Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Karligutza e si poza mea preferata, aceeasi. O am pe deskstop la birou sa imi privesc pupusha.

Frumusica frumusica Adeluta, avem si noi pantalonasi ca ea, gogosari, adica Alessia nu eu , practici si pun in evidenta bulanashe frumoase.
Tare dulce si dragastoasa de mami si de tati imi pare Adeluta.

Si Alessia mea ma topeste cu dovezi de dragoste si pupici lipiciosi.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna dimineata si incep cu:
1. la multi ani pentru:
Horia Andrei - de andutzy
Miruna - de Mirela1974
Armin de Armin23
Dan stefan de Orchis
si Dora de Maria1111

sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi.
2. Cristia26 - eu sunt amatoare de intalnire mai ales ca puiul meu nu are multi copii cu care sa se vada asa ca o intalnire cu mamici dragi si pui mici.. de abia astept! eu sunt sigur pe listuta.

3. claucia - felicitari pentru inaltimea si greutatea alessiesi. e o dulce si torul a fost superb! pentru baietei ceva dragut gasesc la agapitos? eu nu ma prea omor cu prajiturile de la ei... de de gustibus non disputandum! (mai ce desteapta m-am facut asa peste noapte)

4. antoanele23 - ai rabdare cu febra asta. nu te grabi sa tragi concluzii si nici nu te arunca cu capul ianite la medicamente. ramai pe antitermice si urmareste-i evolutia. nu e usor dar e mai bine. am trecut prin asa ceva acum aproape 3 saptamani si cerde-ma ca regret ca nu am avut rabdare. si da poate fi si de la dinti febra... pe cuvant.

5. lulualex - bineai venit printre noi - si vezi ca dna karli are dreptate - da dependenta.. rau!

5. carlaV - sanatate Sabinutei.. ai grija de ea si de tine.... Doamne ajuta.

6. luna - daca ma mai uit de vreo doua ori la lissy (si vezi ca s-ar putea sa o vad si in original) pe cuvant ma bag la sexat a doua oara. e exact genul de fetita pe care mi-l doresc. daca-o fi sa fie!
avem un gand prin septembrie sa fim prin anglia.. cica participam la o chestie .. un nou record mondial... ma rog....de-ale lui barbate-miu.

jadi - multumesc de uruari. suntem bine acum.. si sper sa am timp sa mai pun cateva poze. curand

acum fug la munca.....

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua la amiaza, hop si eu.

La Multi Ani Horia, Miruna, Armin, Dan si Dora, sa cresteti mari, frumosi si intelepti!

Apa calda nu a venit de fapt nu au venit gazele pentru ca desi sotul a platit de saptamana trecuta, depasise termenul si ieri le-au inchis. Ramane sa vedem daca continuam sa incalzim apa la microunde asta in cazul in care e platita si energia electrica Il las pe el sa isi bata capul nu de alta dar capul face, capul trage!
Asa ca am intalnire cu apa rece zi de zi pana ne dau drumul din nou la gaze si sa vedeti ce frumos e! Si sunt si proaspat smulsa, mai usoara cu 5 grame banuiesc!

Azi dimineata m-am cantarit iar, e de bine, nu mult dar este! Aseara am cam mancat la ora 7 si apoi o piersica pe la 11 dar am si consumat calorii! Sa vedem cum vin de la mare!

Nu mai vorbiti de torturi ca deja am un mare gol in stomac ca am mancat o cafea dar se remediaza repede repede cu pui cu salata ca am comis-o dimineata, m-am trezit tarziu si nu am mai avut timp sa mananc!

Apropo de dor de sarcina, in ultima vreme tot gresesc si intru la Odisee, o fi vreun semn! Totusi zic sa nu, sa faca toata lumea cate 2 si apoi trecem sa intrecere cu capra de trei iezi!

Anto, sanatate multa Soniei! Sper sa treaca repede!

Sanatate multa si Sabinei!

Clau dar de ales de pe tava, nimic nimic?

Gata ma intorc la munca, mai am 25 si mai putin de 2 zile!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Tot eu: nu scriu cu anii dar si cand ma apuca...
Am uitat sa spun ce a ales fetita mea: cheile de la masina (a nasului, scumputa rau ), un stetoscop si un telefon mobil.
De unde pot sa trag concluzia ca va fi un medic responsabil, cu bani multi, angajat la o companie privata sau cu propria practica...mai bat campii?

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salutari!

Felicitam si noi toti strumfii care azi fac un an.

Clau, ce mandrete de fetita ai! Ar trebui sa intri mai des si sa ne-o arati. Frumoasa foc! Nu ai uitat ca ti-am cerut candva mana ei, nu? (stiu, stiu, ma bag peste Raducu, si peste atatia altii, dar...lasa, sa aiba fata de unde alege)

Karli,am vazut-o pe Adela la 1 an. Un bulgaras de zapada alb si frumos. O gingasie de nedescris. motanasul. Miauuuuu!

jadi, nu ti-am scris pana acum, ma gandesc si ma rog pentru cumnata ta. Eu am facut amnio, stiu ce inseamna sa stai cu griji...Of! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

Lavinia iar tace-tace si numai e o vezi aparand cu o alta minuntie croita de ea. Acum, sincer vorbind, gogosarii au fost frumosi, dar ochisorii Lorinei i-au eclipsat...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Clau, eu zic ca doctorita pe ambulanta particulara !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Pupam toti copilasii cu temperatura. . Sanatate multa si cat mai rapid.

Mergi la inceput

Paticut la ce minunatie de copil e Miron - aatat de vesel si strengar - eu zic sa te bagi la sexat si a doua oara. Pe bune. Chiar asa, o lasati pe Monica singurica? (eu, cum zise jadi, astept intrecerea de capre cu trei iezi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

La multi ani si multa sanantate strumfilor nascuti astazi si anume:

Horia Andrei - andutzy
Miruna - mirela_1974
Armin - armin23
Dan Stefan - orchis
Dora - maria1111

Carla, multa sanatate pentru Saby! Sa dea D-zeu sa treaca repede febra.

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Karligutza, Razvan nu mananca pasat, ii strivesc cu furculita cartofii din ciorba, de exemplu, carnita o tai maruntel, dar paine si biscuiti roade el cu gingia lui si manca si bobineaza ca uneori trebuie sa il opresc, sa ii mau dau si "udatura", ca altfel ar manca numai paine.
II mai dau felii de caise, piersici si zarzare si le mozoleste cu placere, chiar ii plac mult. Cu pepenele rosu e un adevarat spectacol, cum reuseste pana la degetele de la picioare sa se stropeasca cu zeama.
Si cand ii place ceva, mai da si din cap a aprobare si atunci stiu sigur ca e multumit.
E papacios, dar are si el perioade, cum probabil au toti copilasii, cand mananca/doarme mai mult sau mai putin decat de obicei.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput