Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

jasmin merci, dar am terminat cu monitorizarea ieri si cu prestatul la ordin, acum suntem pe liber, asteptam sa vedem daca s-a prins sau nu. si apoi o luam pe natural, fara monitorizari.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Tin sa o felicit si aici pe Carmen, sa-i traiasca bebita si sa fie sanatosi!!

Ma bucur mult ca s-a intamplat minunea, ma bucur si pentru celelalte Tutunici, pentru ca povestea ei cu siguranta va da mai multe sperante si va fi continuata de celelalte aspirante.

monicabo, la 15 sapt+ am programare la Iosup, pana atunci ma mai duc odata la Tutu pe 13.08 - la 14+, mi-a promis ca-mi spune el ce e.

http://community.webshots.com/photo/2834325620103760865iWCpLl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

V-am zis eu ca neuronu meu e varza.O fi plecat in Gretia la plaja?Daca nu zicea Felix ...WE placut...eu nu stiam ca-i vineri:ce We???unde?cand?
Mei e buna si lubenitza mica la o adeca...ca nu vad una de 10 kile bagata la murat. Oare mazarea s-ar putea face atat de mare pe acelasi printip'?
Noi avem dincolo neste capitole multe in urma cantecul foliculilor Compozitor/plagiator...je!Mi-e lene sa-l caut...il gasiti voi,daca vreti incantatii
Carmen inche o data FELICITARI!!!
Lali
Hai ca va pupi.Sa va destrati/laxati bine!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

I m back!!!
Scuze fetele dar aseara cand am ajuns acasa nu am mai vazut nimic decat patul.
Acum ma simt mai bine,incep sa ma refac,ma misc cam greu dar e ok,am fost si la piata azi.
Cu Tutu sau cu Ioana nu am reusit sa vorbesc,dar tot intreband de iei in spital am dat de un medic care a asistat la operatie,mi-a spus ca au gasit foarte multe aderente pe uter si pe ovare de la operatia anterioara,au curatat,au verificat trompele si sunt functionale.
Atat stiu deocamdata.
Luni merg la spital sper sa-l gasesc pe Tutu sa vorbesc cu el,trebuie sa-mi iau si iesirea din spital.
Sper sa ma refac cat mai repede,sunt in z15 azi,luna asta e pierduta,nu sunt in stare de .
Va pup si multumesc pentru incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

CARMEN, tiza mea, FELICITARI DIN INIMA. Ce vesti minunate in acest inceput de luna!
Noi suntem la munte. De cand asteptam concediul asta...
Bubu este din ce in ce mai miscator. Pot sa spun ca sunt nistre trairi speciale, noi si minunate legate de fiinta care este in pantecele meu; taticul se bucura si el prin atingere.

Gabi, bine ai venit si sedere cat mai scurta ca aspiranta, si repede la burtici!!! Eu am sunat acum jumatate de ora pentru programare. Mi-a raspuns din prima si repede. Deci dupa 16.00 este cel mai inidcat. Poti sa spui ca te programezi pentru monitorizare si cred ca rezolvi pt saptamana viitoare.

Fetelor , sunteti bestiale! Va pupicesc!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Fetelor va multumec din uflet unt atat de bucuroaa ca nu realizez inca povetea mea ete cam aa: am fot ;la nnnnnnn doctori nimeni nu mi a gait nimic anul trecut am fot la ovata dupa cum am auzit i eu alte fete va pun am facut 10 zile tratament in fiecare zii in afara de wekend tratamentul a contat in palaturi vaginale cu apa arata din lacul uru care ete pe primul loc in europa( el e incalzete de la oare dar cat faci tratamentul nu ai voie a te bagi in lac decat cand ajunge apa la 35 de grade atat de arat poate a fie)apoi tampoane cu namol i ultima era baie in apa tot din lac 20 min, va pun din uflet merita peronalul ete foarte dragut i e poarta uper cu fiecare fara timulente) i nici nu cota mult 15 lei noi fiecare procedura i acolo mi au zi ca in 6 luni trebuie a raman dar nu am rama dupa 6 luni trebuie repetata iar procedura,apoi in ianuarie anul aceta am hotarat a chimb medicul dupa ce facuem 3 ineminari la giuleti fara rezultat i aa am ajun la tutu

Mergi la inceput

continui povete mea care i detul de lunga aa am ajun la dr Matei care i a facut permograma rezultand atenoozopermie mobilitate 35% in fine ne a zi ca e poate ramane i cu o atfel de permograma acelai lucru mi a zi i tutu ca nu i rea dar nici buna deci intre, apoi in martie pe 19 am facut laparo i mi a gait cateva puncte de endo la care mi a zi ca am 6 luni a raman natural i mi a recomandat acele patile pentru endo dar a zi ca ma una el ca e face un tudiu care va fii gratuit in fine am facut in mai ineminare cu el mi a intarziat 5 zile dar nu a fot a fie deja ma reemnaem cu gandul ca nici dupa ce ete locul curatat nu raman atunci.....iar in luna iulie pe 2 mi a venit ciclul in fine am fot la nunti,am zugravit am fot de 2 ori in grecia i am facut multe bai pentru ca apa lor ete foarte arata i zice ca face foarte bine i acum 2 aptamani in grecia din cauza caldurii au luat foc padurile i eu i mi doream a ajung la manatire la f Parachiva dar de cate ori treceam era inchi i acum fiid focul foarte mare care e rapandea din cauza vantului am oprit in parcare la f manatire i m am rugat din trada, incera a fiu luna ata am pretat decat de 2 ori, o data in ziua 10 i apoi in ziua18 eu avand ciclul uper regulat nu tiu cand a prin cred ca in ziua 10 ca la 3 zile era pe plaja grecilor poate a ajutat i ata i rugaciunea mea la f manatire, apoi am vazut ca nu mi vine i deja i mi faceam ganduri dar am zi eu nu a intamplat 10 ani e intampla acum? i apoi in ziua 31 am facut tet care in 3 ecunde era rou rou ca angele deci incer vine cand nu te atepti vorba lu mama mea copilul te alege el pe tine i vine atunci cand hotarate el, eu deja ma reemnaem cu gandul ca nu o a am copii i norocul meu ete ca lucrez numai cu copii i mai uit de toate, chiar la anul aveam o gramada de examene, terminau i ai mei claa a 8a deci or a ramana fara diriga dar nu pot decat a va multumec tuturor i promit ca pete 2 aptamani iar plec in grecia i am a ma rog pentru voi toate. Sper ca nu v am plictiit cu povetea mea care ete detul de lunga a putea a criu un roman dar la anul cand voi face 30 de ani o a chimb prefixul alaturi de bebe, chiar radeam cu otul ieri ca ne a venit ifonierul care l am facut pe tot peretele acum avem unde a punem hainele bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Carmen...cum nu se poate mai frumos!Intr-adevar,acum a vrut Dumnezeu!Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

carmen ,felicitari micuta ,sarcina usoara , si sa ne tragi dupa tine si pe noi

fetele , je sunt multumita de galeria pe care i-am facut lui sotulica la spermograma , pes'ca :
INITIAL oct2007

14mil/ml, volum 2ml, mobiolitate A=0,B=20,C=45,D=35,Totala 65%,progresiva 20%

INTERMEDIAR ian2008
24mil/ml, volum 4ml, mobiolitate A=5,B=30,C=35,D=30,Totala 70%,progresiva 35%

AZI august2008
49mil/ml, volum 6ml, mobiolitate A=0,B=25,C=40,D=35,Totala 65%,progresiva 25%

mi s-a spus asa de catre dna doctor.. conteaza mult volumul , , conteaza numarul de spermatozoizi , si mobilitatea progresiva .. mai avem un pic de lucrat la mobilitatea progresiva si suntem pe drumul cel bun

numarul minim de sprematozoizi pt o inseminare este de 2-5mil

formele atipice nu dau malformatii , si la inseminare sunt excluse din start

felix , si pt cine mai este interesat , dna dr matei va lipsi din tara la sfarsit de august inceput de sept , vreo 4 zile , zpoi este in bucuresti

va doresc un we fain , plin de fufu si de bbii

lili... asteptam noutati

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Fetelor eu daca nu ramaneam luna ata eram hotarata a incerc a fac ori polidin in primele 5 zile de ciclu, ori o alta reteta care mi a dat o o prietena care a rama dupa 5 ani i apoi a dat o mai departe i pana acum au rama vro 7 fete reteta ete data de un doctor francez i daca va intereeaza am a va pun i voua in ce conta AULIN 1 dimineata i 1 eara i CEFALEXIN de 500 i e ia conform propectului cred ca din 6 in 6 ore(citi inainte ca nu tiu exact pentru ca nu am cumparat pentru ca nu a mai fot nevoie) i toate acetea e iau timp de 5 zile indiferent daca ciclul tine 3 zile i zice ca ramai din prima au chiar luna a doua, acum voi decideti dar fetele care l au luat au rama imediat. Bafta i va multumec tuturor pentru vorbele frumoae i vreau a veniti cat mai multe dupa mine deci daca am rama dupa 10 ani decand ma chinui, ata fiind prima mea arcina, e poate ramane cu iguranta doar ca nu trebuie a va mai ganditi atat de mult eu va pun incer ma reemnaem la gandul ca nu voi putea avea nici o data copii(mai ma treau i neamurile i copii de la coala ma intrebau acelai lucru i pana la urma toata lumea, noi fiind caatoriti de 8 ani facem in eptembrie) i chiar eram putin invidioaa cand vedeam atatia copii abandonati prin pitale au pe trazi dar totul vine de la ine fiecare are drumul croit in viata. Va multumec inca o data pentru tot i bafta multa

Mergi la inceput