Si frumoase si "destepte"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

off-topic, apropo de regizat: am dat de 2 tampenii de emisiuni, nu stiu la ce posturi: una in care 2 mame isi schimba casele intre ele, si unde obligatoriu una e harnica foc si alta lenesa de pute pamantul sub ea...Aia "harnica" scoate copiii lenesei de sub straturile de mizerie, le face o ciorba sa stie si ei ce inseamna aia, iar barbatul ei ii face morala lenesei...Nu pot sa cred ca "lenesa" se da in stamba in fatza natiunii pe gratis...
Si la fel, o emisiune in care chipurile dau peste unii in a caror casa e jegul si mizeria pana in tavan, "echipa" le face curat aolindu-se si tinandu-se de nas, aratand in detaliu fiecare gunoi, gandac, ma rog...jegul pe toate partile...La fel, nu cred ca "jegosii" din emisiune fac asta pe gratis...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
citat din mesajul lui valentinag

Anky si aia pe strada care nu stiu o tara al carei nume sa inceapa cu U,tot regizat este?
Eu nu inteleg,cum sa accepti sa te duci la o emisiune d'asta,care zici tu ca-i regizata si sa te vada toata lumea cat esti de proasta!Sa spui ca Europa este o tara!Hai inteleg,nu stie capitalele tarilor europene,dar sa spui ca Europa este o tara!!!!Lasa-ma!O sa fim poate vreodata o uniune d'adevaratelea,pana atunci,nu suntem!
Iar aia cu ea este vegetariana,mananca pui,nu cred in ruptul capului ca-i regizata!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Eh...da,asa cum accepta si cei care iau parte la show-ul lui Jerry Springer,de exemplu...care tot regizat este.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Victoria

off-topic, apropo de regizat: am dat de 2 tampenii de emisiuni, nu stiu la ce posturi: una in care 2 mame isi schimba casele intre ele, si unde obligatoriu una e harnica foc si alta lenesa de pute pamantul sub ea...Aia "harnica" scoate copiii lenesei de sub straturile de mizerie, le face o ciorba sa stie si ei ce inseamna aia, iar barbatul ei ii face morala lenesei...Nu pot sa cred ca "lenesa" se da in stamba in fatza natiunii pe gratis...
Si la fel, o emisiune in care chipurile dau peste unii in a caror casa e jegul si mizeria pana in tavan, "echipa" le face curat aolindu-se si tinandu-se de nas, aratand in detaliu fiecare gunoi, gandac, ma rog...jegul pe toate partile...La fel, nu cred ca "jegosii" din emisiune fac asta pe gratis...

V

“Shine on my way"

Pai bineinteles ca nu fac asta pe gratis..

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Deianira

M-am uitat si eu la filmulete .... :-))

Anky, "Are you smarter than a 5th grader?" e si la noi, moderator e Virgil Iantu si se numeste "Te crezi mai destept?" parca . E regizat? Sau de ce spui ca e un schetch show? As fi dezamagita sa aflu asta .

Good things happen to good people.

Uite,de exemplu, tipa din filmuletul 3 a luat parte si la concursul American idol,deci cit de cit cunoscuta,pur si simplu asta era rolul ei in show-ul asta.
Chiar credeti ca cineva care ar da raspunsuri bune si rapide ar face "showul"? Sa fim seriosi.
Chiar si prezentatorul pronunta "Hungry" in loc de "Hungary",ei..nah si ce funny mai este ....astea sint showurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Abia astept azi continuarea...Au zis ca e serial, deci mai tre sa fie, nu?

Mergi la inceput