Coduri Reksio (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Catalin900 spune:
Am trecut de vagoane si acum mam blocat cand am ajuns cu nautilus la asa zisul mu.Nu mai stiu ce trebuie sa fac
Catalin900 spune:
Datimi o imagine cu codul de la Muu ca mi-am pierdut revista.ID jewel_of_soul97@yahoo.com .;)
Mihniuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Catalin900 Datimi o imagine cu codul de la Muu ca mi-am pierdut revista.ID jewel_of_soul97@yahoo.com .;) |
Boorsook'09
Mihniuta spune:
citat din mesajul lui Catalin900 Am trecut de vagoane si acum mam blocat cand am ajuns cu nautilus la asa zisul mu.Nu mai stiu ce trebuie sa fac |
Boorsook'09
AKAI spune:
imi zice si mie cineva ce fac cu actu ala de proprietate de la sreksio ca degeaba vreau sal dau la broasca aia fara casa ca nu mil ia ( reksio si magicienii)
multumesc
Bybyqu spune:
Buna`...am ji` eu o intrebare:Cum prind hamsterul la reksio si masina timpului(epoca preistorica)
_
Bianca si mamica ei;)
Mihniuta spune:
citat din mesajul lui Bybyqu Buna`...am ji` eu o intrebare:Cum prind hamsterul la reksio si masina timpului(epoca preistorica) _ Bianca si mamica ei;) |
o salvare inaintea deschiderii sertarului ar fi foarte buna
Boorsook'09
Mihniuta spune:
citat din mesajul lui SILVIU_OJOG A aparut reksio, micul intelept, stiati? L-a cumparat cineva? |
P.S. Daca ati vazut pe youtube Reksio i miasto sekretow, nu va agitati, nu e reksio micul intelept si nici nu va aparea prea curand. Din cate stiu, in Polonia sau unde e facut reksio nu a aparut nici macar un demo la miasto sekretow.
Boorsook'09
Mihniuta spune:
citat din mesajul lui AKAI imi zice si mie cineva ce fac cu actu ala de proprietate de la sreksio ca degeaba vreau sal dau la broasca aia fara casa ca nu mil ia ( reksio si magicienii) multumesc |
Boorsook'09