Aspirante optimiste > 20 (333)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

buna dimineata feltelor!
pt ca-s prima, haideti ca dau eu in dimineata asta, sper sa fie pe placul vostru...

fetelor, eu am tras-o rau zilele astea, mai mult miercuri, ca isri am fost la tg mures.
miercuri de pe la 12, m-au luat niste dureri in partea stanga, insuportabile, si credeti-ma ca eu nu ma vaiet cu una cu doua, sunt obisnuita cu durerea.
am zis ca trece, insa nu, ma durea si burta si durerea iradia si in partea stanga in spate, pana mai sus de rinichi.
intr-o ora, m-a cuprins o durere, de nu puteam merge la baie sa fac pipi si sa dau la rate, pt ca miercuri am dat pt prima oara la ratuste, dar in ce hal.....pana la 9 seara m-a tinut durerea asta, cand mi-am sunat dr. meu de la buc, si mi-a zis sa merg la urgente sa-mi iau temp, pt ca incepusem sa ma si incalzesc.eu tot am zis ca-i de la chist, insa dr. a zis ca sigur nu-i de-acolo.

am fost la spital...temp 37.4, era ok, vin acasa, si in timp ce vb cu dr. meu la tel.imi trec durerile ca prin minune. acesta imi spune ca de fapt a fost o criza de colica renala, am avut un calcul, are pb s-a deplasat, si ca durerea va trece. avea dreptate. analize la urina si multe lichide...ok

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Multumim pentru cafea Mihaela
Bine ca s-a terminat cu bine, insa trebuie sa investighezi sa nu lasi asa.
Va rog mult sa-mi tineti pumnii (mai alest tu Mihaela :))) ca astazi merg la monitorizare (acum 2 luni eram amandoua in aceiasi perioada si am mers in aceiasi zi la monitorizare:)) )poate am si eu un folicul de doamne ajuta luna asta.
Numai bine

http://mt.lilypie.com/rJw1p2.png

Mergi la inceput

continuare.....
am fost la tg mures, unde a venit de-acasa pt mine(pt ca era in concediu intre 2 conferinte in strainatate), un conf. prof. dr.

mi-a facut echo...bb e ok, chistul care l-au vazut la sovata nu e chist, e corpul galben.
am profitat de ocazie ca stau in fata unui asemenea om , si i-am povestit tot istoricul meu.
in primul rand nu este de acord cu cariotipul care se face la noi in tara(desi al meu a fost lucrat in germania, nu arata mare lucru), cu analizele facute la fundeni, si mai ales cu acest sindrom antifosfolipidic, diagnostic care este pus cu usurinta in zilele noastre(si mie mi-a iesit salf +, desi nu e), ca sa nu mai zic de listeria.....a spus ca posibilitatea ca o persoana sa faca listeria, este fff mica.
listeria poate sa faca doar o persoana care a consumat lapte crud colectat intr-o galeata in care a facut pipi si caca un sobolan...ori cazurile astea sunt fff rari, desi aceasta analiza se da frecvent.

una peste alta, a spus ca multe analize sunt bani aruncati pe fereastra.

a mai spus ca in strainatate, pana la 12 saptamani, nu se face nicio echo, nu se da tratament, in acele 3 luni, se "aleg lucrurile", oricum nu poti influenta ce se intampla atunci.

a zis ca sarcinile mele au fost accidente genetice, desi noi doi suntem ok, perfect sanatosi...
utrogestanul.......nu face rau, dar nici bine(decat daca este vb de o insuficienta de progesteron), i-am spus ca asta iau acum

si ce a mai zis.....ca nu poate nimeni sa-mi garanteze ca voi duce sarcina asta la termen...nimeni nu poate garanta, la antecedentele pe care le am
insa nici nu se poate face nimic
alte analize care sa det cauza opririi in ev.
doar ca se intampla ceva cand se uneste ovulul cu spermatozoidul si incepe tot procesul(ceva procese enzimatice..molecule)....acolo se intampla ceva, care nu se poate "repara" nicicum

sotului meu i-a placut tipul f mult, foarte sigur pe el, se vedea ca-i umblat, tot dadea exemple de cum se face pe-afara...oricum cica e tare de tot tipul, adica dr.
concluzia.....aste ca tb sa trec de cele 12 sapt...insa asta nu inseamna ca a trecut riscul .
a fost sincer....mi-a spus ca nu toti dr. sunt onesti.

sincer atunci l-am preferat pe dr. meu de la buc. care cu o seara in urma imi spunea sa stau linistita, sa ma relaxez, ca pb au trecut, si sa ma bucur de sejur.

aseara iar mi-a fost rau..cred ca tot o criza renala, insa mai usoara, m-a durut doar vreo 2 ore, am luat no spa insa am vomitat dupa aia....asa ca am stat cumintica si mi-a trecut, am adormit.

cam asta e fetelor, acum sotul a plecat cu urina la Galenius, clinica la care am fost, si asteptam rezultatul....sigur o sa iasa ceva rau...abia astept sa stiu ce sa iau exact sa scap de durerile astea, ca-s groaznice.

sper ca nu v-am plictisit

5+

Mergi la inceput

dadada, sa dea dd, sa fie acolo un endo numai bun sa primeasca pe bb, si un folicul mare mare mare
o sa fie bine, ai sa vezi
sa ne dai vesti bune, bine?

oana....ce sa-ti spun.....am citit din urma......ala e clar test pozitiv, insa nu stiu ce s-a intamplat....mai asteapta cateva zile....stiu ce stare ai acum...nici nu stiu ce sa -ti zic, doar ca meriti sa ti se intample acest lucru minunat, si asta sigur se va intampla, ai sa vezi

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele!
Tineti-mi pumnii ca in 3 ore am rezultatul. Sper sa se tina de cuvant si sa mi-l trimita pe fax asa cum au zis... ajuta-ma!

Miha, multumim de cafea. Bine ca a trecut criza...
Pusi, multi multi . Chiar imi era dor de tine, nici pe mess nu te-am mai vazut. Iti tin pumnii si abia astept sa ne anunti ca esti gravi. Meriti din plin un bebe.
Anidaz, pupici...

Tumpi, nu sunt de acord cu ce ai spus. E ok sa nu ne stresam, dar pentru unele dintre noi un test facut mai devreme face diferenta intre o sarcina si un avort menstrual. Am trecut prin asta si daca as fi facut testul mai devreme si as fi luat sustinere din timp nu ajungeam aici.
Sfatul meu este fiecare sa faca cum crede si cum simte.

Pupici la toate fetele

Oana

Luna asta vin

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

OANA, LA CE SUSTINERE TE REFERI? luna trecuta imi iesisera 3 teste slab pozitive, apoi in z39 de la UM, au inceput sangerari si de atunci testele au iesti clar negative, a fost sau nu sarcina la mine? si avand alte 2 sarcini pierdute, una la 7 sapt si una la 24 sapt, imi pun problema de tratament de sustinere, dar medicul meu zice ca nu e necesar.......
luna trecuta la eco, se vedea ceva in uter, ca o pata alba, dr a zis ca poate fi un cheag de sange dar nu a negat o sarcina incipienta, oprita la 2-3 sapt......
oricum la 3 zile de la sangerare, sangerare normala, fara cheaguri, uterul meu era gol golut

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

in legatura cu cafelutza, mai fetelor, eu o beau pe bune ca nu pot deschide ochii sa muncesc fara cafelutza, daca incerc sa fac bebe, cat e de daunator pt el....

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

oana...ne rugam si suntem alaturi de tine

f bine ca t-ai facut analiza, ca sa stii ce ai de facut.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Iubita tiana, ma refer la Duphaston sau Utrogestan, care in multe cazuri a ajutat o sarcina sa se fixeze bine.

Parerile pentru sustinere sunt impartite...unii medici dau sustinere, unii spun ca lasa natura sa isi urmeze cursul, acum depinde de medic.

Oana

Luna asta vin

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

oana, m-am mai uitat odata la testul tau....e fff vizibil pozitiv, seamana cu unul din testele mele.

5+

Mergi la inceput