YAHOO MESSENGER -INTREBARE
Va rog,imi spuneti si mie cum sterg apelurile primite si apelurile formate ,adica cum sterg "Call History" de pe Yahoo messenger?
Multumesc!
Raspunsuri
cllaudia spune:
Deschizi casuta Voice messages& Call history, iar in bara de sus ( unde iti arata play, durata convorbirii, etc) dreapta, este un semn (ultimul) sub forma de X .... selectezi fiecare apel, si dai clic pe acel X. Sper ca am explicat bine. Succes!
http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png
florinutza26 spune:
Si cum ajung la "VOice message& Call History" ? Eu la "Contacts " gasesc numai "Call History"
florinutza26 spune:
quote:
citat din mesajul lui cllaudia
Deschizi casuta Voice messages& Call history, iar in bara de sus ( unde iti arata play, durata convorbirii, etc) dreapta, este un semn (ultimul) sub forma de X .... selectezi fiecare apel, si dai clic pe acel X. Sper ca am explicat bine. Succes!
http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png
Te rog,mai explica-mi o data, ca io-s mai grea de cap ,unde este acel "Voice messages & Call History", in care meniu,ca io nu vad asa ceva la Mess-ul meu.Please!!!!
espiritu spune:
messenger-preference-archive-clear archive now
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.
florinutza26 spune:
quote:
citat din mesajul lui espiritu
messenger-preference-archive-clear archive now
Nu este arhiva mesajelor,ci a apelurilor vocale.
codruta_grg spune:
Daca nu ai reusit, incerca asa:
Messenger-Preferences-Arhive si acolo ai 2 chestii: Clear Arhive Now si mai jos Clear Call History (si poti sa iti bifezi daca pe viitor vrei sa iti ramana in memorie sau nu si la arhiva de tet si la cele de "call")
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Liony spune:
Deci la Messenger 9.0, apare call history dar nu in preferences cumn stim cu toti, ci daca dam clic pe una din persoanele pe care le avem in lista. Imi apare call history cu apeluri si din 2007! In acea fereastra nu apare niciun buton de delete cum ar fi un "X" rosu sau ceva asemanator.
Aveti vreo solutie pt stergerea acestui call history? Multumesc anticipat.
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liony Deci la Messenger 9.0, apare call history dar nu in preferences cumn stim cu toti, ci daca dam clic pe una din persoanele pe care le avem in lista. Imi apare call history cu apeluri si din 2007! In acea fereastra nu apare niciun buton de delete cum ar fi un "X" rosu sau ceva asemanator. Aveti vreo solutie pt stergerea acestui call history? Multumesc anticipat. |
cea mai la indemana solutie e sa nu porti discutii compromitatoare :).glumeam desigur...
nu am folosit mess 9.0 si nu cunosc interfata.totusi banuiesc ca in Documents and Settings\User\Application Data\Yahoo!\Messenger se afla stocate aceste arhive.din cate stiu ele sunt sub forma .dat ca si la restul versiunilor.