Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Poate cele care au trecut prin asta sunt mai indreptatite decat mine sa-si dea cu parerea...Eu asta am dedus din povestirile lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

tamarylli draga mea tratamentul de care m ai intrebat aulin i cefalexin eram hotarata a l fac luna ata dar uite ca nu a mai fot nevoie. Acet tratament mi l a recomandat o tipa care dupa 5 ani de chin in care nu a rama, la initentele unui medic a incercat i ea i in luna repectiva cand a urmat acet tratament a i rama.Acum ea a dat mai departe i altor cupluri care au rama fie din prima luna fie in luna a doua deci e pare ca da rezultate la fel ca i polidinul dar atentie vedeti ca unt antibiotice.Multumec tuturor pentru incurajari i pentru faturile bune i in ret ce a va zic ca unt in ziua 35 i nu am nici un fel de probleme atata doar ca mi e cam omn i ma apuca numai pe la ore din alea ciudate(cand e culca copii cand pleaca la coala a doua zii) iar dimineata la 5.30 gata nu mai mi e omn ma uit la tv o ora i apoi iar ma ia omnul i ma trezec pe la 10 cam ciudat program trebuie a ma obijnuiec mai ale ca eu la ervici mergeam numai de la 2 dupa amiaza i ma culcam la 3 dimineata ata ete dar merita orice acrificiu. Va multumec tuturor bafta celor care fac ineminari( i prietenei mele de uferinta Critina care trebuie a ramana i ea ca a utinem blocul a nu cada)i celor care au bebei a fie anatoae i a e bucure din plin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi,

Poftiti la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!!
Pentru cele care nu ma cunosc, sunt o " veche" tutunica......
Carmen: Felicitari!! O sarcina fara probleme si un bb sanatos!! Ai un pm!!
Mai fetelor, m-ati scos din "barlog" cu tratamentul acesta ...poate cineva sa ne dea mai multe detalii? Cate zile se face si cum?
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Salutare gagix
Feli ...
In legatura cu IA e cam incomoda "plimbarea" , dar nici vorba sa-si piarda proprietatile, sunt tratati si rezista mult mai mult decat in mod natural. Din cate am citit si am vorbit cu fetele din Buc, Tutu e printre putinii, daca nu o fi si singurul care face monitorizare pana se sparg si apoi IA, in rest ....nu asteapta foliculul, asa ca avantaje si dezavantaje.
citesc si mai revin

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor,

Din cate m-am documentat eu, inseminarea trebuie facuta in max 30 minute dupa preparare! Si, in plus, spermatozoizii nu saunt chiar asa rezistenti, desi sunt intr-un mediu special - max 12 ore dupa ce au fost spalati, selectati, agitati...
Asa ca partea cu plimbatul nu stiu daca este OK.

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Salut fetele azi!!!Eu mi-am facut abonament la bazin si fitnes, asa ca de diseara trec pe sport.Sper sa fie bine, ma cam doare nitel burtik, sper ca daca e bb sa fie bine sanatos, daca nu, sa ma mai lase in pace cu durerile.pup toate.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Feli, multumim pentru ceiutz.

Fetele, suntem aici destule care am facut inseminari cu dr.T, una sau mai multe IA, fiecare avand experienta ei personala si perceptia de asemenea. Eu consider ca daca tot ajungem la inseminari, trebuie facute ca la carte, cu stimulare potrivita, in urma unor analize, cat mai aproape de momentul ovulatiei si cu sperma preparata imediat. Nu mai vorbesc ca ar trebui sa nu trecem prin stresul alergarii dintr-o parte in alta, si asa nu e usor sa stii ca ai ajuns la inseminari si ca sansele nu sunt prea mari, 15-30%. Nu stiu cum va fi la clinica noua, insa acum nu e chiar comod sa faci IA cu dr.T, tocmai pentru ca dr.biolog nu este in acelasi loc cu dr.T . Si raman la ideea mea, referitoare la inutilitatea stimularii cu clomifen, care mi se pare pierdere de vreme. Nu am auzit de nici macar un caz de inseminare reusita in urma stimularii cu clomifen.

Pup fetele dragi

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

OffffAtunci cand deschide clinica aia?Anul asta o deschide?Din ce spuneti nu ma incanta prea tare sa fac IA cu tutu. of.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Subscriu si eu la ce-a zis mada23 despre IA! Dr. T si dr. Matei sunt in primul rand niste profesionisti (de exceptie!) si niste oameni extraordinari . Nu cred ca ar proceda in vreun fel care sa duca la scaderea sanselor unei IA. Ba mai mult, nu cred ca sunt multi doctori care sa te cheme sambata, ba chiar si duminica sa faca monitorizare/ IA pentru ca... atunci s-a nimerit momentul propice.

Am sapat mult pe internet si am ramas surprinsa in ce fel (a se citi HAL) se face IA in clinici din tari cu pretentii (USA!) - dupa cum are doctorul program la clinica in zilele care urmeaza.

A, ca mai multa organizare ar fi benefica si ar face lucrurile mai simple si mai linistite pentru toata lumea, asta-i deja alta discutie.

N-ar trebui sa pierdem din vedere ca suntem totusi o mica parte din maaaarea multime a pacientelor lui dr. T. Eu am o prietena care are tripleti in urma unei IA cu stimulare pe baza de clomifen la dr. T!

Fiecare acum cantareste bune si rele si... decide cum ii este mai bine!

Mergi la inceput