Aspirante optimiste > 20 (333)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mona merci ma umflu rau de tot in pene

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
citat din mesajul lui luminita33

Ceau fetelor
RALLU-bafta cu doctorii...cu scuzele de rigoare,iti spun ca m-a distrat felul in care iei lucrurile...sper sa fie scurta telenovela si sa aiba final fericit

http://tt.lilypie.com/OPtFp2.png

Nu-i cu suparare, Luminita.
Fac si eu haz de necaz...ca altceva nici nu pot sa fac.
Parca am intrat in triunghiul Bermudelor ... deja am trecut peste faza de nervi...la amuzament ...pt. ca oricum lucrurile mi-au scapat de mult de sub control.

De 10 zile am dureri continue...dar culmea...nu in acelasi loc
Initial m-a durut o masea. Mi-a obturat-o un dentist si mi-a facut o mica depasire asa ca m-a urcat rapid pe pereti de joi pana luni pana cand a priceput in final ca orice ar face tot obturata ramane si s-a calmat.
Cand sa zic hop...am inceput polidinele...facut flegmon...si au-au-au si vai de fundul meu. De precizat ca am mai facut polidine si n-a fost nimic traumatizant niciodata dar astea parca mi le-au facut cu picioarele ca altfel nu pricep de ce au durut atat.
Buuun...vineri, cand sa dau de baut ca terminai injectiile...mi s-a umflat degetul...si umflat a ramas.
Deja in familia mea se fac pariuri ce o sa ma mai doara saptamana asta.
Culmea e ca-s o tipa super-rezistenta la durere dar m-au capiat...nici n-apuc sa ma obisnuiesc cu una ca dau de alta.
Culmea e ca o data la 2 zile se prezinta si sotul din dotare imbaiat, spreiat, parfumat..."hai sa prestam ca doar asa a zis doctorita".
Nu vreti sa stiti ce-mi trece in momentul ala prin cap da-s cuminte, incerc sa pun cat mai la adpost partea dureroasa in acel moment si ne apucam de treaba.
Apai zi tu...daca nu faci haz de toata situatia...ori inebunesti tu...ori ii inebunesti pe altii (eu prefer varianta asta).

Edit ca uitai sa te intreb...eu nu reusesc sa ma prind care e finalul fericit al telenovelei...bebe si taiat pe viu...sau nu bebe dar linistita sub anestezie?
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

RALLU-pai finalul fericit ar fi sa scapi de probleme cu cat mai putina durere...si cum proiectul BB e cel mai important,imagineaza-ti tu cam cum ar fi ...Eu deja sunt fanal telenovelei tale,te pupicesc si-ti doresc sa se opreasca aici problemele...Daca vine acum BB,n-o sa uiti momentul in veci...

http://tt.lilypie.com/OPtFp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata.Azi dau cafeluta eu si-am facut-o buna ,buna ca sa-mi motivez absenta de ieri,
Ieri v-am citit ,dar am avut o zi mai proasta asa ca inceputul de saptamana si nu am stiut ce sa scriu.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Oana am lipsit chiar la cafeluta data de tine,
Kitzy cand ii vad ochisorii asa de frumosi imi vine s-o mananc,ai de ce te umfla in pene cu asa mandrete,
Starchi si Roxy_oxxy,bine ati venit! pentru fiecare.
Dar nu a fost cine stie ce miscare pe-aici,unde or umbla fetele?
Rallu desi-mi pare rau ca esti in situatia asta ,m-ai facut sa rad ,esti de pomina cu telenovela ta

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Azi la 10 merg la doctor sa vedem daca e sau nu chist ,bila aia cu lichid.Daca e chist atunci macar stiu motivul pozitivarii testelor.Dar atunci trei luni va voi tine doar companie fiindca imi va da sa iau AC cu siguranta,

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Ahaaa va luati revansa daaa?Ieri nu am intrat si azi vorbesc singura .
Hai trezireaaaaaa

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Claudela e bun tickerul tau?Daca da atunci esti inscrisa la program artistic,rolul principal .Da-i bataie sa iasa cu ochisori ,orice e binevenit daca se lasa cu

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Eu sufar in continuare de bufeuri de caldura,dureri de ,si cred ca totusi azi voi primi vestea proasta ca sunt posesoarea unui chist de revista.Altfel nu-mi explic de ce ma simt asa.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Ma duc la sa ma fac fina pentru nenea doctorul sa fie bland cu vestile proaste

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput