LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)
Raspunsuri - Pagina 19
Adema spune:

Am primit prin intermediul Oliviei urarile voastre catre Codrut de ziua lui si am intrat sa va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi!
Din pacate, cum am deschis forumul am vazut aici mesajele de condoleante pt. Roberta! Ma alatur lor, fara alte cuvinte care sunt inutile si "sarace" in astfel de situatii:(
Noi suntem in Norvegia si poate acum voi avea timp sa mai intru aici si sa va mai citesc...
Numai bine tuturor si inca o data, multumim de urari!
Dorsilia spune:
Condoleante Roberta! In amintirea ta va fi mereu vie si cu siguranta iti vor ramane in amintire doar clipele placute petrecute impreuna
roxanaz spune:
buna dimineata!
Robi, ne gandim la tine mult de tot. te imbratisam cu drag.
Ema cum te mai simti? treci la raport, ok?
Adema cum e vremea la Norvegia? cat stati acolo?
Gabitz cum a fost ieri Stefan la gradi, a dormit din nou? ati mai iesit cu Tudor la terasa? copilu' vrea plimbat clar.... se vede dupa cum mananca ![]()
http://family.webshots.com/album/565064017ZKWzWB am pus ceva poze de la ziua lui Pat. enjoy ![]()
o zi frumoasa tuturor!
leeloo2004 spune:
Neata!
Roxi - Stefan a dormit la gradi si ieri, dar ieri doar jumatate de ora...
- am insa o alta problema - Miis Dana, cea care se ocupa de el (aproape exclusiv...) pleaca din septembrie de la sediul asta...si rced ca Stefan va suferi tare pentru ca e foarte atasat de ea... Tudor e bine, vioi - ieri l-am tinut in casa din cauza de canicula si a dormit aproape toata ziua - nici sa manince nu se scula...dar cum are are deja 6 kg nu mi-am facut mai multe griji decit era necesar pe tema asta. Astazi de dimineata l-am gasit pe spate, desi eu il culd pe burta - si cind ma gindesc ca Stefan s-a rasucit prima oara de pe burta pe spate abia la 8 luni! Dar asta e, fiecare copil se dezvolta in ritmul lui...
Ma duc sa vad pozele cu Pat!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Mai, Pat e un frumos, dar nu-ti spun o noutate, nu?
Si ce fete frumoase a avut la petrecere... Iar tortul cu dinozauri a fost bestial - sa nu-mi spui ca l-ai facut tu!
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Gabi noooo. la starea mea nu ma bag la torturi de 30 de persoane
. este facut la aceeasi cofetarie care ii face torturi de cand se nascu ![]()
sa stii ca si ma gandesc cu grija la faptul ca din toamna va avea alta educatoare. nu conteaza ca o cunoaste deja dar e ff atasat de Doamna Jeni ![]()
hehehe, da fetitele super
. degeaba ca tot cu Andi cu Dimi si cu Radu s-a jucat el. ce vrei, baieti!!![]()
szivarvany spune:
Moama ce frumos e Patrick !!! Vad ca a fost o petrecere pe cinste, tortul e super fain ! Mey, n-apari in nicio poza cu burtica ?
Leeloo, pupam gradinarul sarguincios, sper sa fie bine si de la toamna incolo.
Noi nu schimbam educatoarea, mergem asa pana absolvim gradinita :-)
O zi faina tuturor cu spor la trebi.
Sunt prin zona ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
kro spune:
Adema
bine ai revenit ... te asteptam mai des ...
Gabi felicitari pt. bb Tudor ... Nu ne-ai povestit, ce mai zice Stefan de fratior, cum se comporta ...
Roxi, am vazut pozele ... sunteti frumosi cu toti
...
Se vede ca copiii s-au distrat la party ...
Mey, referitor la tort ... eu eram sigura ca tu l-ai facut 
leeloo2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kro Gabi felicitari pt. bb Tudor ... Nu ne-ai povestit, ce mai zice Stefan de fratior, cum se comporta ... Caro si fetele |
Pai in general se impaca bine, dar mai are din cind in cind crize de gelozie - dar nu sa-l dea la o parte pe Tudor, ci sa-l tratam si pe el identic...aseara insa a facut o criza de gelozie ceva mai puternica - a trebuit sa-l pasez pe Tudor la sot si sa ma ocup exclusiv de Stefan ca si cum el ar fi fost un bebelus...dar asta e, si el e mic si are nevoie de putina cocolosheala...
Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze
John D. Rockefeller, Jr.