vreau ajutorul vostru.....

vreau ajutorul vostru..... | Autor: Amisa

Link direct la acest mesaj

Buna

Ma gandesc de ceva vreme sa ma inscriu la facultate la ID. Sunt din Iasi si caut o facultate particulara acreditata. M-am uitat pe site-ul Universitatii Spiru Haret si sincer am devenit si mai nehotarata dar in acelasi timp si mai debusolata. E posibil sa termini facultatea si sa nu-ti fie recunoscuta diploma? Sa pierzi si timpul dar si banii? Si in cazul acesta ce este de facut? As vrea sa fac ori Facultatea de Drept ori Psihologie ori.....nu stiu ceva ...acreditat.
M-am uitat pe documentul acela cu acreditarile dar sincer nu am inteles mare lucru, ce-i cu creditele acelea....

Va rog din suflet sa ma lamuriti si daca sunt fete din Iasi care studiaza la Spiru Haret tare as vrea sa discutam, poate reusesc sa ma hotarasc si sa ma inscriu anul acesa.

Multumesc!

Amisa, mamica de fetita alintata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lioness1980 spune:

quote:
citat din mesajul lui Amisa

Buna

Ma gandesc de ceva vreme sa ma inscriu la facultate la ID. Sunt din Iasi si caut o facultate particulara acreditata. M-am uitat pe site-ul Universitatii Spiru Haret si sincer am devenit si mai nehotarata dar in acelasi timp si mai debusolata. E posibil sa termini facultatea si sa nu-ti fie recunoscuta diploma? Sa pierzi si timpul dar si banii? Si in cazul acesta ce este de facut? As vrea sa fac ori Facultatea de Drept ori Psihologie ori.....nu stiu ceva ...acreditat.
M-am uitat pe documentul acela cu acreditarile dar sincer nu am inteles mare lucru, ce-i cu creditele acelea....

Va rog din suflet sa ma lamuriti si daca sunt fete din Iasi care studiaza la Spiru Haret tare as vrea sa discutam, poate reusesc sa ma hotarasc si sa ma inscriu anul acesa.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lioness1980 spune:

quote:

Multumesc!

quote:

.......

...

pai in un an universitar ai nevoie sa obtii 60 credite, daca facultatea e de 3 ani acolo scrie 180 credite,la 4 ani -240 credite ..si astfel sti cati ani ai de studiat daca te orientezi dupa credite...

In privinta acreditarii la fiecare facultate/specializare ai acolo daca e acreditat sau nu:
A- ACREDITAT
AP- autoizata PROVIZORIU sa functioneze

.. DA poate exista situatia sa termini o facultate neacreditata si sa nu iti fie recunoscuta diploma si sa platesti atatia bani degeaba.....

ai grija, bafta...

.eu am fost admisa la Universitatea Bucuresti - LITERE- COMUNICARE SI RELATII PUBLICE - ID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Amisa ,incearca Petre Andrei. Cred ca preturile sunt destul de piperate,dar ,din cate stiu, e acreditata.Am o colega de servici, a terminat drept acolo in 1995.E consilier juridic,acum.

Mult succes!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

de ce nu incerci la Cuza? la FEAA sunt destule locuri si la ID. si se intra pe baza de dosar. depinde si ce note ai avut in liceu si la bac, dar la cate locuri sunt ai sanse, zic eu.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

M-am gandit si la varianta Cuza dar taxele sunt destul de mari si locurile sunt deja ocupate. Si trebuie sa ma hotarasc repede repede. Multumesc oricum.

Mergi la inceput