspuns la intrebare.
DAAAAAARR, exista de la caz la caz situatii fericite, aici depinzand f mult de fondul celor implicati si de societatea in care traiesc.

Crisu, mami de Alex22.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Asa cum cred in casatoriile starurilor, asa cred si in casatoriile facute la visrte fragede (< 25 ani) . Adica foarte putin!

Mergi la inceput