Puiuti de Randunici 2008!! (64)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu05 spune:
Mai mamici! Ce e agitatia asta??
Daca bebe doarme si n-a mancat, eu nu i-as da prin somn, cand i se face foame se scoala si plange el singur. De ce sa-l fortati si sa-i stricati somnul??
Deci, Maria, lasa-l sa doarma!
Si Cuscra: a luat super binein greutate si sunt de acord cu Luny. lasa fata in pace. Iar cu tzitzi: incearca sa o trezesti cand sta la san sa pape, o tragi de nas, de barba, o gadili in talpa si o sa mai suga. Iar daca s-a trezit si se matzaie nu-i da repede tzitzi, mai stati si voi la joaca putin, ca din ce zici tu fata doar doarme, suge, plange. Joaca nu e deloc?? arata-i jucarele, carusel, pune-o pe burta ta, plimb-o pe-afara etc.
So, relax!!
Clau, sper sa ai si tu o noapte linistita!
Brr, am fost si noi afara de la 7 jum la 9 fara ceva...frigut, nene!
Stefan ar fi motait iar, dar am intrat in casa, ne-am ras putin
, baita, biberonat si l-am pus la nani. Eu cu Vlad ne-am dus sa mancam, el se frichinea si se chiraia. Ii mai ramasese putin lapte si zic sa i-l dau. De unde, el avea chef sa rada si sa vorbeasca cu mine
I-am bagat zuza apoi si n-am mai auzit nimic. ma duc sa-l verific...de regula isi mai sugea pumnii...acum dormea!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
clau, exact la asta ma gandesc si eu, oare de cate ori se va trezi Mufyni la noapte??
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
Delphinas, acu vazui ca mai ai 2 zile si0ti iei zborul spre Africa, Africa..
Drum bun, linistit si fara frichineli de-ale copiilor si astept vesti din Africa, Africa.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
bubu05 spune:
Azi am fost varza
Am mancat o felie de paine alba cu almette, am mancat vreo 4 alune in ciocolata, vreo 4 patratele de cioco amaruie, porumb fiert de dimineata
Tot ce n-ar fi trebuit...dar gata, de maine iar restrictie!
Ursuleato, felicitari ca nu mai papi carnita!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
underqueen spune:
sa-i stric somnul? exclus, ca el doarme in continuare!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
cleme spune:
Bey eu cind aud cit dorm copii vostri ziua ma enervez rau! Diana mea daca are o zi cind doarme 4 ore e eveniment! Bine macar ca doarme noaptea, desi de 2 zile vad ca la 5 face oki!
Cuscra am citit de Tudor, daca nu l-ai hranit intre timp lasa-l sa doarma ca daca ii este foame se trezeste el singur si cere! De obicei in somn maninca putin si nu are rost sa te agiti, poate are o zi in care nu maninca prea mult.
Clau sper sa ai o noapte buna si sa nu te trezeasca Rebecca prea des. Cum face a ta noaptea face Diana ziua, pina nu trage o tura de plins nu se culca! Si eu ma simt prost atunci dar sper sa renunte singura la obiceiul asta.
Cris e clar ca e puseu de crestere asa ca nu ai ce face decit sa astepti sa treaca mai repede si sa revina la normal.
http://community.webshots.com/user/cleme74
underqueen spune:
ma duc si eu la somnic...v-am pupat 
pies: cuscra, tocmai ca in somn mananca mai bine!
ce face nora-mea?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare