Ce antiradar?

Ce antiradar? | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Deja m-am saturat de amenzi si puncte luate. Drumul pana la Vatra Dornei, din Cluj, e groaznic (faci 220 km in 5 ore), unde e loc sa mergi mai tare, hop si politia, cu radarul. Ultima data aveam 68 km/h si ne-a usurat de 3 puncte si asteptam amenda acasa...offfff (iar acum 3 saptamani, 73 km/h - 4 puncte)
Ne-am horatat, in fine, sa luam un antiradar. Dar de care? am studiat si am vazut ca cele scumpe sunt cele bune , normal. Nu vreau sa dau mai mult de 250 ron pe el, desi cred ca merita mai mult, dar atata avem disponibil. m-au zapacit, cu benzile, mai ales KU...In fine, daca stiti, ma ajutati sa ma hotarasc la unul?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

daca ai sa gugalesti un pic ai sa vezi ca exista jde pareri pro si contra fiecarui tip de detector radar.
in principiu cele foarte ieftine dau o sumedenie de alarme false iar cele scumpe merita doara daca esti pe drum nonstop.
reducand totul la minim sincer cred ca oricare e mai bun decat nimic :).
ca idee mergi pe marci cunoscute : BEL,Whistler,Cobra.

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Bine, bine, marca-i marca, dar cam care ar fi o valoare acceptabila, sa nu fluiere la orice? 100, 200 euro...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Chit ca mi-a intrat "un cui" in picior si la 50 km/h parca deja se opreste pedala in mod reflex am sa imi cumpar si eu "una bucata" asa pt linistea mea sau macar sa vad daca piuie ca e plin de echipaje care de care mai ascunse dupa tiruri dupa copaci intre taxi-uri de-ti vine sa razi de ce sunt in stare. Desigur pe bani la o adica. Deci "go on"...

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
citat din mesajul lui Rufus

Bine, bine, marca-i marca, dar cam care ar fi o valoare acceptabila, sa nu fluiere la orice? 100, 200 euro...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

plec duminica in vacanta alaturi de un detector Cobra XRS 9340.revin dupa vacanta cu impresii.

later edit
poti alege un detector caruia ii poti anula banda X si K.banda X te avertizeaza la greu cand treci pe langa usi cu celula foto.deci la orice benzinarie te va bazai la cap.
ca sa nu insir un ditai postul cel mai simplu e sa va uitati www.guysoflidar.com/" target="_blank">aici

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

noi avem un Whistler 1793 si ne-a salvat de multe amenzi anul trecut, pe drumul de mare timisoara-costinesti. il folosim la greu si prin oras. pret nu pot sa spun ca am prins anul trecut o oferta, dar cind se intoarce sotul acasa il intreb cit am platit, ca eu nu mai tin minte, el se ocupa cu chestiile astea tehnice
edit: am aflat pretul intre timp: valora vreo 750ron si l-am luat cu 450ron, sper ca n-a gresit omul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Si noi vrem sa achizitionam unul, sotul zicea ca ar vrea Cobra 9930.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va multumesc pentru raspunsuri .
Am dat o raita in magazine (in fiecare magazin n-am gasit mai mult de 3-4 modele) si am vazut ca preturile sunt mai mari decat cele de pe net. MI-as comanda de pe net..... Cred ca ramanem la varianta Cobra 9330 (pe net 240 si in magazinevreo 300 ron, doar ca nu prea se gasesc).

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sotul a comandat aseara pe e-bay COBRA XRS 9950, costa cu transport cu tot 385 RON, iar la noi l-a gasit pe net la 500 RON si chiar mai scump.

Mergi la inceput