FIV in Austria cap ( 3)-Germania cap (2)
Raspunsuri - Pagina 23
bombonique spune:
Fiind la al 4 lea fiv, eram deja "experta" in injectat!
Dar oricum cand am fost la prima "sedinta" la Wels, m-au "prelucrat" legat de injectii!![]()
Eu am mai scris despre clinica, care este super ok! Iar personalul deosebit!
Hepilica daca vrei info special pls trimite pm!
Una dintre explicatiile legate de pretul medicamentelor este acela ca TVA in Franta pt medicamentele astea este 2,1%, fata de 19% la noi.
Am platit prin virament cand am primit coletul.
Factura era atasata!
Ai cumva si pergoveris in protocol?
Am primit medicamentele cam dupa 10 zile! Se trimit/primesc cu posta (ei zic ca e DHL). Le ridici tu de la posta!
Bq
bombonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bombonique Fiind la al 4 lea fiv, eram deja "experta" in injectat! Dar oricum cand am fost la prima "sedinta" la Wels, m-au "prelucrat" legat de injectii! Eu am mai scris despre clinica, care este super ok! Iar personalul deosebit! Hepilica daca vrei info special pls trimite pm! Una dintre explicatiile legate de pretul medicamentelor este acela ca TVA in Franta pt medicamentele astea este 2,1%, fata de 19% la noi. Am platit prin virament cand am primit coletul. Factura era atasata! Ai cumva si pergoveris in protocol? Am primit medicamentele cam dupa 10 zile! Se trimit/primesc cu posta (ei zic ca e DHL). Le ridici tu de la posta! Punctia dureaza cam 30 min cu totul, si se desfasoara la nivelul 1 al cladirii. sala de operatii este super ok. Intri cu un tricou daca ti-ai adus de acasa, daca nu iti dau ei, restul se da jos! Anestezia e super ok! dr anestezista e extraordinara! in 2 sec esti adormita! Dupa punctie esti dusa inapoi in rezerva, unde sotul te asteapta! ![]() Ti se serveste micul dejun, apoi shopping de voie! Dupa 2-3 zile esti sunata, si ti se zice cand faci ET. La ET dureaza 10 min cu totul, apoi relaxare sau shopping, dupa dorinta! Toti sunt super draguti! Incepand cu Rita, Christine Loimer si dr Loimer! Bq |
Bq
hepilica spune:
bq, ti-au venit la posta? eu le-am dat adresa de la birou pt ca sunt aproape 10 ore pe zi acolo si acasa in timpul zilei nu este nimeni....
ma gandeam ca le trimit cu DHL si ti le aduce un curier. am gresit dand aceasta adresa? vor veni de fapt la posta arondata adresei de livrare?
h.
hepilica spune:
bq, nu am pergoveris in planul de stimulare.
am:
Gonal F 150.
Apred 5 mg.
Acid folic
Cetrotide 0,25.
Menogon 75
Fraxip 0,3.
ASS 100.
Utrogestan
h.
bombonique spune:
Eu am dat adr de acasa,
si mi-a adus postasul avizul. apoi dupa masa am mers dupa ele.
Eu am avut si pergoveris in protocol si a trebuit comandat in Austria.
Si mie mi-au zis ca l-au pus la DHL, dar la ei DHL a fuzionat cu posta! Asa ca l-am primit la posta de care suntam arondati.
si oricum taxa e doar de 24 euro, fata de 95 cat am dat din Austria cu posta rapida.
Bq
hepilica spune:
ok. multumesc. am vazut ca pe deviz taxa este de 24 euro si mi se pare f. rezonabil. in fine ,sper sa nu fie nicio problema de livrare. inca astept confirmarea celor din Franta. daca nu o primesc pana dupa-amiaza, ii sun.
h.
hepilica spune:
...bq, punctia dureaza 30 minute? nu-mi vine sa cred! la medsana am asteptat jumatate de zi. pot spune chiar ca am stat la coada alaturi de alte fete...parca eram pe banda..., sau mai rau niste....de fapt, nici nu vreau sa-mi amintesc. a fost un vis urat.
sotul te asteapta in rezerva? ce dragut!
parca ne teleportam intr-o alta lume. si eu sunt incantata ca am corespondat cu ei pe e-mail si mi-au raspuns la toate intrebarile, nedumeririrle, m-au incurajat....si nici nu ma cunosc! la noi nu prinzi medicul nici pe telefon, dar sa mai raspunda si pe mail? cum? acolo nu stai ore in sir la coada la usa medicului? nu se face un lot de femei ce urmeaza sa faca FIV?
bq, pe tine cat te-a costat FIV-ul fara medicamente, procedura in sine?
h.
bombonique spune:
Max 30 de min.
In timpul asta sotul e invitat intr-o sala, discreta, f bine utilata (decorativ, sugestiv) pt recoltare.
Daca iti zic 9.30 atata e!
Nu tre' sa astepti.
In plus, in ziua punctiei, pe usa rezervei tale e trecut numele tau si al sotului!
F atenti la tot!
In plus, umbla toti dupa tine.... ca pe sfoara!
Dr e asa de dragalas!
Si anestezista e o scumpa!
eu am pupat-o la sfarsit! e o d-na mai batrana, dar asa de calda si blanda, de zici ca e mama! (si nu stie decat germana!) S-a si blocat/topit cand m-a vazut!
noi am platit doar 3043! care inseamna icsi simplu + anestezie!
eco-urile nu se platesc!
Mi-au zis ca nici acum in 8 nu ma costa nimic!
se lucreaza individual!
Nu prea sunt alte cupluri cand esti la punctie! (nu-mi aduc aminte)cand e consultatie mai sunt diversi!
Cand am facut Et era duminica si nu eram decat noi, embriologul de servici si dr!
Nu-mi venea sa cred cand dupa et m-am dat jos de pe masa si mi-a zis sa merg sus!
Eu am intrebat: singura, fara scaun, targa?
Am stat 10 min pana am sunat fam, si apoi am mers "acasa" iar seara am iesit la cina si plimbare la lac!
Am mai stat pana marti si apoi acasa in ro, cu masina, 12 ore!
daca vrei cazare ieftina si super ok, langa Attersee, www.waser.at.tt
E la 60 km de clinica, dat pe autostrada ii faci in 45 min max!
Bq