Dureaza casatoriile facute de tineri?
Si ma refer mai ales la varianta in care si barbatul este foarte tanar. Mai exact, am auzit de sora unei cunostinte despre care stiam ca de la 15 ani a avut o relatie cu un coleg de liceu. Acum fac aceeasi facultate, la 21 de ani ai ei si 20 ai lui a ramas insarcinata, s-au casatorit si merg inainte. Norocul lor e ca parintii ii ajuta foarte mult, deci financiar nu au de ce sa-si bata capul. Voi ce parere aveti, merg casniciile de genul asta, in care amandoi sunt foarte tineri si nu au cunoscut pe nimeni altcineva? Nu vine o vreme in care barbatul isi sau ii reproseaza ca nu si-a trait tineretea? Nu fac discriminari, dar din ce am auzit, in majoritatea relatiilor ei sunt cei pe care ii "oboseste" monogamia. E o curiozitate.
Raspunsuri
maru spune:
sotul meu avea 22 de ani iar eu la o saptamana dupa casatorie am facut 21.
asta se intampla acum 17 ani, in 1991
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
ocebine spune:
L-am cunoscut pe sot la 18 ani (el 17), ne-am casatorit la 20, trecura 13 de atunci.
Depinde de cuplu. Nu-i o regula.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
chris27 spune:
Ultima proba la bac a fost pe 7 iulie...nunta noastra pe 8...si afisarea rezultatelor pe 9!...Se intampla acum 8 ani!Doamne da sa le fie bine!....Aveam 19 ani...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
chris27 spune:
Nu stiu ce sa raspund!...As zice ca e mai mult ceva ce tine de caracter,fara sa aiba de-a face cu "timpurile"!....
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
ocebine spune:
quote:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta
Dar oare acum 10 ani sau mai mult ideea de casatorie nu avea mai multa greutate?
Nu...fiecare persoana ii acorda greutatea "personala"...nu societatea m-a facut sa ramin casatorita...ci pur si simplu ca sint fericita.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
valentinag spune:
Am implinit 20 de ani la 4 luni dupa cununia civlila,al meu sot avea 24,anul asta implinim 13 ani de casnicie!Doamne Ajuta la cat mai multi inainte!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
mariana_1976 spune:
Nu stiu ce arata statisticile in Romania (sau in tara unde este cuplul respectiv daca nu sunt in Romania) dar aici cel putin am observat din cifrele publicate anual ca aproape jumatate din casatorii se destrama...Asta totusi nu inseamna ca trebuie sa "prezicem" dupa statistici.
Eu aveam 20 (el 21) cind ne-am casatorit (doar in blugi si in pulovere LOL ) si ne-am descurcat fara probleme si fara cine stie ce ajutoare din partea parintilor.A trecut peste un deceniu de atunci...
Asta cu "reprosurile" depinde de fiecare om in parte, nu prea putem generaliza.
Al meu de exemplu imi spune ca el a stiut cu siguranta de la inceput ca suntem facuti unul pentru altul...Nici unul dintre noi nu s-a gindit pina acum ca monogamia ar putea fi obositoare, dar si eu cunosc cupluri care au probleme de genul celor scrise de tine.
Ramona J spune:
Noi ne-am "ochit" de pe vremea cind eu nu implinisem 14 ani. Atunci ne-am vazut fiecare de ale noastre. Sintem impreuna de cind aveam eu 18 ani, dar ne-am casatorit abia opt ani mai tirziu.
Sintem casatoriti de 13 ani.
Sintem impreuna pentru ca ne dorim sa fim impreuna, nu pentru ca "asa-i frumos". Sigur ca au mai fost discutii in cei 21 de ani, dar n-a fost ceva atit de grav incit sa ne dorim sa ne despartim. Ba eu zic ca partea asta cu "discutiile" ne ajuta, oricum eu nu pot sa lacrimez intr-un colt sau sa tin in mine daca e vreo problema. Ne lamurim si apoi ne vedem de treaba.
The best thing you can do for your children is to love your wife.