femeia singura si Fat-Frumos

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Monixy, ajungem iar la bicicleta :)
Eu cred ca barbatii cauta exact acelasi lucru, si ca sunt mai toleranti la compromisuri decat femeile. Probabil ca exista un segment de nisa care nu-si doresc relatii stabile ci doar aventuri sexuale - dar vorba ta, societatea ofera suficiente mijloace sa le rezolve dorintele.

Diferenta consta in motivatie. Cand ai un copil, viata ta e deja plina, nu mai tii mortis sa te legi la cap fara sa te doara, pe cand un barbat resimte probabil singuratatea altfel.

Eu acum am o relatie foarte ok - dar daca se pune problema de mai mult, probabil ca as lua in calcul si posibilitatea sa renunt la relatie. O viata in doi (si nu ma refer aici doar la casatoria cu acte, ci la mutatul impreuna, cu copil, catel si purcel) iti aduce foarte multe compromisuri pe care poti sa ti le asumi doar daca ce primesti reprezinta ceva cu adevarat important pentru tine; am mai zis intr-o postare anterioara, faci mereu comparatia intre cum e singur si ce presupune viata in doi, tragi linia si vezi daca iesi in plus sau in minus.

Daria, ce desteapta e Giulika. E singura care s-a prins de ce ne sunt utili barbatii :)

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Si daca tot vorbim "la rece"...stiu eu ce calitati urmarea Gloria Steinem daca i-a dat cu plus si-a convins-o sa se marite?

Din toata discutia au fost omise sentimentele (poate intentionat?!). Desi mi-e greu sa cred ca mai poti sa-ti pierzi capul si sa faci chestiuni nesabuite cand ai responsabilitati (copii, etc). In orice caz, mi-e greu sa cred ca ne-am mai putea indragosti de orisicine, cum o faceam cand eram in liceu. Cel putin eu.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

La mine problema e mai grava. Nu imi prea pierdeam capul nici in liceu. Dar poate il pierd acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
citat din mesajul lui zepellina

La mine problema e mai grava. Nu imi prea pierdeam capul nici in liceu. Dar poate il pierd acum....

"Cu cit esti mai entuziasmat de viata, cu atit mai multa bucurie vei gasi in ea."

zepellina

vezi,ai grija la masini..ca e posibil sa-ti pierzi capul...

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Dar de ce "femeia singura si Fat Frumos"? De ce nu "femeia singura si barbatul singur"?? De ce nu se pune un semn de egalitate intre personaje?
Adica femeia singura este reala, dar Fat Frumos este din basme, ireal?
Sau vrea sa zica totusi ca femeia singura de fapt tinjeste dupa ceva ireal? Hmmm...

Si insasi dinamica relatiei cu Fat Frumos este gresita... Fat Frumos este vazut ca un personaj care concureaza pentru mina femeii, se lupta cu balauri si zmei... Hahahha... Dar Fat Frumos din zilele noastre, barbatul singur nu reuseste(cel putin nu in Romania) sa invinga gura lumii care spune "ce faci bai, cresti copilul altuia?" sau "ce sa faca, maica, a luat una divortata cu un copil...doi!"...

Fat Frumos cucereste, se bate, cistiga... Printesa asteapta singura in turn. Femeia singura insa s-a plictisit sa astepte singura in turn, in schimb ieste afara cu prietenele, are hobby-uri, are o munca interesanta, nu ii mai pasa de zmeul zmeilor si nici de gura lumii... Este posibil ca Fat Frumos sa fie speriat si inhibat de femeia singura cea moderna? Sa se lupte pentru ce? Nu are ce cuceri, femeia singura este o persoana puternica o persoana care a inteles ca eliberarea si realizarea vin dinauntrul ei, nu din afara...

ma gindeam si eu asa...

Mergi la inceput

In drum spre munca mi-am adus aminte de ce povestea un tip, prieten cu unchiul meu, acum vreo 20 de ani, cind am venit in Canada. El, proaspat in Canada isi gasise o canadianca si se mutase cu ea, la ea acasa.
Toate bune si frumoase, dar canadianca avea o pisica pe care tipul nu o prea agreea. Dar pina la urma era o pisica, nu?... Asa ca el nu i-a dat prea mare atentie... Pina intr-o dimineata cind ea fiind in baie, pisica a sarit in pat, peste el. El a luat pisica si a izbit-o de perete, suparat!... Hahahaha... Tocmai atunci iestea canadianca din baie si cind a vazut scena, l-a luat frumos de mina si l-a dat afara, asa, dezbracat, dupa cre i-a runcat toate lucrurile in cap...

Si se mira romanasul nostru ce nebune sint canadiencele care dau afara un barbat pentru un pisoi!...Hahahhahaha.... Pai una disperata pentru barbat dadea pisoiul afara, aspira tot parul din casa, facea curat si era fericita cu barbatul!

Este vorba de prioritati...

Mergi la inceput

fat-frumosul zilelor noastre nu mai vine calare pe un cal alb,ci conduce o masina ultra-extra
se lupta el cu balaurii imaginari care mai salasluiesc prin mintile unor printeze?
nu ,nu cred....
cauta o printesa blonda,supla,libera...ca e mai simplu...
cui ii mai arde de alungat "balaurii" din mintea uneia?!
nici nu mai are timp,nici chef.... cele care au "balauri" ar tb sa si-i alunge singureca asteapta degeaba sa vina fat-frumos....

Mergi la inceput

Interesant, Violeta... Adica Fat Frumos alege o printesa cu balauri mai mici in cap... Adica una care nu are bagaje... Hahahahahha..... Eu am un cargo!...hahahahhaha....

Se poate ca femeia singura, pusa in postura de a-si izgoni balaurii singura (din cap si din afara) iese din rolul de pasivitate si devine ea insasi o luptatoare?...
Adica atunci avem de-a face cu amazoane, femeile luptatoare care privesc barbatul ca pe ceva necesar din cind in cind iar atunci si numai atunci trec hotarele lor pentru a se imperechea cu Fat Frumos dupa care se intorc acasa, pe teritoriul lor unde se simt bine?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Oauuuu...m-ati zapacit de cap!Asa complicat sa fie?vroiam sa cred ca-i mult mai simplu.....dupa cum spune lumea...."esti frumoasa,esti desteapta,ai de toate.....barbati sunt pe toate drumurile...."

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

faza asta cu "esti frumoasa,desteapta...ai de toate" tine tot de balauri si de zmei
daca i-ai alungat e ok,daca nu, nu te vezi nici frumoasa,nici desteapta si nici nu ai de toate....

happy,amazoanele astea de ce sa nu vrea sa-l opreasca pe fat-frumos la ele(sau ele sa ramana la fat-frumos?!).....ce totul se reduce la imperechere?!
sigur ca daca esti independenta,stapana pe tine si alea-alea...ai terminat lupta cu balauriii...
atentie insa ca uneori doar ai senzatia ca i-ai invins....unii sunt doar adormiti!!!

acu' faza cu "mai putin balauri" e de discutat...depinde de ce natura sunt
ca or fi si din aia simpatici....gen "bagaje" cum spui tu.....da' astia cred ca sunt doar niste pisicute simpatice!!
depinde de cum ii vade fat-frumos,psisicute sau balauri!

Mergi la inceput