scoala 190 si scoala 194

scoala 190 si scoala 194 | Autor: marimica36

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor

Am tot cautat si nu am gasit pe nimeni care sa ma ajute cu ceva detalii despre cele doua scoli. Daca aveti copii sau cunostinte care ma pot indruma si pe mine...... Vreau sa-mi transfer copilul in clasa a II a la una din scoli

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ozi e la 190 clasa a patra. Invatatoarea este foarte buna (cam toate sunt ok, dar a fetei este delicata, apropiata de copii, lucreaza excelent la toate materiile mai putin la mate unde eu ii dau doar minus FB). In clasa a cincea insa ma gandesc sa o mut la Creanga sau la scoala de pe Emil Racovitza (unde fac si germana).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimica36 spune:

Multumesc mult grati.ela
Ai niste copii superbi! Sa fie sanatosi!
Scoala de la Emil Racovitza ce nr. are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Pe Racovita e 194...acolo a facut scoala acum milioana de ani sotul meu...

Sa-mi zici si mie cum e la 190..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Copilul meu este in clasa aII-a la 194.Este o scoala cu un nivel ridicat.
Eu sunt foarte multumita.
Conditiile din scoala sunt super.
Scoala nu este renovata,dar este foarte curata.
D-na directoare este o femeie deosebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimica36 spune:

Buna

Angela multumesc pentru raspuns. Inca nu am mutat fetita de la scoala. Nu am finalizat lucrarile pt mutat. Dar la anul sigur o voi muta de la scoala actuala. Si noi tot in clasa a 2 a suntem. Poti sa-mi spui numele invatatoarei? Esti multumita de felul cum se ocupa de copii?
Crezi ca-mi trebuie ceva "interventii" ca sa-mi inscriu fetita din cls a 3-a?

Multumesc

Mergi la inceput

Marimica pe invatatoare o chema Moloiu Aurora si este de nota 10.Eu sunt foarte multumita de felul in care preda si de asemenea ca ii pune sa lucreze suplimentar.Spre ex in vacanta de vara au avut de citit 10 lecturi si de facut rezumat la ele.
Anul acesta au mai venit 2 copii prin transfer de la alta scoala ,deci poti sa reusesti sa transferi copilul.
Daca mai vrei si alte detalii ,intreaba-ma si iti raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Angela, se face si germana la sc. 194? eu ma gandesc serios sa o mut pe Ozi din cls a 5-a. Ea studiaza individual germana de 2 ani si-i place mult.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Grati.ela nu stiu daca se face germana ,dar stiu ca au clasa separata de limba engleza incepand cu clasa a 5-a.
O sa ma interesez si am sa-ti scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbutunoi spune:

Buna ziua,
Ma intereseaza mai mutle detalii despre invatatorii de la scoala 194, cei care au acum clasa a IVa. Cine are copilul inscris la aceasta scoala ma poate ajuta cu recomandarea unor nume? Ma gandesc ca din interior rezultatele se vad altfel.
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamideIngeras spune:

Buna

Si pe mine ma intereseaza daca imi puteti recomanda o educatoare buna.Fiul meu va merge la scoala in toamna lui 2011 dar vreau sa stiu din timp.
Cum credeti ca e mai bine? sa merg sa vorbesc cu directoarea?

Multumesc foarte mult!

Mergi la inceput