rai/iad....sau nimica....sau???

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Si, daca bagi pickamerul adinc in istorie , dai de Zoroastrism care este considerata cea mai veche religie din lume si o foarte mare asemanare intre iudaism si crestnism. multe din invataturile profetului zoroastru , profetii iudaici si insusi Isus le=a repetat. RAI, Iad , duhul sfant si toate cele le gaseseti in zorastrism

Magii de la rasarit care au mers sa=i duca daruri lui Isus erau persani zoroastri. Ehe , e mult de vorbit aici..

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................

Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

hallo, i'm back!:)am lipsit un pic si deja sau umplut 5 pagini!am avut ce citi! nici nu stiu de unde sa incep!!! Satan are putere asupra noastra dar nu putere absoluta! satan merge si "cere voie " lui Dumnezeu ce are voie sa faca si cat! cel mai bun exemplu care pot sa vi-l dau este cu Iov! satan a mers inaintea lui Dumnezeu si ia cerut voie sa-i faca rau( bine satan oricum numa rau face!!!!)daaaaaaaaaar, Dumnezeu ia spus cand sa se opreasca! deci satan nu poate face mai mult decat ii da voie Dumnezeu! chiar puteti citi in Biblie despre Iov sa vedem ce parere aveti si voi! si era neprihanit Iov, ce pervers nemernic e satan! daca incearca sa-i distruga pe oamenii cei mai buni! ce mai vreau sa spun....unii dintre voi chiar il subestimeaza pe Dumnezeu??? cum adica sa fie Edenul raiul, pe bune de nu mi-a venit sa rad:))! sau era o gluma? atunci de ce-i spune trerra, pamant si alte denumiri planetei noastre?? de ce nu se numeste rai direct? de ce atatea ocolisuri? ce sec..... aaaa noi traim pe pamant dar de fapt in rai....aaaa ba nu pe terra aaaaaaa....credca am gresit......pe planeta albastra...... hmmmm credca asa!! sau?? imi explicati voi altfel? ca eu nu am inteles care e raiul si care e pamantul?!! Dumnezeu a facut pamantul pentru noi oamenii(pentru trup) dar pentru suflet a pregatit altceva, raiul sau iadul...asta depinde de fiecare ce alegem! Chiar imi place de Dumnezeu...pe bune...imi place la nebunie ca ne lasa pe noi sa alegem unde vrem sa ne traim vesnicia....si la sfarsit cand vom sta in fata Tronului Superem tot noi o sa fim rusinati sau fericiti de alegere! de ce nu mai este pamantul un Eden? pentru ca noi oamenii "destepti" l-am stricat!! de la fumul de tigara pana la hartiile aruncate pe jos! de la caracterul nostru mizer(al unora, ca iarasi aici nu-i pot include pe toti!)....pana la tupeul nostru de a crede ca ne putem permite sa ne batem joc de noi insine si ne mai batem joc si de altii! anyway...sunt multe de zis! cat despre homosexuali.........doamne...asta e veche si de demult, oamenii nu sau multumit cu femeia au vrut si barbati unii si animale!! si atunci de ce a distrus Dumnezeu sodoma si gomora??nu din cauza caracterului oamenilor?? de ce o sa fie distrus pamantul acesta cu tot ce este pe el si va fi un cer nou si un pamant nou???? Isus a spus ca merge sa ne pregateasca un loc, si apoi va veni din nou! va fi rapirea si apoi va fi chinul cel mare,si apoi va fi judecata! eu spun ca aste sunt lucruri prea importante pentru omenire ca sa putem sa ignoram chiar asa puterea lui Dumnezeu! va doresc succes celor care nu credeti si veti ramane aici! imi pare rau de voi si ...oricum o sa va amintiti de ce am discutat noi aici pe DC, dar nu stiu daca va va mai folosi! fiecare alegem repet nu asta va doresc eu..! hannen tu in cine crezi in allah sau in Dumnezeu?

Mergi la inceput

quote:
in allah sau in Dumnezeu

Iti raspund eu , Allah in traducere inseamana Dumnezeu. Adica e tot una.

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.

se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput

meeeeeeeei, panterro tu nu vezi ce penibila e deja discutie??cu "tre sa invie cineva ca sa cred". bun maiii a inviat un om...in africa.....si ce daca .....daca e din africa nu poti sa crezi??? dar ce trebuie sa invie in casa ta????sau unde ca sa crezi? daca invia la casa alba credeai!!!!!esti fantastic/a!! pai si daca ar veni Dumnezeu din cer la usa ta tot nu ai crede!!! nu nu meriti nici o dovata ca e in zadar oricum!!e chiar.....penibil......pe buneeeeee. tu ce ar trebui sa vezi ca sa crezi? la fel ziceau si fariseii...ca nu credem...si Isus a spus ca si daca s-ar cobori Dumnezeu din cer tot nu ati crede, asa si este! ei il vedeau pe Isus facand minuni si propovaduind cuvantul lui Dumnezeu si nu credeau.!!!!!!!!1pai pe bune atunci!!! ce dovezi ce chesti ce treburi ar trebui sa vezi tu?????? poate numa daca ai trece tu o tura prin rai apoi prin iad ai crede si apoi sa vi sa ne povestesti si noua! si tot ar mai fi dinastia ca tine sa nu creada fix ca le spui tu de unde vi!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Blackpanterro,m-ai convins ca nu ai deschis nici un link din ceea ce eu m-am chinuit sa pun(am stat pina la 2 a.m)
Pai de stiinta de asta vorbeam eu?????????????
Chiar ca ma faci sa rid,mai bine asa ,decit sa ma supar ca am ajuns sa ma consideri atit de proasta!!

Eu vorbeam de cu totul si cu totul altceva ,cum ar fi "surface tension" (care explica de ce nu se amesteca apa dulce cu cea sarata) "fenomen" care este descris in coran,de un om care traia in desert.Probabil o stia de la imigranti sau migratori!

Eu vorbeam de diferentele de citiva milimetri a pamintului(in spatiu,pe orbita lui) si care ar face o diferenta cruciala .Terra ar fi ori congelata,ori arzind!De ce o diferenta de citiva mm ar face o imensa diferenta asupra pamintului.Sa fie asta doar intimplarea???
Pura coincidenta?

Eu vorbeam de planete,de sisteme,de orbite si axele pe care ele se misca!Eu vorbeam de stratosfera,atmosfera si de celelalte straturi care protejeaza pamintul si despre care da,culmea culmilor se vorbeste in Coran!!

Eu vorbeam despre cele sapte culori ale spectrului solar/lumina care la o adincime de aprox 1000m dispare. Lumina este impiedicata de norii densi proveniti din evaporare care absorb o parte a ei,dupa aceea intilneste fata ondulata a marii care reflecta o parte din ea ,apoi urmeaza apa marii care incepe sa absoarba treptat cele sapte culori ale spectrului solar astfel incit la 1000m dispare vizibilitatea >Pestii care traiesc acolo sunt orbi!
Acest fenomen a fost descoperit de oceanografii scandivani in 1900,insa Allah a dat aceste fenomen ca pilda a necredinciosilor .
aceasta este starea necredinciosilor ca cea "a intunericurilor dintr-o mare adinca",retine,nu orice fel de mare,ci una adinca!
"pe care o invaluie valurile"(adica valul interior care acopera marea adinca si care este partea superioara a marii adinci si fundul marii de suprafata)"iar peste ele alte valuri"(adica valurile de uprafata ale marii) "si deasupra lor norii",care impiedica o parte din lumina soarelui sa ajunga la suprafata apei.

Ele sunt "intunericuri unele desupra altora",incit "daca cineva scoate mina,aproape ca nu o vede.Iar aceluia caruia Allah nu-i da lumina,nu va avea nici o lumina"

Tot atunci ,adica acum vreo 1400 de ani,un om a spus ca sunt mari "aprinse" sau care "ard".cum ar fi stiut un om din desert acest fenomen care este inca putin studiat de stiinta moderna?
E vorba de focurile ce ies din Oceanul Pacific ,apoi se intind la Sud de Australia ,Oceanul Indian,ocolesc Africa si se indreapta prin Oceanul Atlantic catre polul Oceanului inghetat de nord.

eu vorbeam despre geologie care a descoperit in sec al 19-lea (dupa ce ulterior au emis ipoteza "misterele Indiei") ca muntele nu este un bloc de pamint care se inalta ,ci el are o prelungire in interiorul pamintului ,care este chiar mai mare decit partea care iese la suprafata pamintului ,avind aproximativ forma unui tarus,care tarus impiedica miscarea stratului lunecos al pamintului.

Or Allah/Dumnezeu a grait in coran,descriind muntii "Si muntii ca tarusi!"
Sau "Si a intarit muntii lui"
"Noi am facut pe pamint munti neclintiti pantru ca el(pamintul) sa nu se clatine cu ei(oamenii)!

si muuuulte de genul acesta!!Despre asta ma strofocam sa va arat,nu despre sate din africa de unde a inviat nush cine dupa 3 zile si 3 nopti ,si nici despre nush ce descoperiri ...
A da,as putea sa va vorbesc despre descoperirea faraonului,cel care il urmarea pe Moise si pe care l-a inghitit marea si care acum parca e in Anglia pt a fi studiat(sau a fost)
concluzia pt. faptul ca s-a pastrat in starea aceea a fost ,ca a fost innecat.
Si despre acest lucru allah spune in coran "ca te voi inneca si voi pastra trupul tau ca sa fie un exemplu pt. cei de dupa tine!"(aproximativ)

Multumesc oricum,mi-am dat seama ca nu are rost sa ma mai obosesc!eu vorbesc de stiinta(poate Armostrong poate fi considerat un om cu oars`ce cunostinte ,si care zice "Am studiat toatele elementele existente in univers .am studiat materialele si am aflat energia necesara pt. constituirea fiecarui material.am constatat in felul acesta ca fierul este elemntul care are nevoie de cea mai mare energie.Energia necesara pt. constituirea atomului de fier este egala cu energia sistemului solar de patru ori.Nu se poate ca fierul sa se fi format pe pamint.El trebuie sa se fi format undeva in univers si apoi sa fi coborit pe pamint"-Problema despre care Allah a zis in Coran "Si am facut sa pogoare fierul ,in care se afla putere mare si foloase pt. oameni !")...
Dar tu o aprobi pe doruletz si imi zici mie de evanghelisti si traznaile lor...dezamagitor este putin zis!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

amina si de ce-i spune allah??
pai daca e Dumnezeu e Dumnezeu daca nu i se spune Dumnezeu e altceva(parerea mea)!!! pe tine sa zicem ca te cheam amina maria..........eu de ce doamne fereste te-as striga paraschiva cleopatra??? nu inteleg!

Mergi la inceput

poate in limba lor asa zic la Dumnezeu?...anyway

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui BeLucci

amina si de ce-i spune allah??
pai daca e Dumnezeu e Dumnezeu daca nu i se spune Dumnezeu e altceva(parerea mea)!!! pe tine sa zicem ca te cheam amina maria..........eu de ce doamne fereste te-as striga paraschiva cleopatra??? nu inteleg!

Pe romaneste se spune Dumnezeu, pe tiganeste e Duhmnezau, in engleza e God , in spaniola e Dios( parca), in japoneza e Kami-sama, in araba e Allah. Adica tot un una.

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.

se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

BeLluci,desi amina ti-a raspuns,repet si eu.
Allah inseamna Dumnezeu.Si arabii crestini tot Allah ii zic,nu-i zic "Dumnezeu" nici "God"(pt. ca au si ei limba lor)si am dat link-uri si eu si Amina si-am specificat ca in versiunile vechi ale Bibliei ,aparea scris negru pe alb ,ALLAH!Nu Dumnezeu,nu Yehova,nu Budha,nu God!
Si amina a explicat ce inseamna Elli,Illoh,Illah...Allah!

Eu cred intr-un singur Dumnezeu,cel care ne-a creat pe noi toti,eu cred in toti profetii si in toate cartile sfinte (ca fiind trimise de Dumnezeu) eu cred in ingeri,in destin si in ziua judecatii.
Si nu in ultimul rind,eu cred in Rai si Iad(in existenta lor)
Sper sa fie multumitor raspunsul meu.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
citat din mesajul lui hannen

Eu vorbeam de diferentele de citiva milimetri a pamintului(in spatiu,pe orbita lui) si care ar face o diferenta cruciala .Terra ar fi ori congelata,ori arzind!De ce o diferenta de citiva mm ar face o imensa diferenta asupra pamintului.

Daca mm ar fi prescurtarea de la un milion de mile te-as crede.
quote:
Lumina [... ] intilneste fata ondulata a marii care reflecta o parte din ea

Musai ondulata?
quote:

muntele nu este un bloc de pamint care se inalta ,ci el are o prelungire in interiorul pamintului ,care este chiar mai mare decit partea care iese la suprafata pamintului ,avind aproximativ forma unui tarus,care tarus impiedica miscarea stratului lunecos al pamintului.

Super!
quote:

descoperirea faraonului,cel care il urmarea pe Moise si pe care l-a inghitit marea si care acum parca e in Anglia pt a fi studiat(sau a fost)
concluzia pt. faptul ca s-a pastrat in starea aceea a fost ,ca a fost innecat.

Inecat in substante mumifiante poate ...
quote:

Energia necesara pt. constituirea atomului de fier este egala cu energia sistemului solar de patru ori.

Ai uitat un zece la puterea minus 55.

Mergi la inceput