Naturiste si homeopate (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

fetelor, stiti cumva vreun tratament naturist pt chisturi ovariene?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Fetelor, mai este activ acest subiect? Eu am citit din etapele precedente ale acestui subiect - foarte educativ in privinta plantelor care combat sterilitatea. Am inceput si eu un tratament cu ceaiuri. Deocamdata, nu e bb, dar eu cred in puterea lui Dumezeu si a plantelor. E posibil ca problema mea sa fie "mecanica", pt ca ovulatie regulata am, si testele de sange au iesit bune. Ma tem sa nu fie probleme legate de permeabilitatea trompelor, calitatea uterului, etc. Luni fac programare la dr. sa investighez mai departe.
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Si eu sunt in asteptarea unei sarcini, data trecuta cand am ramas insarcinata am facut reflexoterapie dar am avut un sept incomplect si din pacate am pierdut sarcina la 17 saptamani, m-am operat, si acum vreau bb, reflexo nu am voie deci fac acupunctura.

Ce trebuie sa mai spun este ca am probleme cu endometru care e prea subtire.

Sper sa ne rezolvam toate problemele

Mergi la inceput

Danylini, imi pare rau pentru pierderea ta.
Eu inca n-am facut reflexo sau acupunctura. Am inceput cu ceaiuri/ plante/ tratamentul modificat al Liviei (BU, zmeur, trifoi, cretisoara, vitex), multivitamine + acid folic, si alimentatie mai sanatoasa - multe verdeturi si fructe.
Am vazut ca si alte fete vorbeau de endometru. Scuza-mi ignoranta, dar cum afli grosimea - la ecograf?

Bafta multa, sper sa dea rezultate acupunctura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

La ecograf iti masoara endometru, e bine sa mergi dupa ziua 14 adica dupa ovulatie.
Daca ai probleme cu endometru iti pot spune ce am facut ca sa se ingroase de la 3.8 mm la 8 mm, doar in 2 luni, maca 8 pe zi, L-arginine care e o minune 1 pe zi de 1000(si dr. s-a minunat cum a crescut de la el) si reflexoterapie (atunci am ramas).

Iar acum in luna in care am facut acupunctura (10 sedinte), maca si l-arginine a crescut 2 mm fata de luna trecuta, eu zic ca e ceva.

8 luni m-am chinuit si nu a crescut cu orice tratament de la dr., am cautat pe internet m-am documentat f. mult, si cu asta am avut reusita, atat pot sa zic ca la mine a mers f. bine si dc ajut pe cineva e si mai bine, stiu ce durere e sa nu poti avea ce dorestide ..

bafta la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

interesant despre endometru

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

fetelor dar a murit aceasta rubrica??????????????????

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

nu stiu de ce a murit..
chiar am gasit info interesante pe aici
pacat..

Mergi la inceput

Danylini, multumesc pentru raspuns. Din pacate, nu mi-a spus dimic dr. de masuratoarea endometrului, sau observarea foliculilor. M-a programat doar pt un test in ziua 21, pt confirmarea ovlulatiei, si pt un test de histerosalpingografie.

Fetelor, nici eu nu vreau sa "moara" acest subiect. Mie mi-a prins foarte bine sa citesc capitolele precedente. In sfarsit am primit de la mama pulvis si tinctura de BU, si ceai de napraznic. Astept sa incep din ziua 1.

Bafta multa!

Mergi la inceput

eu am invatat ff multe de aici...si am pus in practica..deja

asteptam sa animati aceasata rubrica

Mergi la inceput