Clubul moldovencelor de peste Prut (58)
Raspunsuri - Pagina 16
alinkav spune:
Salut fetelor!
Cam rarut pe aici!![]()
Noi ieri am avut serbarea comuna a bebelushilor, de la clubul scutecelor, cu ocazia implinirii primului anisor!
A fost organzata petrecerea la un hotel, intr-o sala de conferinte, cateva fete s-au ocupat de organizarea, totul a iesit foarte frumos.
Aici puteti sa vedeti 2 poze cu noi.
http://good-times.webshots.com/photo/2117885900101695626PXnlrR
http://good-times.webshots.com/photo/2405452190101695626qOhIou
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Trin spune:
Buna fetelor!
Sper ca sunteti sanatoase, voioase si ocupate si de aia nu prea scrieti.
Eu sunt ok, am calatorit un pic in ultima perioada prin Rhodos, Sibiu, Sighisoara, Brasov - cu serviciul. In plus toamna e un sezon de business si serviciul ne cam tine legati din scurt.
M-am uitat prin poze si am vazut ce mult au crescut copilasii vostri. Sa va fie sanatosi tun!
Eu sper sa reveniti si sa scrieti si aici. Poate mai punem de o intalnire, de un subiect de discutii. Vad ca anul asta e roditor - treceti aici la impartasit senzatii
.
Pupici la toti!
LiliaToma spune:
Hop si eu daca tot a dat Elena startul dupa atatea zile de pauza.
mare pustietate pe-aici..
La noi totul e ok, doar ca Amelia nu mai vrea la gradinita ca cica nu ii place mancarea... asa ca acuma dimineata e cu un pic de cantec, ca nu vrea deloc, ca ii zice educatoarea sa manance... uf... mofturoasa mamei.. nu stiu ce sa fac cu ea.
Am pus cateva poze de la ziua ei aici
Alincic, au venit finii din luna de miere? asteptam poze![]()
Alina( Davina), bine ati revenit. Cum te mai simti? Imi pare rau ca primele doua zile de vacanta au fost urate... sper ca acuma sunteti cu toti bine.
Alinka, am auzit eu cateva zvonuri despre mega petrecerea voastra. Am inteels ca a fost super, dupa poze, pare la fel. Ideea a fost super iar mamicile arata toate asa bine!!!
Elena, candva imi doream si eu sa am un serviciu la care sa am posibilitatea sa calatoresc asa mult.. acuma nu prea as mai avea chef sa plec fara copil si sot.. asa ca profita cat mai poti ![]()
Cat despre intalnire, daca tot ai dat ideea, propune tu si ziua si ora. Si cine poate, vine! Ce zici?
Pentru fetele care nu intra pe odnok: Diana a scris recent ca e graviduta cu bebe 2!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
alinkav spune:
Salut!
Daca tot se anunta(si sper) o inta,neala, noi venim...doar sa fie...![]()
Hmmm Lilia, acum nu stiu de care fini vorbesti, ca ambele perechi au fost plecati...unii in luna de miere, altii dupa doi ani de casnicie(pe 7 oct), cei mai proaspeti fini
, au fost pe insule Maldive(parca asa se zice
), iar ceilalti in Antalya.
Numai noi, nasii, nu am plecat nicaieri!
Dar recuperam de Craciun!
Elena, ce bine ca pe langa servici, mai si calatoresti!
Noi, lucram, si incercam sa realizam cate ceva, copii sunt bine, progreseaza si ei.
Petrecerea a fost super, totul a iesit bine, tortul super gustos, copii cuminti.
Am citit si eu despre Diana, ce bine. Vad ca se inmulteste gashka cu bb 2, sper ca si alte fete vor sa urmeze exemplu.
Alina,
LiliaToma spune:
Alinka, am corectat acuma... ma adresam Alinei cu trei copii
ca sa zic asa, ca tot sunteti multe Aline si mai e si Aliona si le zapacesc uneori ![]()
Vad ca Elena nu vine cu propunerea.. auuuuu...
Trin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LiliaToma Vad ca Elena nu vine cu propunerea.. auuuuu... |
ei nu vine
Propun in acest week end: sambata sau duminica la 18.00, la Chocolat (au website chocolat.com.ro). Bineinteles, sunt binevenite si alte propuneri!
Mingea e la voi acum
LiliaToma spune:
Eu cu Natali venim, dar am vorbit si cu ea acuma, si daca e ok si pentru tine, Elena( ca tu ai facut propunerea) si pentru celelalte, am prefera ora 16, duminica... Ce ziceti? Locatia pare foarte interesanta...
Trin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LiliaToma Eu cu Natali venim, dar am vorbit si cu ea acuma, si daca e ok si pentru tine, Elena( ca tu ai facut propunerea) si pentru celelalte, am prefera ora 16, duminica... Ce ziceti? Locatia pare foarte interesanta... |
Adjudecat!
Diana - felicitari mami pentru bb2! Treci pe aici la "Vatra Jocului"
oxy spune:
Bine v-am gasit fetelor:)
De citit va mai citesc, insa cu sctisul nu prea fac fata
..
Zic totusi sa intru, sa va anunt cel pitin privitor la intalnire. Eu acum in weekendul acesta nu pot nicidecum, sambata, adica maine, vrem sa cutreieram toate magazinele de mobila, suntem in cautare de canapele. In sfarsit mobila ne-a venit, aia de care va spuneam, si acum vrem sa ne luam si canapea.. cel putin sa dam comanda, ca sa ne vina pana de Craciun, ca si comanda asta dureaza foarte mult.Duminica in schimb, o aveam programata deja.. ne intalnim cu niste prieteni. Sper totusi cu alte ocazii sa ne putem vedea toate.![]()
Davina, tu ce mai faci? ti-ai revenit? eu astept sa ne impartasesti impresiile din calatorie. Deanna cum se mai simte? Sper ca sunteti amandoua ok.
alinkav spune:
Salut!
Nici eu nu pot we asta, ptr ca trebuie sa plecam la socrii.
Daca totusi e posibil s-o lasam pe sapt viitoare, ar fi chiar bine, dar voi vedeti!
Alina,