Aspirante din GALATI (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

buna dimineta fetele frumoasele
gabrielita_r eu una nu ma simt asa de bine, am luat cateva zile utrogestan si m-am simtit f rau, apoi am intrerupt si nu mi-a fost rau apoi am reluat la jumatete de doza zilnica si e ceva mai bine.

o saptamana frumoasa va doresc si rezultate cat mai pozitive

stie cineva ce se-ntampla cu mititica???

http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielita_r spune:

BUNA GALATENCELOR - ce face-ti fetelor?unde sunteti?

SORINAKE - eu am fost la prima consultatie la gynera si acolo dna dr. m-a intrebat unde vreu sa fac fertilizarea spunandu-mi si preturi , la clinica cam 3400 euro cu tratament si la giuli 1400 euro +tratamentul care este in jur de 30-40 de mil.(adica 2000 euro)diferenta este destul de mare cand faci un imprumut pt asta.Tu ce mai faci?Esti la servici ca eu tot la munca sunt.Te pup.

PROVISTA - utrogestanul pt ce il iei.

tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

draga mea gabrielita, tot la serviciu si eu!!!! tre' sa mai si muncim daca vrem sa facem copii! asa e in romania! in alte tari casa de asigurari plateste astfel de interventii!!!!
ai dreptate, e mare diferenta si cred ca am sa merg si eu pe aceeasi varianta. la medsana te costa 6900 ron numai fertilizarea, fara tratament (mi-am facut si eu programare acolo unde e mai scump!!)! cat ai asteptat pentru o programare? am sunat la gynera si abia pe 1 sept. se intorc din concediu. oricum, le-am trimis si un email! sper ca o sa fie bine! mult succes tuturor fetelor!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

Mergi la inceput

SORINA - eu am sunat pe 5 iunie si am fost programata pe 31 iulie dar numai dupa ce am spus ca vin din partea dnei dr dumitrascu de la iasi.Este foarte draguta si amabila dna dr si mi-a placut ca a inteles problema banilor.Parerea mea este ca nu conteaza locatia ci cum se desfasoara interventia chiar daca in giulesti nu esti tratat prea bine ,sper sa reusesc sa trec peste asta.

Mergi la inceput

oh, doamne! adica a trebuit sa astepti doua luni, chiar daca ai venit din partea cuiva cunoscut!! deja mi se face rau! inseamna ca, daca e sa merg la ea, am de asteptat pana la anul! daca e asa, cred ca merg tot la medsana! astept pana in sept. sa vad ce mi-or spune! stii ce se spune, ce-i in mana, nu-i minciuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Ma bag in discutii, desi nu sunt din Galati. Am vazut ca vorbeati de programare la Gynera; intr-adevar, prima programare la dr. Dracea se obtine foarte greu, dar daca incepeti tratamentul acolo,se schimba treaba. Eu am sunat in iulie si am reusit sa ma programez abia pe 20 octombrie, asa ca e de durata. Daca va intereseaza sa ajungeti acolo, va scriu si analizele pe care le cere, sa nu mai pierdeti timp dupa aceea.

Mergi la inceput

SORINA - parerea mea este sa mai suni la clinica la sfarsitul lui august inceputul lui sept si sa-ti faci programare si poate reusesti in aceeasi zi cu medsana daca tot te duci la bucuresti.Nu este obligatoriu sa faci fiv la gynera daca te duci acolo la consultatie.(e un cabinet particular la urma urmei).
RABDARE .

Mergi la inceput

uf,uf si sa dai banii e greu la noi! imi vine deja sa plang!
va pe toate!
cu drag, sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutulyna spune:

salutare galatencelor....nu ma ia somnul.am citit tot pe acest forum.nici nu stiu cu ce sa incep.in aprilie am facut o laparoscopie pt trompe infundate la giulesti la prof marinescu.in iulie insarcinata,dar extrauterina.m~a operat la urgenta dr botezatu. cred ca ma asteapta si pe mine fiv.ajutati~ma sa incep cu inceputul,sunt dezorientata total.va povestesc mai multe maine....

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui tutulyna

salutare galatencelor....nu ma ia somnul.am citit tot pe acest forum.nici nu stiu cu ce sa incep.in aprilie am facut o laparoscopie pt trompe infundate la giulesti la prof marinescu.in iulie insarcinata,dar extrauterina.m~a operat la urgenta dr botezatu. cred ca ma asteapta si pe mine fiv.ajutati~ma sa incep cu inceputul,sunt dezorientata total.va povestesc mai multe maine....

tutulyna, iubita, bine ai venit printre noi! asteptam sa ne spui povestea ta cand te simti pregatita! aici sunt multe fete care te pot ajuta si-ti pot impartasi din experienta lor!

curand vom fi si noi mamimici!

Mergi la inceput