Naturiste si homeopate (36)
Raspunsuri - Pagina 24
sweetydenisa spune:
Bubulina, pentru reglarea ciclului mie mi s-a recomandat trei cani de ceai pe zi, ceaiul din parti egale de coada soricelului, traista ciobanului si coada calului. Mai sunt si niste biluete China..dar astea nu stiu daca le poti lua asa dupa ureche.
anchusa spune:
sweetydenisa- poti sa le iei si pe cele doua.E bine sa ii spui medicului de ele la urmatoarea consultatie;vezi ce hotaraste.
anchusa spune:
sweetydenisa- am uitat sa iti spun ceva.Iau si eu vietx agnus castus si am observat ca am scapat de orice urma de stres desi, cu cateva luni in urma, eram in cea mai adanca si neagra disperare.Asa ca,ia tratamentul si o sa vezi ca se rezolva toate.
sweetydenisa spune:
Multumesc mult, anchusa! Momentam sunt in emotii, caci de luna asta nu mai iau mercilon, continuu doar cu tratamentul homeopat si sper din tot sufletul sa nu mi se prelungeasca si ciclul asta si sa nu mai am hemoragie dupa. chiar nu inteleg de la ce ar putea fi...la ecogragie nu s-a vazut nimic, decat chistul ala, colul zice ca e curat, desi nu a putut sa imi recolteze papanicolau ca sangeram, deci sper sa fie bine!
Multa sanatate tuturor si La multi ani daca va sarbatoriti azi ziua onomastica!
anchusa spune:
Luna aceasta am luat cretisoara,napraznic si vitex si m-am trezit cu o intarziere de ciclu.Dupa ce m-am uitat pe tratamentul Liviei am hotarat sa incerc sa iau extr. de zmeur si sa cresc doza de napraznic(am luat 4cani de ceai si 3cps/zi).Vreau sa spun ca doar de ieri am inceput sa le iau si azi a venit CM - in ziua 35.Asta inseamna ca raspund la plantute! La tratamentul alopat nu am raspuns bine- am facut acum 2 luni IA si am luat Menopur si Cetrotide: la prim IA am avut 2 ovocite, iar la a 2-a am renuntat la IA pentru ca erau multi foliculi marunti.
De maine incep un tratament mai complex, inspirat din tratamentul Liviei.
Am uitat sa precizez ca,de obicei, am un CM regulat de 27 zile.
anchusa spune:
Am gasit ceva interesant:pentru CM mai abundent se poate lua salvie 1gram x 4/zi incepand cu 3 zile inaintea ciclului si pana la terminarea lui.De asemenea, t-ra coada soricelului merge pentru sangerari menstruale in exces.
ankcta spune:
Dar pt CM de o zi? Mi-a venit dar abia daca a curs o zi. Aveti idee ce se intampla
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Am fost la medic si ca tratament alopat mi-a dat duphaston si flagyl. As incerca ceva naturist
Ancuta , in curand 
anchusa spune:
Asta patesc si eu- CM 1 zi.Medicul nu a spus nimic concret, a recomandat FIV.Din analize apare un estradiol(z3) mic- 25(limita inferioara 40)si un FSH 10,6.CM vine regulat 26-27 zile,dar, cu anii, s-a redus de la 5 la 3 si,acum la 1 zi.Ma gandesc ca ma indrept repejor spre o premenopauza.Asa ca vreau sa iau masuri.De maine incep un tratament prin care sa cresc putin estradiolul si sa reduc FSH-ul pentru ca, in final, sa avem un bebel
Schema de tratament este inspirata din tratamentul Liviei:
ceaiuri - napraznic ceai 3 cani/zi;
- cretisoara ceai2 cani/zi;
- sanzaiene + galbenele 1cana/zi;
- urzica moarta+urzica vie 1cana/zi;
capsule: - napraznic3cp/zi;
- maca 2cpx2/zi:
- vitex 1cp/zi;
- omega3cu vit.E 2cp/zi;
- acid folic1mg+silimarina 1cp/zi;
tincturi:- marar 3l-te/zi;
- t-ra c. soricelului 3l-te/zi;