Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor care mai sunteti grvidute la Dr.Tutunaru sa vorbim ? La mine ultima menstruatie a fost pe 12 Iunie 2008 , 6-7 saptamani avem.
ID - alexandraciobanu06

Va pup sarcina usoare si tuturor Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

hop si eu.... vad ca aveti vesti bune! FELICITARI Carmen, sarcina usoara si la termen, bb sanatos!Meriti din plin sa te bucuri.
Cred ca luna asta fac si eu tratamentul cefalexin/aulin si daca nu iese, cel cu polidin. (poate scap fara injectii).
Tratamentul cu cefalexin si aulin se face o luna? sau trei, ca polidinul?
Georgia, felicitari pt spermograma!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi.

Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si placinta cu mere.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

carmen - felicitari inca o data. pana la urma mitul cu "vine cand nu te ashtepti" este real se pare. de ce oare nu am asculatat sfatul asta mai demult?

am uitat sa va zic ca eu luna asta am luat nishte Viusid sirop. este un imunostimulator, habar nu am cat a ajutat dar pana la urma sigur nici rau nu a facut. daca mai vrea cineva sa il incerce da-ti un search pe net sa vedeti ce e. si inca ceva, curaj cu testele ca ies chiar daca nu a intarziat. uite eu eram convinsa ca imi intarziase 3 zile si cand colo de fapt am facut testul cu vreo 2 zile inainte sa imi intarzie pt ca ovulatia a fost mai tarziu luna asta(probabil ca laparo a fost de vina).

alexia - felicitari pt sarcina, sa fie una ushoara si sa ai un copil sanatos si frumos. suntem cam de o varsta asha ca putem vorbi oricand vrei.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Gabriela, bine ai venit! Iti urez succes!
Coco, asteptam detalii. Pana acum nu pare ceva grav.
Felix, iti sta bine cu titulatura
s-a inceput bine luna.....cine se mai anunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele, eu declar azi ziua 1.

Toata luna asta parca am fost nebuna. Am avut toate simptomele de gravi posibile si imposibile. Nu imi vine sa cred cate poate sa faca autosugestia. M-am lasat si de fumat pt ca simteam ca sunt gravi. Si nu va dat seama dar chiar am reusit fara prea mari eforturi.

Oricum testele de ovulatie la mine cel putin nu dau gres. Au iesit negative si eu le-am terminat dar nici n-am mai prestat dupa ziua 14 ca parca ma simteam gravi.

Dar iata ca nu a fost asa.

Incepem luna cu noi sperante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele mele,

Feli, multumim pentru tratatie.
Aerlilian, iubita, hai ca nu e prea rea spermograma, sunt convinsa ca se va imbunatati cu tratament. Ma uimeste parerea dumneaei despre multimaca, despre care stiu ca a dat rezultate foarte bune in multe cazuri de spermograme proaste. In fine, o sa mai caut info pe net.
Georgia, bravo iubita, sunteti pe grumul cel bun.
Alexa, sarcina usoara si la termen si bebe super sanatos iti urez. Meriti din plin .
Carmencar, am auzit de multe cazuri de sarcini obtinute dupa tratament cu antibiotice. Probabil o voi incerca si pe-asta ! Doar ca nu stiu daca ne mai dau antibiotice de la farmacie fara reteta. Voi vedea.
Jasmine, orice z1 este un nou inceput.

Pup toate fetele si va urez o saptamana plina de vesti

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Magdita ,eu sunt absolut disperata pt ca sotului mei i-a intrat in cap ce a zis dr.Matei si nu mai vrea sub nicio forma sa mai inghta multimaca.A inceput sa ia zinc cu seleniu,dar...atat.Vreau sa-l sun pe Iosub pt o programare la eco testiculara si joi cand merg la monitorizare la Tutu,poate intram si la Iosub.Si evident,ma ingrozesc de ce-mi va spune Tutu.Probabil solutia este IA iar eu nu stiu unde si cu cine sa o fac.Pt ca nu as face-o cu Tutu si stiti voi de ce...
Georgia ,tu ce mai zici,fata frumoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

S-acu sa o luam in ordine....

Cocolina, felicitari pentru trompitele permeabile! Sa te faci bine repejor si sa treci la prestatul de voie de nevoie! Iti doresc sa apara liniutele rozalii chiar de luna viitoare!

Machus, sa va bucurati de bebi Bubu! Ne bucuram si noi cu voi!

Carmencita povestea ta este cu final fericit! Sa fiti sanatosi si tu si bebe!

Sorela, ce frumos a crescut numarul de gigei si volumul! Supeeeerrrr! Daca mai cresteti tot asa o sa aveti sa dati si la altii! Nasoala chestia cu Matei, ca noi ne gandeam chiar in perioada aia sa vina sosul la o intrevedere! Nu-i nimic, reprogramam...

Aerlilian, nu e de speriat spermograma sotului tau! Si al meu sta tot cam asa numa ca la forme tipice e mult mai slabut, numa 27%. Dati-i inainte cu tupeu! Nasol ca nu mai vrea multimaca, eu cred ca este buna, la sosul meu am remarcat o crestere semnificativa a volumului de ejaculat!

Rocsy, hai mai ca nu sutem babatii! Si ce daca avem 32 de ani? Io ma simt de 23! Io crez ca va veni vestea buna foarte curand si la noi!

Alexa , de data asta va fi un bebe perfect!

Tamy, asa ma bate si pe mine gandul sa ma injectez cu polidin... Cred ca luna asta il voi face, macar imi ies din pareri. Titulatura imi place si mie la nebunie, Magdita e nasa de botez!

Jasmi, este ziua unui nou inceput! Lasa-le in colo de teste de ovulatie, la mine dadeau rateuri mereu iar Tutu mi-a vazut foliculii spargandu-se la echo...

Magdi, am si eu o intrebare: cretisaoara ti-a dat vreodata intepaturi in zona uterului? Ca eu asa resimt de cand am inceput sa beu...

Mada, ce mai faci draguta?

Lucix, am cautat dupa incantatia aia de mi-au sarit ochii! Ia fa-te-n-coa cu ea sa cantam si noi la nazdravani!

Va pupacesc pe toate, mentionatele sau nementionatele! (mama cat m-am intins!!!)

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neatza,
va pupacesc in fuga, revin mai tarziu

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput